Искам да кажа... (220) през ЮЛИ 2024

• 42 055
  • 887
  •   1
Отговори
# 690
  • Germany
Добро утро!
За сега само с разходено куче мога да се отчета. Пия кафе, бърз душ и заминавам на работа. Днес ще е натоварен ден, а след работа ще бързам да закарам малкият на зъболекар, че с гр. транспорт му е 1 час до там.
Хубав ден на всички!

# 691
  • София
Привет!
Китайците сега пристигат изпълнени с енергия да работят. Носят ни дар. Сега ще го видя какъв е, че ми изглежда шантаво. Нещо за ядене е. Желатинова торта от магарешка кожа. А, де...Sweat Smile
Али, и аз онзи ден се полях цялата с един маркуч оставен от ММ с неизточена вода в него. Станах мис "мокра рокля" точно преди гостите ни да дойдат. Laughing
Боби, сентенцията много ми допада.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 10:53 от Rodiva

# 692
  • Бургас
Леле, Роди, от тоз дар само по описание ми се отщя.

Ети, оздравявай бързичко!

Але, приятно море!

И тук е кофти време и по този повод съм с 5 деца на "Аз Проклетникът".

# 693
  • София
Всъщност се оказа изключително вкусно. Малко прилича на локум, но не толкова сладко. Желе с ядки. Grinning
Скрит текст:

# 694
  • Бургас
Екстра! Остана и главоболие да лекува Simple Smile

# 695
  • Бургас
Привет!
Болна съм,нещо ме тръшна....
Съни,разкошни снимки!
Калин е супер така!
Роди,това нещо,не бих го опитала!
Але,весело да ви е на морето!

# 696
  • София
Карзче, ние в Китай какви неща пробвахме, та това изобщо не бихме се замислили. Странното е, че никъде там не ни е хващал корем от кофти храна или подправка. За разлика от доста "елитни" заведения в Бг, които готвят например със стара мазнина.
На обяд ги хранихме с мусака. Ще видим довечера какво ще им изберем. Имат 1 седмица за екперименти. Simple Smile

# 697
  • Бургас
Роди,приготви им пълнени чушки,миш маш,свинско със зеле или кавърма. Таратор,баница,мекици

# 698
Роди,приготви им пълнени чушки,миш маш,свинско със зеле или кавърма. Таратор,баница,мекици
На такава софра и аз ще дойда 😂

# 699
Роди, направо си го представих и ми се отяде всичко сладко. Не мога да повярвам, че в десерт може да се добави магарешка кожа. Евала им правя!
Днес работя с бяла тениска опръскана с кафе. Хип не се впечатлих.
Уморих се.

# 700
Нашите корейци останаха очаровани от шкембе чорбата. А аз си мислех, че след гадостите там не мога да ги изненадам с нищо

# 701

Днес работя с бяла тениска опръскана с кафе. Хип не се впечатлих.

Няма да се притесняваш, на мен ми се разпадат обувките Grinning Обух днес едни трандафори, дето не съм носила от 100 години, ама много ми отиват на аутфита. Нещо като велур е, ама изкуственяк сигурно. Е, като се разходих се нацепиха и в момента се белят. Ръся парчета наляво и надясно, а след малко имам важна среща, която ще проведа с прокъсани обувки...

# 702
Старите чанти и обувки от изкуствен материал се разпадат, дори и да не им личи, така че не се пазят, няма смисъл.

# 703
  • София
Магарешката кожа всъщност явно е желатин. Ама нашия преводач...
Аз преди една среща с Президента преди няколко месеца така лепих обувки на една пейка на центъра.  ММ умря да се смее с мен. Разлепи ми се тока. Стана като старата реклама на Ментос. Sweat Smile
На китаеца му дадохме една кола да обикаля. Връща се преди малко, не разбрал къде е задната скорост. Ща падне смях с тях.

# 704
Не е само до изкуствените обувки. Лепилата старият. Имам едни супер дуперски ботуши…. За мой ужас се бяха разпаднали. Хубаво, че на ММ един приятел има такъв бизнес, то майсторите ми фикснаха де що обувки се присетих.

Общи условия

Активация на акаунт