Звездни Компромати- Юли'24

• 386 060
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 285
Ще лежи три, излиза и пак.
Парите са много. Ако не му потърсят сметка за стоката, но едва ли му е първата.
Изумителното е, че преди използваше и детето като муле.

# 3 286
Брат Пит на 60 години все още разбиващ женски сърца.. Много готин.. Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/C-AeSwJtMy3/

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 16:17 от SHE_IS

# 3 287
Той само бил превеждал на групата…
9 кг са му дали 9 години, сега 1000 кг и рецидив - не знам.

1 тон??? Flushed

# 3 288
Шанс се дава веднъж - като втори шанс. Нататък няма милост. Не сее  препънал в бордюр и паднал, съзнателно  е.

# 3 289
Как се пренасят 1000кг??? Без да се забележи ? Какво е очаквал? Да се размине ?С какво е бил?

# 3 290
Хич не ми е кофти. Трафикантите на наркотици са ми на едно ниво с убийците, ако ще и 40 златни медала да са спечелили.
Имах предвид,че все пак е бил спортист,шампион,голям срам,но явно си го влече

# 3 291
Тази рокля едно лято я носи майката, едно лято дъщерята Simple Smile

На компроматната полиция - нищо не ни убягва! Simple Smile

# 3 292
Боевски баща прекарва в чужбина с кораби, Боевски син пласира в България - мисля, че е в ареста от няколко месеца за притежание и разпространение. И му е за пореден път.
То бащата айде...ама на това ли само научи децата си?
Иначе в Португалия не съм сигурна дали ще са толкова благосклонни като в България да пускат на 2-3 та година, особено при такова огромно количество и предвид факта, че не е за първи път.

пп. Така и не стана ясно преди години, кой го отърва от затвор в Бразилия, как тихомълком го докараха на бързичко в България. Очаквам сега да се правят опити да лежи не в Португалия, а в България и ако пак мине номера след 2 години е навън.

# 3 293
Явно, за да е толкова смел и дързък в начинанията си, си е направил сметката и не разчита само на добрия шанс.

# 3 294
Боевски преди да го хванат с този 1 тон кой знае колко е пренесъл без да го усетят. Това си му е бизнесът на човека, какво да се прави. Просто този път няма да мине номерът със сълзите и подменен куфар.

# 3 295
Май само аз не съм фенка на Брад Пит , въпреки че напоследък е много свеж и младее .

# 3 296
Този Боевски е много глупав човек.

# 3 297
Брад е идна банбона! 😍😍😍
Както не го харесвах като беше млад, така, сега ми е суупер привлекателен!

За мен другият мъж, който до тези години (60 - 60 +), беше страхотен, това е Ричард Гиър. Явно много си падам по мъже с малки, присвити очи.

# 3 298
  • София
Синди и Кая в Париж
Скрит текст:
(новата мода с ботуши насред лято)
рекламират и часовниците Омега на всяка снимка се виждат
Моника Белучи
Скрит текст:
много й отива късата коса

Джесика Алба
Скрит текст:

# 3 299
Лейди Гага се сгоди с Майкъл Полански .Тя бе забелязана с огромен диамантен пръстен.
Скрит текст:

Новината идва само месец и половина след като предишният и приятел Тайлър Кини се ожени за моделът Ашли Крюгер.

Общи условия

Активация на акаунт