Звездни Компромати- Юли'24

• 386 108
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 060
Мъже с рокли или жени с бради,женствени мъже, които си изпускат та*аците... Гейове, травестити, свръх-пълни хора, които трябва да приемем за красиви ... Ужас.  Това ли е свободата и мира?  Trollface
Не, трябва да се приеме, че съществуват. Само за красивите ли е тоя свят?
Приела съм, че съществуват, но няма как да приема изродеността. Още повече да ми се налага за нещо нормално. То и болести съществуват и е хубаво към такива хора да сме емпатични, но значи ли че болеста сама по себе си е нещо хубаво?! Хайде стига. Който иска да си бъде изроден, само да не развява пръстче, че е нещо нормално и понеже не го приемаме, сме проблем.
А точно картините от откриването на споменатите за мен не бяха на място. Гавра и като парад от преизподнята призоваващ за свобода, мир и приемственост. Merci beaucoup
Нещо е станало на Олимпийските игри ли? Не съм гледала, но провокативната демонстрация на всякаква расова,  етническа, сексуална и друга принадлежност не е за мен.

# 3 061
Нека има всякакви различни
Просто бяха безвкусно включени
За мен това са хора като всички и ако има някаква причудливост, тя не следва да се излага като маймуни на пазар. Точно пък от французите, с претенциите за мяра и естетика

Жена с брада редом до бял певец ми е по-ок от уау! Жена с брада! Гледайте!

# 3 062
Нека има всякакви различни
Просто бяха безвкусно включени
За мен това са хора като всички и ако има някаква причудливост, тя не следва да се излага като маймуни на пазар. Точно пък от французите, с претенциите за мяра и естетика

Жена с брада редом до бял певец ми е по-ок от уау! Жена с брада! Гледайте!
Ще видя и аз. Много, как да се изразя, някак полит- коректно. Не сте ли забелязали, че дори в игралните филми вече има все повече смесени бракове и не само по раса, но и по пол. И ще махат Оскарите за мъже и жени, защото е дискриминиращо. Обидно ли е да се наречеш бяла жена? Това насажда изкуствена омраза. А и иначе на хммм, цветнокожите трябва да им казваме афроамериканци.

# 3 063
Моля ви, нека да обсъдим саркофага от варненския плаж Laughing Мисля, че трябва да направят пълнометражен филм
https://boulevardbulgaria.bg/articles/antichen-sarkofag-ot-rimsk … plazha-kray-varna
Рязан с флекс, боядисван с латекс, обслужвал две заведения на плажа, на разстояние 1 км, вероятно пренесен по Дунав от незнайно къде и случайно открит от служител на мвр.
Накрая може да се окаже произведен преди 5 години.

# 3 064
  • София
Скоро някъде ми попадна, че най-неблагоприятната роля в Щатите вече била на бял хетеросексуален мъж:-) друго си е да си “те”, бинарни, небинарни, поли, бради и веещи се гениталии. За мен беше много хубаво интегрирането на параолимпийците, ето това вече трябва да се демонстрира и показва. Но всеки е много широко скроен и по модата, докато дъщеря му не каже- мамо искам пенис или нали - това на нас не може да се случи:-)

# 3 065
То е ясно, че светът трябва да се развива, но не и опорочава.

# 3 066
  • Sofia
Прилича на катун 🤨
Скрит текст:

# 3 067
Изродеността дебне не само в различните проявления на сексуалността.
Много от възникващите течения в индустрията за филми за възрастни вече са уродливи.
Младите гледат това и започват да го възприемат като нещо нормално, само защото го виждат във филмите.
Иван и Андрей имат много хубав клип за това: https://youtu.be/YoEh_mHjNRc?t=998

# 3 068
  • Down south
Скоро някъде ми попадна, че най-неблагоприятната роля в Щатите вече била на бял хетеросексуален мъж:-) друго си е да си “те”, бинарни, небинарни, поли, бради и веещи се гениталии. За мен беше много хубаво интегрирането на параолимпийците, ето това вече трябва да се демонстрира и показва. Но всеки е много широко скроен и по модата, докато дъщеря му не каже- мамо искам пенис или нали - това на нас не може да се случи:-)
Може би ще те разочаровам, но, не е.

# 3 069
Още един катун-софийската тераса на Нона Йотова, която с гордост показва в една група за тераси. Честно казано, ще ме е срам да покажа този хаос.
Скрит текст:

# 3 070
  • При семейството си
Цитат на: Sugаr
Мъже с рокли или жени с бради,женствени мъже, които си изпускат та*аците... Гейове, травестити, свръх-пълни хора, които трябва да приемем за красиви ... Ужас.  Това ли е свободата и мира?  Trollface
Това определено не беше показано в предаването по откриването тук? Освен да не съм го видяла, въпреки, че бях сравнително фокусирана.
Излъчената церемония беше 3 часа, в които имаше и реклами.
Акцента на спортистите беше на нашата/тукашна голяма група и техноя ентусиазъм.
https://www.youtube.com/live/j-Ou-ggS718?si=4tpIAnh82oTPpzfu
Започва на 1:54:00, после има някакви сцени на 1:59:00, 2:15:00; 2:30:00; 2:34:00; 2:36:00; 2:38:00 (в секундите не съм точна разбира се, както и може да съм пропуснала някое скандално умишлено изпускане на полови органи).
За мен, лично, само образът около 2:38:00 ми дойде “в повече”.

# 3 071
  • Down south
Благодаря, но
Цитат
Video unavailable
The uploader has not made this video available in your country

Къде гледате класацията на униформите от откриването, аз само във Вог виждам първите 7 и то не като класация, а като описване на униформите и съответните дизайнери.

# 3 072
  • София
Заболяха ме очите от терасата на Нона.

# 3 073
  • Sofia
Обувка с щипки 🤣

# 3 074
Моля ви, нека да обсъдим саркофага от варненския плаж Laughing Мисля, че трябва да направят пълнометражен филм
https://boulevardbulgaria.bg/articles/antichen-sarkofag-ot-rimsk … plazha-kray-varna
Рязан с флекс, боядисван с латекс, обслужвал две заведения на плажа, на разстояние 1 км, вероятно пренесен по Дунав от незнайно къде и случайно открит от служител на мвр.
Житие и битие на многострадалния саркофаг Simple Smile
Както мернах някъде из фейсбук днес/вчера, родното море изхвърля пликове с кокаин и кашони с цигари, защо да не изхвърли и античен саркофаг Grinning

Общи условия

Активация на акаунт