Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 103
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте, някъде в темата има ли синтезирана информация за приема на медикаменти? Интересува ме конкретно за прием на  магнезий към момента.

# 76
  • Melmak
Аз също приемам магнезий, не мисля, че е от значение. За медикаментите - някои антибиотици повишават фоточувствителността.

Направо не мога да се нарадвам на ефекта, пу-пу. Много съм космата и направо,.. втори живот живея! Чак септември ще съм на втора процедура.

# 77
Здравейте, някъде в темата има ли синтезирана информация за приема на медикаменти? Интересува ме конкретно за прием на  магнезий към момента.
По спомени - вит. Е, Д и май омега
Някои студиа като лазер център да много стриктни и казват. Г поинт не.

# 78
Здравейте, какъв лазер използват в Gpoint? Виждам, че е диоден, но какъв модел?Не успявам да открия информация, а  цените им са съмнително ниски😄 Има ли доволни от процедури там?

# 79
  • София
В G point са с Elysion pro.
Посещавам тяхно студио, на две процедури съм.  Твърде рано ми е, за да дам мнение дали стават или не, но да кажем, че резултатът е задоволителен.

# 80
Аз съм от доволните. Имам направени 5 процедури на подмишници и нямам никакви косми. Почнах и бикини, но съм на 2 процедури и все още не мога да кажа има ли резултат. Пробвах и ръце да правя, но съм с руси и тънки косъмчета и не се повлияха изобщо за 2 процедури и спрях.

# 81
Супер, благодаря! Ще им дам шанс Simple Smile

# 82
  • 1st floor
Аз съм от доволните. Имам направени 5 процедури на подмишници и нямам никакви косми.
Колко време е минало от последната процедура?

# 83
Аз съм от доволните. Имам направени 5 процедури на подмишници и нямам никакви косми.
Колко време е минало от последната процедура?
Около 45 дни за момента. Ще си направя пълния пакет от процедури, просто ще ги разредим.

# 84
Момичета, един въпрос - с александритен лазер на колко време се правят процедурите на ръце, че нямам спомен.

Една приятелка иска да използва намаление ама се чуди за 40 дни дали има смисъл от 2 процедури или 1. Според мен 1 ще влезе в този период ама …

# 85
  • Mediterraneo
И според мен една, ама...

# 86
Аз когато започнах да си правя лазерна епилация също имаше намаления, които се запазиха за общо 6 процедури. Да провери дали и при нея няма да е така.

# 87
  • София
Здравейте, чета ви, но не мога да се ориентирам - търся салон в центъра на София, от който сте доволни. Става въпрос за лазерна епилация на интим, на 6та процедура съм, но сегашният ми салон е далече и мисля да го сменя. Ако може да препоръчате и нещо по-безболезнено, ще съм благодарна. Не съм запозната с марките, знам че си е до косъм и праг на болка, но имам чувството, че колкото повече процедури правя, толкова повече боли.

# 88
  • Бургас
Derma Act или Bellissimo Clinic? След много четене, мисля да се спра за лазерна на дъщеря ми на една от двете клиники. Има ли някой да сподели опит от първо лице?

# 89
Аз ходих в дерма акт, вече само поддържам там. Като цяло съм доста доволна от отношение, начин на работа и цени. Осезаем ефект виждах след 1-2 процедури (но си ходих по поне 6 на зона, на някои и по 10). Важно е обаче да отбележа, че съм с доста лесен тип кожа за третиране - много бяла кожа с тъмни косъмчета.

Не знам какъв е лазера в Белисимо, в Дерма акт е александритен и първите процедури мен поне доста ме боляха (имам висок праг на болка по принцип, но на някои зони си давахме почивка докато траеше процедурата).

Важно е да отбележа че лице не съм третирала та там съвет не мога да дам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт