Отговори
# 300
Ми така де, няма време за губене

# 301
  • Далечният изток
Ще пращаш ли или ще си приказваме? Grinning

# 302
Мене страшно ми отива червено, обаче съм с черно каре, къ да ни ми ходи. Joy
Някой, ако ме чете кви ги пиша, ше каже уау тъз гуляма красавица Joy.. но факт, червеното е моя цвят. Фръц и тръц. Joy
Всъщност всички цветове ми ходят откак съм с черна коса.
И преди ми ходеха, но някои ме правеха бозава, сега няма нещо което да ме сбозави.
Днес пак бяхме на ОС на ЕС, разбирай входа се събра на раздумка Joy и реши какви пари за какво да похарчи. Явно съм гледала страшно, щото пак потвърдиха, че това за което имам претенции ще стане. Тоя път уж уточниха кога, ама те от месеци тъй уточняват... Joy

# 303
  • Далечният изток
Викам тая и в Европейския съюз взе да се вихри JoyJoy
Червено отива на брюнетки, факт. Веднъж моята дружка ми хареса една червена блуза, едно такова пиперено червено в един магазин, и ми вика аууу как ще ти отива това. Ъ? Викам с това ще съм от маалата. Тя не, обличай. Ами само заради нея облякох. Умряхме си от смях Grinning Вика бързо, бързо събличай, че верно мязаш от махалата...

# 304
Ааа, че колко му е, ей го на Европейския съюз. Ем сме у него. Joy

Ох, зълвата ще си идва от чужбина, уж, окончателно, ще трябва да идем с Джастев да я вземем от София. Не са добре нещата с нея. Тревожа се. Каквото и да е, когато някой иска да приключи с живота си и прави всичко възможно това да се случи.... страшно е и те поставя в ситуация в която нищо не можеш да направиш освен да си съпричастен. Ужасно е.
Пп Извинявайте за тъпото отклонение, но аз само на вас и на любимото ми ОЧЗ по Wow споделям.
Джейми, откъде го измисли това ОЧЗ, тъй да ми е любимо  и тъй да ни ходи. Heart Eyes

# 305
Ааа, че колко му е, ей го на Европейския съюз. Ем сме у него. Joy

Ох, зълвата ще си идва от чужбина, уж, окончателно, ще трябва да идем с Джастев да я вземем от София. Не са добре нещата с нея. Тревожа се. Каквото и да е, когато някой иска да приключи с живота си и прави всичко възможно това да се случи.... страшно е и те поставя в ситуация в която нищо не можеш да направиш освен да си съпричастен. Ужасно е.
Пп Извинявайте за тъпото отклонение, но аз само на вас и на любимото ми ОЧЗ по Wow споделям.
Джейми, откъде го измисли това ОЧЗ, тъй да ми е любимо  и тъй да ни ходи. Heart Eyes

А-а, ми мноо философски тоя въпрос. Чак прекалено.
Тъкмо слушам Мишел Онфре за пътуването му в Япония и разликите между различните цивилизации.
Западната - цивилизация на вменяването на вина, японската - цивилизация на срама.
В Япония загубиш ли достойнството си, даже не, не да го загубиш, ами само да заприлича, че си го загубил - край, сепуко, късия японски меч отляво - надясно и после нагоре, да ти изпадат червата. След това най-добрият ти приятел, когото си назначил за свидетел, ти отрязва главата с дългия меч. И пийва чай по специална чаена церемония после (има нещо общо с хан Крум, мисля си Simple Smile )
Европейската - важно е да набедиш някого за виновен, но това е лесно, всички след Адам и Ева са виновни, изкупват вината на стремежа към познание.
Та така и с хората, които пряко или косвено внушават на околните, че са виновни за проваления им живот.
Значи аз съм пропаднал и си отивам, ама и вие как допуснахте това, уж сме близки / роднини / приятели?
Голям проблем е факта, че вървим към масова загуба на личната свобода, независимост и автономност. Все някой трябвало да се погрижи за нас, да ни подкрепя, да ни подпомага. Робска психика.
Че и децата така възпитаваме.
Ето, в СО - 2 теми за ден по темата кой ми сра в гащите. Ма ако напиша нещо по тях, на момента ме трият, та затова тука Wink между 3 и 4-та ракия Wink
И не ми се мяркайте пред очите, даже очз-тата, че след 5-та ракия и на крокодили не прощавам Wink

# 306
Прощаваш, прощаваш, всичко прощаваш. Stuck Out Tongue
//
Вярно е за вината и виновните.
Имам наблюдение от кухнята японска в сегашието и какво се случва. Много интересна за мен нация и култура. Дори и младите носят тази стигма на отговорността и морала – към деянията си, хората, особено към родителите. Интересно си живеят японците. Не обичам да се местя и пътувам, но бих поживяла в Япония определено.
//
Иначе, личната свобода, докато не дойдат и ти сложат катинар на съзнанието, няма как да я отнемеш от някого, който я носи в себе си.
Дали ще ходи на мол или на не, няма да се гътне.
//
Ще има ли време да пусна тема, нямам идея. Ще опитам.
Новата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1678915.new#new

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 08:29 от BasilA

Общи условия

Активация на акаунт