Звездни Компромати- Юли'24

• 385 986
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 210
  • Berlin
Коя е тази Ариана?

# 3 211
Радева като млада ❤
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 23:46 от Анонимен

# 3 212
  • София
Джизъса съвсем на мулат се е докарал...

# 3 213
  • Down south
Видях и неприятната Ариана, която се опитват да реабилитират в обществото. Жив пример как някои злини сам си ги правиш като въпросната няма една връзка с необвързан преди това мъж сякаш да каже "Вижте ме, аз съм по-добра от вас". Сега със Спонджбоб се опитва да е "ау, ама вие
На фона на всичко останало, наистина се рсдвам да прочета, че Ariana Grande  е нечий голям проблем  Blush

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 00:28 от Daylily

# 3 214
Джесика Частейн
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:

Роузи
Скрит текст:

Джесика Алба
Скрит текст:

Александра Дадарио
Скрит текст:

Шарън Стоун и син
Скрит текст:

Ванеса Кърби
Скрит текст:

Флорънс Пю
Скрит текст:

Ева Лонгория
Скрит текст:

Летисия Каста
Скрит текст:

Блейк Лайвли
Скрит текст:
Синди и Кая
Скрит текст:

# 3 215
На Ева Лонгория горнището на банския е малко странно.

# 3 216
Най-накрая намерих кусур на Ева Лонгория - 3 "трапчинки" целулит на едната буза на дупето...

# 3 217
Ева много я харесвам, но с този бански е ужасна. Все едно го е взела на заем от някое 10 годишно дете.

# 3 218
Банският изглежда два номера по-малък.

# 3 219
Видях и неприятната Ариана, която се опитват да реабилитират в обществото. Жив пример как някои злини сам си ги правиш като въпросната няма една връзка с необвързан преди това мъж сякаш да каже "Вижте ме, аз съм по-добра от вас". Сега със Спонджбоб се опитва да е "ау, ама вие не ме разбирате" сякаш има нещо за разбиране, че изневерявате докато сте обвързани, приятелски семейства, че и държиш детето на любовника.
Дори бившата съпруга на “Спонджбоб” (новото гадже на Ариана Гранде) каза, че са били разделени, когато той се е събрал с Ариана. Тя самата е била вече разведена.
За останалите мъже са само спекулации, единствено за Биг Шон е сигурно, че е изневерявал на Ная Ривера с Ариана.

# 3 220
Е Арияна беше женена доста дълго време. Иначе още след случая с поничките стана ясно, че не е читава. Според мен е голяма злобарка 😀

# 3 221
  • 🌊
Видях и неприятната Ариана, която се опитват да реабилитират в обществото. Жив пример как някои злини сам си ги правиш като въпросната няма една връзка с необвързан преди това мъж сякаш да каже "Вижте ме, аз съм по-добра от вас". Сега със Спонджбоб се опитва да е "ау, ама вие не ме разбирате" сякаш има нещо за разбиране, че изневерявате докато сте обвързани, приятелски семейства, че и държиш детето на любовника.
Дори бившата съпруга на “Спонджбоб” (новото гадже на Ариана Гранде) каза, че са били разделени, когато той се е събрал с Ариана. Тя самата е била вече разведена.
За останалите мъже са само спекулации, единствено за Биг Шон е сигурно, че е изневерявал на Ная Ривера с Ариана.
Източници? Защото единственото, което намирам е как преди година казва, че семейството ѝ е косвена жертва + [ur=https://www.elle.com/culture/celebrities/a44664100/ethan-slater-wife-lilly-jay-ariana-grande-romance-comments/l]още[/url].
Мениджъра на Арито (който пък си има негови проблеми) вдига ръце от нея, защото е оплескала жестоко нещата и така се появи "Ама ние бяхме разделени🤧". То и с Пийт така за 3 дена след като е приключил връзка са се загаджили "уж".

# 3 222
  • Glasgow
Марла Мейпълс, Тифани Тръмп, Мелания и Иванка Тръмп, текстът гласи "Традиционни семейни ценности. Да стоиш между майка си и мацката, с която баща ти ѝ изневери, която стои до полусестра ти, на чиято майка баща ти изневери с твоята"😑
Скрит текст:

# 3 223
Наистина Нина Добрев е идеалната брюнетка Heart

# 3 224
Патронът на нашето малко общество - Светлето, а.к.а. Палуна, освен че вече не е Гущерова, е изтрила всички снимки с Хрриси.

Общи условия

Активация на акаунт