Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 069
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Mediterraneo
Литъл, нещо си се объркала, ама излизам от дискусията с теб.

# 61
Сега малко ме объркахте с типа лазер. Моля, който има личен опит за епилация на подмишници в Младост, с траен ефект, да препоръча. Цените варират в много широки граници, а 100 лв. за процедура не ми се дава.

И дали пречи, че онзи ден се минах с домашния фотоепилатор?

# 62
Здравейте момичета, можете ли да ми кажете от кой салон сте доволни за лазерна епилация ( гр.София) . Миналата година бях 6 пъти на мишници и 4 пъти на крака в Аби Студио , ами може само на мен така да се е случило, но още си имам доста косми. Искам да ги сменя, някак си не виждам желания резултат. Мислих си че след 4/5 процедури не трябва да имам вече косми Simple Smile. Вие от кое студио сте доволни и след колко процедури? Благодаря

# 63
Здравейте, ходя на лазер на горна устна, лазерът е Елисион. Не виждам никакъв ефект. Вече съм минала 2 процедури, утре ще е третата. Това нормално ли е?

# 64
Зависи... Космите на горната устна при някои дами се повлияват много трудно. Ако са налице и хормонални отклонения - съвсем.
Като цяло, лазерът не е препоръчителен за светли и/или фини косми.

# 65
Здравейте, момичета! Можете ли да ми кажете колко време след лазерна епилация на подмишници може да се ползва Одорекс?

# 66
  • 1st floor
Довечера имам час за интим и подмишници, обаче съм в цикъл. Съвсем слаб. За съжаление вече няма как да предвидя кога ще ми дойде, а графикът на студиото е запълнен от няколко седмици напред.

# 67
Неприятно, но това зависи от студиото.
При някои не е проблем. Слабо ли е още, силно ли е.
Ами ако сложиш тампон?
Защо не се обадиш да попиташ в студиото как да процедирате?

# 68
  • Melmak
При лазерна епилация забелязвате ли забавяне на растежа?
Извинявам се ако въпросът е глупав. Правила съм на ръце преди доста време и не помня какво беше.

Сега започнах на крака, правих преди 20 дни с александритен лазер, първа процедура. В началото нямаше никакъв ефект, но знам, че между 10 и 20 ден започва ефекта. Чак сега забелязах, че нещо се случва. Бръснах в неделя, днес е петък и тук-там се усеща някой косъм. Преди не беше възможно това. Направо не мога да повярвам. От клиниката ми казаха в началото на септември да ходя за втора процедура.

# 69
  • 1st floor
Неприятно, но това зависи от студиото.
При някои не е проблем. Слабо ли е още, силно ли е.
Ами ако сложиш тампон?
Съвсем слабо. С ежедневна превръзка съм и а сменям не защото се налага, а по хигиенични причини. Тампон ще сложа, да!

# 70
Случвало ми се е да ходя на лазер в цъкъл, просто слагаш тампон и се действа както обичайно си се действа.

# 71
  • Mediterraneo

Разбира се, напълно нормално и така и трябва да е.

# 72
И на мен ми се е случвало. Първият път се обадих в студиото (Версус) да попитам дали трябва да сменя часа. Казаха, че за тях не е проблем, единствено проблем е, ако на клиента му е неудобно.
Довечера имам час за интим и подмишници, обаче съм в цикъл. Съвсем слаб. За съжаление вече няма как да предвидя кога ще ми дойде, а графикът на студиото е запълнен от няколко седмици напред.

# 73
Извинявам се ако въпросът е глупав. Правила съм на ръце преди доста време и не помня какво беше.

Сега започнах на крака, правих преди 20 дни с александритен лазер, първа процедура. В началото нямаше никакъв ефект, но знам, че между 10 и 20 ден започва ефекта. Чак сега забелязах, че нещо се случва. Бръснах в неделя, днес е петък и тук-там се усеща някой косъм. Преди не беше възможно това. Направо не мога да повярвам. От клиниката ми казаха в началото на септември да ходя за втора процедура.

Аз съм след втора процедура с александритен. Правих втората на 9ти юли. Изникнаха няколко, но като ги дръпнех, падаха. За морето ги избръснах и след това ми излязоха точно десетина на брой и то на едната срамна устна. Казаха ми, ако след 3 месеца нямам,да не отивам на 3ти, а на 4ти месец. Така, като гледам след 3тата процедура ще съм нацяло без косми. Много съм щастлива от ефекта. Догодина започвам и подбедриците, тъй като на бедрата са ми руси, както и на ръцете и няма да се повлияят.

# 74
  • 1st floor

Не съм се обаждала, направо отидох. Никакъв проблем нямаше.
Да докладвам - два месеца след четвърта процедура избиха някакви косми - тънки и на рядко.

Общи условия

Активация на акаунт