Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 35 929
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте отново! Simple Smile Във връзка разреждането на процедурите - имам питане към момичетата, които са правили повече процедури.

Съвсем скоро ще направя 7 (последна от предплатения пакет) цяло тяло и се чудя дали да продължавам. Има ефект, виждам косъмчетата по-разредени и светли, но на интим например пак се появяват голям брой, далеч съм от мечтания резултат там. Мисля, че ако спра, ще загубя всякакъв прогрес до момента. Същевременно са скъпички процедурите и се чудя много.

При вас така ли беше? След коя процедура усетихте "големия ефект" и разбрахте, че може да преминете към разреждане на процедурите?

# 106
На интима няма как да се постигне вечна гладкост.
Дори и в студиото си ми го казаха.

# 107
При вас така ли беше? След коя процедура усетихте "големия ефект" и разбрахте, че може да преминете към разреждане на процедурите?

Всеки организъм е много индивидуален, затова наистина няма смисъл да питаш как е било при другите. Simple Smile
Аз, например, само с няколко процедури постигнах страхотен резултат на подбедриците - на практика, вече нямам косми там.
С четворно повече сесии на интимната област, обаче, там почти няма ефект. Аз лично вече не правя процедури на тази зона, защото при мен просто няма смисъл.

# 108

Всеки организъм е много индивидуален, затова наистина няма смисъл да питаш как е било при другите. Simple Smile
Аз, например, само с няколко процедури постигнах страхотен резултат на подбедриците - на практика, вече нямам косми там.
С четворно повече сесии на интимната област, обаче, там почти няма ефект. Аз лично вече не правя процедури на тази зона, защото при мен просто няма смисъл.

Много жалко. Ама никакъв ефект ли нямаш на интима?
Тоест там лазерната все едно е като бръснене при теб.
Брей, че са нагли твоите косми там Joy

Едното момиче ми каза, че там на интима ефект не винаги има, какъвто ще има на краката.
Заради влагата мисля, че каза и още нещо, но забравих. Май тъмнината.
При мен краката са супер. Мисля още една последна да направя.
За интима има огромно разредяване и ако не пипам 2-3 месеца ще пораснат, но много тънички и ще са по нарядко. Но на срамните устни са също тънки, но там са много упорити и нагли.

# 109
  • Бургас
аз съм правила IPL преди няколко години, може би 7-8. На мишниците приключих с 4 процедури, на интима- 7. Обаче на срамните устни все едно нищо не е правено. Острани обаче нямам нищо. Чудя се дали да не започна да правя лазер отново на интима. Сега ще взема някакъв пакет за дъщеря ми и може да пробвам като я водя нея. Още тогава ми казаха, че заради силната пигментация на това място, няма как да има голям ефект.

# 110
Много жалко. Ама никакъв ефект ли нямаш на интима?
Тоест там лазерната все едно е като бръснене при теб.
Брей, че са нагли твоите косми там Joy

Снощи писах, писах, пък накрая по погрешка изтрих текста, та сега - втори опит. Grinning
Има си определен резултат при мен, не е чак никакъв. Но все пак, да се има предвид, че аз съм правила сигурно над 30 сесии на интимната област. При толкова голям брой процедури, всеки би очаквал по-значителни резултати. Уточнявам, че тези сесии са правени в продължение на доста години, разбира се. Първата ми процедура беше в "Borex", с диоден лазер, през далечната 2010 г., ако не ме лъже паметта.
При мен се забелязва някакво разреждане, да кажем - от порядъка на 25%, но нямам цяло изчистено "петно", т.е. местенце, където да няма косъмчета в интимната зона. Ако ги оставя, биха пораснали доста дълги. Но пък станаха много мекички и фини - изключително лесни са за бръснене и не боцкат, като растат.
Все пак, трябва да спомена, че аз никога не съм била много окосмена "там долу", така че не мога да кажа, че ефектът от процедурите е направил огромна разлика. Simple Smile
Но пък за други зони съм относително доволна.

# 111
  • Варна
Здравейте, може ли да ми препоръчате за Варна студио за лазерна епилация за дъщеря ми, която е на 14 години.Лятото от бръснене и епилация краката й бяха целите в пъпки и дерматолог ни насочи към лазерна епилация Живеем в Левски и в района на широк център ни е най- удобно. Благодаря!

# 112
Здравейте, може ли да ми препоръчате за Варна студио за лазерна епилация за дъщеря ми, която е на 14 години.Лятото от бръснене и епилация краката й бяха целите в пъпки и дерматолог ни насочи към лазерна епилация Живеем в Левски и в района на широк център ни е най- удобно. Благодаря!
Аз съм доволна от студио "Импулс". Намира се до у-ще "Васил Друмев". Лазерът е александритен.

# 113
  • Варна
Аз ходя в Max Beauty and Spa, в Левски е, води се май Петър Райчев като адрес, но входа е откъм бул. Левски, близо е до спирка Дубровник. На 6та процедура съм и съм доволна. Но не съм сигурна дали работят с девойки на 14г.. Доколкото знам трябва хормоните да са стабилни и да са минали поне 2г от началото на МЦ.
Моята дъщеря е на 15г и ходи там на кола маска. Зимата ще започне с Филипс Лумеа /което е уред за домашна фотоепилация, иначе казано IPL /. За девойки мисля е по-добра алтернатива. До тук е направила само подмишници, защото имаше много врастнали косъмчета заради преди това епилатор. Сега няма. Чакахме есента да почне и с краката.

# 114
Съображенията за възрастта на девойката са абсолютно едни и същи и за лазер, и за IPL процедури за обезкосмяване.

# 115
  • Варна
Съображенията за възрастта на девойката са абсолютно едни и същи и за лазер, и за IPL процедури за обезкосмяване.
Конкретно на уреда за домашна фотоепилация има препоръки за над 15г възраст, за моето момиче лично аз съм ги изговорила и с дерматолог. Според нея лазера е за малко по-голяма възраст.

# 116
Здравейте, от доста време вече си правя лазерна епилация на интим (направих около 16 процедури), но нямам почти никакъв резултат. Косъмчетата наистина изсветляха и станаха доста тънки, както и по линията на бикините изчезнаха напълно, но навсякъде другаде си растат с пълна сила. Първоначално ходех в един салон, където лазера беше Александритен, видях, че нямаше много резултат и смених салона като сега ме минават с най-новия лазер, който е и александритен и диоден едновременно, но отново положението е зле. Не отскубвам косъмчетата, само се бръсна. В началото ми се наложи да забавя 2 от процедурите като си изтървах срока, но не мисля, че това чак така е повлияло, че след 16 процедури все още да няма почти никакъв ефект. На какво може да си дължи? Какво да правя? Да сменя ли отново салона и лазера? Безопасно ли е да продължавам с процедурите? Благодаря предварително

# 117
Цели 16. Open Mouth
Ами може би трябва да спрете вече.
Известно е, че лазарената епилация няма един и същи ефект върху всеки. Особено на интима.

# 118
  • Melmak
Аз бих спряла. 16 процедури не са малко.

Как сте с хормоните?

# 119
Аз бих спряла. 16 процедури не са малко.

Как сте с хормоните?

Всичко ми е наред. Правих много изследвания, но не е от това. Проблемът е, че когато започна да ги бръсна или махам с кола маска започнат да се забиват и ми се получават огромни болезнени пъпки с гной и лазера наистина ме спаси от това, но не знам до кога мога да продължавам така.

Общи условия

Активация на акаунт