Искам да кажа... (220) през ЮЛИ 2024

• 42 517
  • 887
  •   1
Отговори
# 90
  • Euskal Herria
Благодаря, момичета! Дъщеря ни отдавна работи по специалността си. Още когато трябваше да почне стаж по време на следването, след това я оставиха в тогавашната фирма. Сега вече добави и титла пред името си, за нейната професия това е най-високата степен. Това й дава много преимущества - и като позиции, и като заплащане.

Селесте, бабиното злато навърши 3 години през май.

Мари, права си.

Лято, трудно решение трябва да вземете. И тежко.

# 91
  • някъде ... тук ...
Янче, честито на щерката!
Лято, ще вземете по-доброто за Кира решение, сигурна съм.
Мари, ти си знаеш стоката.
Утре си тръгваме. Хем ми хареса, много, хем и не толкова. Исках още да обиколя и време имаше, ама.... мъже.

# 92
Добро утро.
Мари, на 15 категорично е малък.
Лято, тежко е решението, но направете най-доброто за Кира. Преди време не успях да взема това решение за кучето ни и съжалявам, че го измъчих.
Пожелавам ви прекрасен ден.

# 93
Добро утро!
При нас си е направо студено. Вчера доста ни подуха и поваля.
Лято, ще чакаме снимки от интериора на новия дом. Вие от години правите всичко необходимо за котчиците ви. Решението, което ви предстои е трудно, но най- правилното.
Хубав ден от мен.

# 94
  • На брега на реката
Добро утро!

Янче, браво на щерката! Много успехи и покорени върхове!

Фонсче,  какво кроиш, м?

Мари,  много си права! Баба ми казваше: По-добре да плаче детето,  отколкото майка му!

Мъфинчето е прекрасно! Да е здраво и с късмет!

Лято, миналата година взехме такова решение.  Не е лесно,  но го взехме бързо, най-вече да не мъчим Артичка, а и удължаваме нашата агония. Безсилни сме пред това. Прегръщам те!

# 95
Добро утро!

Котето го прекръстихме, вече е Джулиъс 😁 Не питайте защо, любимият отговаря за имената у дома. Предната дворна котка се казваше Юрген 😁

Лято, гуш. Знам какво е...

Спокоен ден,  банда!

# 96
  • София
Добро утро!

Яна, честито на дъщеря ти! Много успехи и занапред!
Лято, съжалявам за котето... Голяма мъка е да гледаш как се мъчи животинче. Като знам как обичам моето куче...
Да ви кажа за Гого - спокойно и усмихнато бебе. Засега. Е, когато е гладен става страшно. Smiley  До скоро го мъчиха колики, но сега се оправи малко положението. Животът вече е друг. В добрия смисъл. Не е лесно, но пък като му погледна беззъбата усмивчица и забравям всичко. Simple Smile

Спокоен ден, дами!

# 97
  • Бургас
Добро утро!

Станах рано, за да направя бързо ходене до Морската и преди да тръгна, заваля. Много ме е яд, така сладко си спях.

Лято, Hug

Яна, браво на дъщеря ти! Бабиното злато пораснало, първи бебешки пубертет вече е отметнат Simple Smile

Спокоен да е денят ви, момичета!

# 98
  • София
Янче, честито дипломиране на щерката! Много висоти да покори и да ни се хвалиш с постиженията й!
Лято, сили ви желая. Никак не е лесно.
Бебе Гого в прелестен. Няма по-голямо щастие. Heart
Моята щерка на почти 17 сега за сефте ще ходи сама с приятели на плаж. Ще има родители обаче наблизо. Имам й доверие аз. Отговорна е, но все пак ще я мисля доста.
И тук доста захладня днес. Пак ще съм си с рокля, ама с кец вместо сандали.

# 99
  • Бургас
За да има все пак полза от ранното ми ставане
Скрит текст:
Марти не спира да ме хвали, нормално, за втори път в живота му правя такива. Направо майка на годината Joy Далеч са от снимката в рецептата, обаче вЕрно много вкусни.

Приятно хладно е и тук, но определено си е за сандал и къс ръкав.

# 100
С право те хвали, доядоха ми се и на мен.

# 101
  • Germany
С право те хвали, доядоха ми се и на мен.

И на мен!

# 102
  • София
Момичета една песен за татко много ме трогна.
Ако искате и вие да гласувате за нея.
https://www.youtube.com/watch?v=8xHOKI1qCqU
https://www.burgasimoreto.org/bg/songs?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAA … Ine0XzRrGNpvY1FeA

# 103
  • на Мелмак
Привет от Будапеща, момичета!
Букнах две нощувки в Мюнхен, кажете какво да видим, къде да хапнем за такова кратко време?

# 104
  • при моите деца .....
Привет!
Селесте, ти нямаш сърце..... и на мен ми се прияде... добре, че съм мързелива!
Обявявам те за майка на годината....
Не съм правила на Митето... но той е малък... не съм правила и на Марти 🤣
Ети, Будапеща ми е мечта... ( ще се радвам на снимка)...не съм била никога и в Германия, но Марти в петък ще гледа мач в Мюнхен....
Предполагам емоцията, дори и не на стадиона, е голяма ( тя следи футбол, коментира, а сега е в Германия 🙄 и не е гледала нито един моч...)
ММ се прибра, нареди маса и ние днес се прибрахме по-рано от парка....
Не успях много да уча днес...
Дано не се изложа на финала на академичната година... не ми се остават изпити за септември....
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт