Искам да кажа... (220) през ЮЛИ 2024

• 42 030
  • 887
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Приказка! Heart Eyes

# 796
Стейси, честита да ти е девойката.

Чудни дечица, но ние си ги знаем.

Хубави разходки ни правите Nature Earth Africa.

Гледачка съм и тези дни у дома е спа-център piasyk. Редуват се кални бани Crazy, басейн и вана с балончета Bathtub. Надвечер игра с децата на улицата до тъмно. После заспиват за секунди. Буболечетата са доволни и щастливи. Баба и дядо и те Yellow Heart.

Спокойна и приятна да ви е седмицата независимо дали сте на работа или на почивка.

# 797
  • На брега на реката
И аз благодаря за снимките!

Днес, моята майка има рожден ден! Да ми е жива и здрава и още много години да ни посрещат и двамата с татко. Heart

# 798
  • Бургас
Бубе, жива и здрава да е!

# 799
  • София
Бубе, да ти е жива и здрава още дълги години!
На мен от вземането на кръв нещо ми е станало на ръката явно. Такава синина имам на мястото, а от нощес едва я мърдам. Цялата ме боли от рамото чак. Мазах с арника, но трябва да видя май нещо по-силно.

# 800
Бубе, да ти е жива и здрава още дълги години майчицата. Опора са ни само с това, че са до нас и колкото по-дълго, толкова по-добре.

# 801
Роди, с реванол почни. Няколко дни компрес и ще се оправи.
Бубе, честита да е!
Мони, вълшебно е при вас, приятно прекарване!
2в1, завидях им на твоите внучета. Точно така прекарвахме летата и ние като деца, до тъмно на улицата, през деня с разхлаждане с водичка на двора.
Моята отпуска е до днес, но последният ѝ ден прекарвам по лекари, с Мони и дядо ѝ.
От утре с песен на работа, не ми се отваря компютъра, че ще е страшно.

# 802
  • Germany
Бубе, честита да е майка ти!
Роди, питай в някоя аптека с каквоможе да можеш.

# 803
Моята отпуска е до днес, но последният ѝ ден прекарвам по лекари, с Мони и дядо ѝ.
От утре с песен на работа, не ми се отваря компютъра, че ще е страшно.
Колко пък да е страшно...Имах 1770 имейла. Главата ми запуши преди 12, не излизах в обедна почивка. Сега реших да се разсея 5 минути. Как е Мони?
Мони, страхотни снимки.
Бубе,  здрави да са ти и двамата родители още дълги години.

# 804
Екстра е, Монката, от утре може да се къпе без лепенка и да си рахожда раната непревързана. Дано не остане голям белег само. Ще маже крем, ама колко ще е редовна, не знам.
Ако знаете някаква ефикасна апаратна процедура за белези, споделете я.

# 805
  • София
Бубе, да ти е жива и здрава майчицата!
Роди, много неприятно! Бързо да ти мине! Не знам какво би помогнало... Може би компреси с Риванол.
Направих чудни кюфтета от тиквички. Почти свършиха. Smiley

# 806
  • при моите деца .....
Привет!
Бубе, да е жива е здрава майка ти и дйлги години с баща ти да ви събират.
Роди, много неприятно. Дано отмине.
Слушам "Пинокио" и мрънкането на Митко 🤣...
Установих, че ме послъгва и пропуска, та сега слушам не с паловин ухо.
Сутринта и аз ходих да дам кръв за профилактика.
Още малко и ще ходим в парка.

# 807
  • Бургас
Тути,не ти трябва машинария. Направи си крем от мас и невен. Със сигурност няма да остане белег.

Мони, красота са снимките ти!

Бубе,още дълго да са около вас мама и тати!

На мен пак ми е цепнато ходилото и направо рева от болка...на ножове стъпвам... И петите ми са до кръв цепнати... Всяко лято ставам така,омръзна ми...

# 808
Буб, честита да е майка ти!
Тути, рано е за процедури. Мажи с крем с мас и невен. Може да спестиш съставките на крема на Монката. Wink Другото е Мадеказол- турски крем с центела азиатика. Продават го в олх, или дай поръчка на някой, който ще пътува до там.

# 809
  • Бургас
Карз, много неприятно това с петите, заради отворените обувки ли се получава? Кремът с мас и невен няма ли да свърши работа?

Тути, препоръчаният от Марѝ крем виждам, че го има тукАко ли не, аз в четвъртък пътувам за Истанбул и ще посетя някоя аптека.

Съни, сериозна цифра писма, той Дядо Коледа сигурно получава по-малко Joy

Общи условия

Активация на акаунт