Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 35 887
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм много доволна от Дерма акт. Преди това ходех на кола маска и дискомфорта от лазера направо като спа процедура ми се видя Grinning Сега съм с малко дете и локацията ми идва неудобна, иначе пак там бих ходила.

# 91
Проблем ли е, ако се обръснат косъмчетата в деня на процедурата? Днес съм на втора процедура, а снощи забравих...

# 92
Сладкодъвка, на мен ми се е случвало, момичето ме предупреди единствено, че ще се усети по-чувствителна кожата по време на процедура (така и беше). Но нямаше проблем да се направи процедура, ефект отново имаше.

# 93
Аз винаги съм се бръснела непосредствено преди процедурата, час може би. Не съм имала проблем.

# 94
Проблем ли е, ако се обръснат косъмчетата в деня на процедурата? Днес съм на втора процедура, а снощи забравих...

Не е проблем, често и аз така правя, защото забравям.
Дали ще е предишния или на деня, не е е от значение, просто трябва да са обръснати.
Но пък сега разбирам, че от това ставало по-чувствително.

# 95
  • Бургас
по таблицата, която е публикувана тук на първа страница, звездичките какво означават?
По-конкретно на "безболезнен режим" 1 звезда или 2 звезди е по-голяма безболезненост?

# 96
Благодаря за отговорите, момичета. Ходих ( на втора процедура на мишници съм), момичето ми каза това, което сте написали. Направихме процедурата, нямам дискомфорт, а само леко зачервяване. Каза ми да се намажа с след няколко часа с Д - Пантенол или ако имам от техния крем.
А сега и друг лаишки въпрос - как се разбира от колко точно процедури имам нужда? Служителката ми каза 10-12 процедури, но е индивидуално и знам това, но все пак как ще разбере колко да ми направи и да спре?

# 97
Те трябваше да ти дадат пантенол.

# 98
Здравейте, има ли някой актуални впечатления от Body Aesthetics? Преди 3 години правих една процедура на краката и бях доволна, доколкото може да се прецени от една процедура, но по съвсем странични причини се наложи да прекъсна. Чак тази есен се надявам да мога да си подновя процедурите и се чудя пак ли там да отида или има и по-добре Simple Smile Студиа много, отзиви много...

# 99
Така ли? Не знаех.Тя ме намаза с техния крем само. Студиото е G point, ако има значение.

# 100
От личен опит - сама ще разбереш, а в студиото ще ти потвърдят кога е моментът да спреш и да преминеш към поддържащи процедури. Аз след петата нямах нищо на подмишниците, ама нищичко. Като отидох за насрочената шеста, момичето ми каза, че е абсолютно ненужно сега да я прави (бях в пакет с крака и интимна зона), същото се случи при краката на седмата процедура. Просто нищо не никне. Та, просто ще си използвам процедурите в бъдеще при нужда.
Това от мен. Иначе, приятелката, която всъщност ме надъха да започна, е имала 11 на подмишници преди да премине на поддържащи (12-та е направила около 7 месеца след последната).

как се разбира от колко точно процедури имам нужда? Служителката ми каза 10-12 процедури, но е индивидуално и знам това, но все пак как ще разбере колко да ми направи и да спре?

# 101
  • Melmak
Колко често се правят поддържащи? Аз мисля, че имам нужда на ръцете. Откакто минах курса не съм правила, имам някакво окосмяване. Обаче имам малко тен.

# 102
Така ли? Не знаех.Тя ме намаза с техния крем само. Студиото е G point, ако има значение.

Да, аз ходя там.
В някои дават само техния крем, но там където ходя пантенол ми дават.
И крема не е лош. Но мишниците се възстановяват бързо, нищо, че е нежна кожата.
Би трябвало да имат пантенол. Питайте ги другия път.

# 103
Благодаря, Елора, ще попитам. Иначе да кажа за протокола - нямам раздразнение, зачервяване и кожата е спокойна. Бях се притеснила леко сутринта Grinning

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 09:28 от *Сладкодъвка*

# 104
  • Mediterraneo
Изобщо не съм питала никого относно разреждането на процедурите и минаването на поддържащи такива. Като ми наближеше датата за процедура, според това, което беше или не беше пораснало, решавах дали да ходя или да поотложа. След всяка следваща процедура промеждутъците ставаха все по- дълги, по собствено усмотрение. Скоро май ще станат две години от последната ми поддържаща, наистина не се сещам кога съм ходила за последно. Като ми попремине тенът по ръцете, там смятам да направя една, че на тази зона имам само 2 правени изобщо и взеха да се появяват някакви косми.

Общи условия

Активация на акаунт