Искам да кажа... (220) през ЮЛИ 2024

• 42 006
  • 887
  •   1
Отговори
# 840
  • Бургас
Добро утро!
Снощи уж писах,но форума ме изхвърли и....
Деси,добре сте си дошли!
Много ме радва Марти, как с лекота кръстосва света 🤗
🤔Нещо пропускам,но не помня какво!😂
Хубав ден,прекрасници!

# 841
  • София
Добро утро!

Позачистих, закусих и сядам да пия кафе. Не спах добре, будих се сто пъти. Малчо си спеше, не знам защо. Сложили са нова бележка, че ще спират тока за смяна на електромерите. Последният път така и не го спряха. Да видим днес кога и дали изобщо ще го спрат.

Хубав ден!

# 842
  • Бургас
Добър ви ден и от мен!

От 6ч съм будна днес, станах, направих баница и леща и вече съм на плажа. Следобед ще стягам багажа.

Деси, добре сте си дошли! Успех на Къдрокоска в новото училище!

Бел, как е Мише?

# 843
Добре е, Селесте, няма и следа от симптоми 😃. Лошото е, че е мой ред да го изкарам и няма как да я изведа някъде. Цял ден ще я кара на детски и вкъщи, ама това е положението.

# 844
  • Germany
Добро утро!

# 845
  • София
Мони, отново разкошна снимка!
Бел, да се оправяш!

# 846
  • Бургас
Мъфинче, забравих да ти благодаря за прекрасната снимка!😍 Да го нацелуваш бебчо!🤗
Мони,разкошна снимка!😍

# 847
  • Бургас
Заекът умря. От всичко дето можеше да се обърка това въобще не го очаквах.Disappointed Relieved

# 848
ЕЕе, Лина, какво се е случило?
Боби, скоро да ти се напълни къщата!
Бел, оправяй се!

# 849
  • Бургас
Нямам идея. Към 16.20 получих паникьосано обаждане от децата,че заека лежи и не мърда. Добре че баща им беше наблизо, защото аз не можех да се прибера.

# 850
  • Бургас
Милото зайче 😭

# 851
Поне не се е мъчило.

# 852
Лин, съжалявам,  но това е характерно за зайчетата. Дано децата не страдат дълго.

# 853
  • Бургас
Казаха,че живеят по-дълго, но явно не е така. Изпратихме го,де. Сложих ме го в едно легенче,в което обичаше да стои, купичка с храната и креда за зъбите и ходихме да го заровим с ММ

# 854
  • на Мелмак
Лин, и аз като Селесте - дано не страдат дълго. Hug
Мони, много хубави снимки!
Мъфин, сладичко краченеце Heart
Деси, предполагам, че ще си изкарате повече от добре тук Simple Smile
Аз съм в драма, защото ММ хареса нова семейна кола. Която ще се води на мое име, старата също се води на мое име. Драмата ми е, че аз ще съм по нотариуси, документи, досега не ми е пречило, но точно сега имам нужда от почивка и мълчанка. Утре продаваме старата. Другата седмица предполагам ще вземем новата. Уффф. Да минава, да миряса малко. Тийнейджър стана този човек.

Общи условия

Активация на акаунт