Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 26 949
  • 619
  •   1
Отговори
# 570
От тази тема съдя, че съм едно от малкото изключения( положителни )относно ефективността на лазера.

Да, Тарти, аз винаги съм те давала като пример за успешна лазерна епилация. Simple Smile Мисля, че през годините сте били неповече от 10 потребителките с такива резултати.
Май повечето сме леко недоволни. Mr. Green Въпреки че аз не мога да кажа лоша дума, защото си имам сериозно разреждане на повечето зони, което си ме кефи. Постигнато е, обаче, с доста повече от 6 процедури. Simple Smile При мен - да речем, 20-30 на зона, разпределени в много голям времеви интервал.

# 571
Аз съм с 9 процедури на лице, 4 на подмишници и 3 на крака и съм доволна. Космите растат, но толкова бавно и рядко, че нямам грижа. Преди още като станех сутрин се хващах за пинсетата и после цял ден бях със зачервени и разранени вежди и горна устна. Нямаше как да изляза без фон дьо тен. Сега само измивам лицето, слагам крем и излизам.

# 572
  • Melmak
Аз за себе си мога да кажа, че не съм оптимален случай като Тарталета, но все пак се радвам, че го направих.
Със сигурност ще си ходя на поддържащи за напред. Ако забременея не знам дали ефектът няма да изчезне, ама…
Иначе с ръце започнах, с диоден лазер. Имах голям ефект, не изчезнаха напълно, но станаха много рехави. Направих 2 поддържащи пак с диоден и съм доволна. Имах наистина неприятни косми по ръцете, които козметик ми махаше с кола маска преди да започна с лазера. Лятото беше ужас докато успея да отгледам косми да стават за кола маска. А да си бръсна ръцете (без лазер) не е опция за мен, положението не беше красиво.
Но аз съм човек с високи нива на андрогени и не очаквам чудеса. За мен и това е добре. Коремна линия почти изчезнаха вече!

С краката ще видим, не съм завършила курса.

# 573
  • Mediterraneo
А сестра ми е с абсолютно перманентно избавяне от космите. Минимум 10 години не е правила дори поддръжка, поне за толкова съм сигурна. Дори на интим се е избавила на 90 % перманентно. Аз все ходя на 1-2 години току да се щракна на някоя зона, за разлика от нея. Не знам с какъв лазер се е правила навремето, дори студио е нямало в нашия град. Аз съм тук от 10 години, малко след като дойдох, отвориха първото. Сега има във всяко козметично студио- маникюр, фризьор и лазер.

# 574
Любопитно ми е и другите, които имат вече завършени зони колко процедури ви отне?
Аз съм на четвърта мишници и 3 интимн. Има резултат, но все още е доста незадоволителен. Отначало се надявах, че ще стане с 6 процедури и купих такъв пакет,но вече не мисля,че е възможно. Та да се настроя гд колко още ще трябват.

# 575
  • София
Сега лазерната е прокарана като редовна процедура. И според мен от старите потребители, каквато е сестрата на Тарталета явно, има много такива с перманентно намаляване на космите. Работили са ги на по- ефективни показатели. Познавам и други такива хора, които още в зората на лазерната епилация имат страхотни резултати и до ден днешен. А машините днес са по- хубави. Остава за мен като потребител другото обяснение.

Реално, за ръце, примерно, не би следвало да се ходи на така наречените "поддържащи процедури", защото не са хормонална зона. Хайде, лицето е друго. Подбедрици също не са хормонално зависими. Бедрата са тези, които евентуално имат повече косми при хиперандеогенемия, ИР и т.н.

# 576
Аз съм с по 7 на интим и подмишници и 6 на крака. Подмишниците имам по 2-3 косъма останали на краката няма и толкова, на интим са изчезнали над 80% и смятам за сега само там да ходя веднъж годишно. Освен това растат изключително бавно, минавам с епилатор от време на време.

# 577
  • Стара Загора
Аз съм от доволните. На мишници има 1 косъм. На интим, подбедриьи и бедра имам останало само светлите и русоляви косъмчета. Не ходя на поддържащи процедури. Каквото е унищожено си е унищожено.

# 578
  • София
Ти в Скин Лайн ли беше, помня, че съм те питала и преди

# 579
  • Mediterraneo
Честно казано, аз идея си нямам на коя зона какво съм правила вече. Знам, че едва ли съм минала 5-6 процедури на всяка зона, не знам къде записвах, мина доста време.
Лицето си е лице, там и всеки месец да се щракам, все тая. Правя го 1-2 пъти годишно, през другото време се правя, че не забелязвам. То е и мъх, де, няма ги онези черни косми по брадичката, с които си пиех кафето сутрин и вместо цигара държах пинсета Simple Smile В това отношение също е голямо постижение лазерът.

# 580
Тарти, да си дойдем на думата за брадичката. Сега са 5-6 черни косъма, искам да ги разкарам, но около тях всичко (слава на Бога), все още е рус мъх. Как си процедирала ти? Тук съм чела, че е малко рисковано, защото ако се започнат процедури, може да избият косми, които до тогава не са се показвали, а са били провокирани от лазерната епилация.

# 581
  • Стара Загора
Катчър, ако въпроса е към мене в Леге Артис Стара Загора. Ей ся точно на скънцето си гледам по бедрите едни русоляви космаляци.Ама още в самото начало ме предупредиха, че те ще си останат.

# 582
  • София
И аз от тия русоляви мъхове се оплаквам, наистина много малко са останалите но ефекта с колата е съвсем различен. От отзивите явно трябва да взема още един пакет от 6 бал преди лятото😔

# 583
  • Mediterraneo
Тарти, да си дойдем на думата за брадичката. Сега са 5-6 черни косъма, искам да ги разкарам, но около тях всичко (слава на Бога), все още е рус мъх. Как си процедирала ти? Тук съм чела, че е малко рисковано, защото ако се започнат процедури, може да избият косми, които до тогава не са се показвали, а са били провокирани от лазерната епилация.

Бяха десетина черни, дебели и груби косъма, заради тях започнах изобщо лазер. С лицето започнах. Без никаква драма, бръсначката, процедура и толкова. Още след първото щракане им се промени физиологията, отделно, че спряха да се появяват всяка сутрин. Сега са останали 2-3, които адски ме дразнят, но нищо не мога да направя. Избиват понякога, далеч не толкова черни и груби, както преди, дърпам с пинсетата рядко. Мъхът си е все така рус и забележим под определен ъгъл на слънчева светлина, не ми пречи. Не съм забелязала в никакъв случай провокирани от епилацията нови косми.

# 584
Благодаря. Т.е. минавала си с бръснача само черните косми и се е обработвал само конкретен участък, а не всичко под ред?

Общи условия

Активация на акаунт