Искам да кажа... (220) през ЮЛИ 2024

• 42 013
  • 887
  •   1
Отговори
# 855
  • Germany
Лина, много съжалявам за зайчето!
Деси, хубава почивка!
Бел, дано си по добре вече!
Боби, прибраха ли се мъжа ти и щерката?
Ние се върнахме преди малко от басейна и след малко отиваме да вечеряме. Ще стана 100 кила за нула време. Ужасно вкусни неща има. Днес на обяд ядох фантастична паста с гъби и за десерт тирамису и сега пак съм гладна. А колко е красиво тук! Сега разбирам защо германците го предпочитат дори пред морето.

# 856
  • София
Лина, съжалявам за зайчето. Cry Поне не се е мъчила душицата.

# 857
Лин, съжалявам за зайчето. Дано децата не го мислят дълго.

Мони, къде сте точно. Тя Италия все е прекрасна де 😊

Бел, дано да ти се размине. Изтървах Бухтичка, но знам, че е прекрасна. Другият път дано я хвана.

Ети, твоето мило кара критическата, като моето мило. Всяка изминала година броя на закупените и продадени коли расте. Мисля, че ще догоним някоя средно голяма автокъща 😆

# 858
  • София
Лин, много съжалявам за зайчето!

# 859
  • Бургас
И ММ се оглежда за нова кола, втора седмица рови, чете, гледа видеа. А знаете той какъв виден шофьор е, от събота на събота се кара колата, през другото време си седи пред блока. Обаче си е наумил сега, че му се кара нова кола, пък детска мечта, чудо. Нашата че е стара, стара е, но пък и от тази, която гледа, не мисля, че имаме нужда.

Лин, дано на децата им мине бързо! Сега покрай лагера и екскурзията поне ще се разсеят по-лесно.

Бел, да мине бързо при теб!

# 860
  • при моите деца .....
Привет!
Лина, дано децата го преодолеят леко...
Изчистих 1 стая....
3 перални....
Ходих на пилатес, после в парка....
Уморена съм, но чакам до час ММ и Марти...
До 30 минути се прибират...

# 861
Аз съм направила пълномощно за продажба на автомобили и всяка година презаверявам някаква декларация за семейно положение и не ходя вече по нотариуси. Че и моят мъж само ги сменя тия коли, а с моите командировки невинаги съм на разположение.
Супер, Боби, ще ви се напълни къщата.
Лин, съжалявам за зайко.

# 862
  • Germany
Руми, на езерото Гарда сме.

# 863
  • на Мелмак
Ясно, порасват вече мъжете ни, в пубертета са Grinning Joy
Тути, не бях се сетила за пълномощно. Не знам защо не иска да са на негово име този ММ.
Мони, и ние сме били на Гарда преди няколко години, за малко, но там са едни от най - хубавите ми спомени от Италия. Аз нещо не се прехласнах по нея тогава.
Да кажа ли, че съм се събудила преди повече от час? А как хърка кучето, мммм. Завиждам му, разбира се. Stuck Out Tongue Winking Eye
Куца милата, а не си харесва добавките за стави. Ще търся друг вариант.

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 05:41 от etty775

# 864
И аз будувам.

# 865
  • На брега на реката
Добро утро!

Аз пък, поспах днес, Фаля се!

Ети, ММ каза, че му било писнало да идват глоби на негово име /от децата и от мен/ и сега вече бил рахат. Децата си имат техни коли, миналата година като изплатихме Шкодата, я писахме на мен и сега ми се смее. Наскоро имаше фиш, че беше спрял неправилно и мисе хили, че ми го връщал сега!  Да не е това причината и у вас? Blush
Ние наскоро сменихме втората кола. Беше един Ситроен Пикасо, с което си ходеше на село. То, толкова му беше и душицата де, та аз го накарах да я смени. Ами плаща днък, винетка, гражданска, а не може да се кара на дълъг път. Ми за кво ми е?!

И аз не успях да харесам Италия, но с уговорката, че съм видяла много малка част, та вероятно това е причината. Виж Испания, ех Испания..., сърцето ми остана там и то в Барселона! Heart

От днес започва много натоварения период в работата, усложнили са го максимално, а и съкратиха срока от 2 на 1 месец. Дано колежката не излезе пак в болничен, че ще се гръмна.

Хубав ден, момичета!

# 866
Буб, стискам палци да ти се размине болничния на колежката.

# 867
  • Бургас
Добро утро!

От 03:30 съм станала аз, ама щом е за хоцкане не ми пречи Simple Smile

Бубе, колежката дано си седи на мястото!

# 868
Селесте, на къде?

# 869
  • на Мелмак
Селесте, къде отиваш, а?
Бубе, хвали се той, че вече няма глоби. Но пък малкото бръмби е на негово име. Там поне го отсвирих Simple Smile
Аз ти защо не излезеш в болничен сега?

Общи условия

Активация на акаунт