Звездни Компромати- Юли'24

• 385 985
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 315
На Динев не му отива да е младоженец, а да дундурка на коленете си внуци. Побеснял старик, а тая млада коза, дали  е влюбена в дядото!?🤔

# 3 316

Мария и Марая
Скрит текст:
Мария се снима и с 2-3 малки деца.Може би са децата на Миро и са заедно на море.

Чудя се...Марая е младо момиче, ученичка...Вероятно съученичките й не се обличат в такива ансамбълчета като треторазрядни фолкпевици - надиплена розова рокличка, кичозни обувки, че и розова чантичка. Няма значение каква марка са. Просто са кофти за възрастта й. Не й ли е неудобно от тая извадена от нафталина визия? Знаем коя й е майка, но все пак...Пазарът прелива от модерни дрехи за млади дами...и те не са в този стил. Не вярвам да не си сверява часовника за всички актуални модни тенденции за тийнейджъри. Защо?!

# 3 317
  • Sofia
Доколкото стана ясно, тя е с него от доста години. Не си отиват и за мен, но пък може да се обичат. Не мога да преглътна прическата на младоженеца Simple Smile
Първата рокля е с обръч, което ме шокира. Може да е модерно, нищо не казвам, кой знае на каква марка е, просто си мислех, че вече всичко е тюл и тия обръчи са в миналото.

# 3 318
  • София
София Вергара, а другата коя е?
Скрит текст:
римейк на тази снимка
Скрит текст:
София Лорен и Джейн Майнсфийлд през 1957 година

имало и други снимки от събитието

# 3 319
  • София
Ето ви един пресен-пресен олимпийски шампион за Италия в плуването. Малък, ама сладък.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 00:11 от Maidenly

# 3 320
Защото е дъщеря на майка си. Луксът ги успокоява😆
Скрит текст:
Има и по-евтини имитации, но не вярвам Марчето да падне толкова ниско с рокле за стотина евро😆

# 3 321
  • Разпиляна във въображението
София Вергара, а другата коя е?
Скрит текст:

римейк на тази снимка
Скрит текст:
София Лорен и Джейн Майнсфийлд през 1957 година

имало и други снимки от събитието

Джули Боуен. Заедно играеха в Модерно семейство .

# 3 322
  • До морето
Изгледах клипчето - булката е хубава, аранжировката ми хареса, струнен оркестър, момченцето накрая много сладичко. Президенти, журналисти, милионери, рекламните лица от Кауфланд - сички са там. Но само да попитам - младоженека за кой път му е вече????

При все, че е врял и кипял в сватбените ритуали,  през по-голямата част от филмчето изглежда като помощен персонал на булката. Леко така встрани пристъпва, помага я за рокля, я за було, на няколко пъти се опитва да я хване за ръка, тя с една държи букета, с другата роклята и цепи напред.....абсолютно самодостатъчна си е. Колко е драпала за тоя звезден миг и кво й струва, само тя си знае 😃

# 3 323
Бившият мъж на Гала се ожени за Митева. С тя предобри с опъването, а не беше грозна жена
На Динев това не му ли е втора сватба? Иначе има деца от доста жени

# 3 324
  • In The Middle Of Nowhere
Излезе му преди малко някакво клипче с интервю на фолк певицата Мая. В първия момент си помислих, че е някакъв гримиран мъж, но като се загледах разбрах, че е Мая..
Скрит текст:

https://www.facebook.com/share/r/Gb8Hxeh9f5zxRVc6/

# 3 325
Не знам за естетика, но пък 16 годишно дете с Ботега Венета ми идва в повече. Но ако е искала да се издокара с нещо специално за рождения ден и е взела назаем от майка си, няма лошо.

# 3 326
Мая на Магапаса ауу ужас !!

# 3 327
Марая се очертава да бъде една по-дългокрака и по-образована версия на Мария. Само да изтраят още 2-3 години... На 16 беше, нали?
Чудя се, в България ли ще търсят партия с  карта безлимито или образованието ще й даде все пак по-голям кръгозор и ще търсят джентълмен от по-висок чужбински кръг... Който й да е, ще бъде пленен от балканско-старозагорския похват на фамилията им.

# 3 328
Алба на предишните снимки по бански (с черния и розовия бански) съвсем не изглежда толкова идеалистично както с дрехи, така че можем да си отдъхнем малко за нея, че и тя е човек.
Иначе на снимката в профил с вдигната коса е много хубава. В лице си е 10/10.
При Селена брадичката ми изглежда доста променена, нейната не е толкова остра. Не се учудвам, че се кара с хората в тикток. Винаги съм я мислела за скрита лимонка и фалшива Божа кравичка.

# 3 329
Абе това Светле дали не имитира панаирите на Мария
Има такива жени, никога не могат да излязат от сянката на бившата. Чак такова голямо съвпадение
Мария така си сменяше фамилията и триеше снимки. Светла е видяла, че това е печеливша стратегия, за да има интерес и хората да говорят за нея.
В интервюто, което беше публикувано казва нещо от сорта, че много хора, които нямат досег до тях. са коментирали случая с Хрис (Хрис!??!!??!) Въпреки, че не е ясно кои са тези хора, не съм разбрала да има голям обществен интерес към тях... Същото нещо беше казала Мария по повод думите на Светла 😀

Общи условия

Активация на акаунт