Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 353
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Katerina1123 Аз бях тези дни на лазер и споделих на козметичката, че на интим отново са се появили с пълна сила и тя каза, че ще промени параметрите да са по-силни. Същото направихме и на другите зони, понеже бях за 7 процедура цяло тяло и все още имах на места не малко косъмчета. Записват ли си с какви параметри работят? Мисля, че трябва всеки път да ги увеличават, ако ходиш редовно на едно място.

# 121
Здравейте, някой имал ли е ефект при фини косми на горна устна и леко матова кожа? Правиха ми 3 процедури с лазер Елисион без никакъв ефект, сега ходих на четвърта пак със същия модел лазер, но в друго студио и там момичето каза, че ако бях от начало при нея, въобще нямало да ме почва. После каза, че при мен ще са нужни дори и 10 процедури. Обърках се дали да продължавам. Сега не знам какво да правя, да си действам ли с кола маската и да се откажа от лазера, или... Просто ме е яд, само си давам парите по някакви безуспешни процедури, правих си микроблейдинг при супер хваления специалист и падна за месец, сега дадох 100лв до тук за лазер и ми казват, че няма смисъл, нещо май ще се откажа от всичко...

# 122
Няма да има задоволителен ефект, предвид споменатите фактори.
Другото е, че косми по лицето НЕ се скубят, защото стават повече на брой и по-твърди.
Единственият начин за трайното им премахване, щом говорим за нещо като мъх, е електроепилацията.

# 123
Аз си ги минавам мустаците и с крем и пинсета.
Не съм забелязала да са станали по-дебели.
Даже едно време бяха дебели, сега вече растат много бавно и са тънки.
Ама това защото оправих там хормоните в голяма степен.
Не мисля епилация там.
Чудя се за епилация между гърдите дали да не направя.

# 124
  • София
След 10 процедури на подмишници това лято се върнаха доста. Смятам вече да се скарам с тях, като започнат да ми обясняват за поддържащи процедури. Това е нонсенс, един косъм, койтое унищожен, е чао. Колко пък нови фоликули да се събудят.

# 125
Здравейте. Може ли мнение за лазерите в Скин лайн? Преди години имах по 3-4 процедури на лице там, но ефект нула. На подмишници обаче всичко се изчисти почти. Явно зависи от зоната. Искам да правя на подбедрици, и се чудя там или в друго студио? Мисля, че лазерите им са доста силни, всъщност не знам какъв друг да търся. Диодните са слаби според мен, с Александрит са ме работили на корема и нямаше ефект. Ходила съм в Лазер център и някакво измислено студио в Белите брези. Сега видях таблицата на 1 стр. и лазерът в Лазер център няма никакви качества .. определено съм съгласна. Май само Скин лайн и Дерма акт водят по всичко в тази таблица.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 15:30 от Yan25

# 126
След 10 процедури на подмишници това лято се върнаха доста. Смятам вече да се скарам с тях, като започнат да ми обясняват за поддържащи процедури. Това е нонсенс, един косъм, койтое унищожен, е чао. Колко пък нови фоликули да се събудят.

Къде ходиш?

# 127
Здравейте. Предварително се извинявам ако е имало въпроси като моя, не намерих информация по темата. Преди няколко дни трябваше да извърша сесията на мишници и интим, но получих обилна менструация и си преустанових лазера. Наложи се преглед и ми изписаха за 20 дни хормонални хапчета (примолут) за регулиране. Някой знае ли дали мога да си ги направя процедурите докато приемам този тип лекарства? Единственото, което разбрах е, че не е било удачно по време на прием на антибиотик, но с хормоналните нямало да има проблем. Благодаря предварително!

# 128
  • София
Версус.
3 от тях са правени другаде.

На бедра 6 и си имам, но са тънки и невидими. Поне лесно се бръснат.
Искам на ръце да пробвам - там ще ме устройва този резултат на тънки, редки и меки, защото ще се слива с мъха над лакътя.

# 129
За антибиотиците е така, но за примолут не знам.
Трябва да питаш в студиото си и дано са наясно.
Някои студиа неглижират тези неща и казват едва ли не за всичко, че може, но други са стриктни.

Кетч, а дано не поникнат.
Още по една ще правя и приключвам, та пролетта ще видим какво ще е положението.
Ръцете едно време ми бяха много космати, тях само с епилатор съм минавала.
Но след отслабването и оправяне на хормони окосмяването на много места се промени.
На ръцете ми станаха много тънки и светли. Дори не се и сещам да ги епилирам. Там лазерна не съм прилагала.
Минах с епилатора преди три месеца и в момента като си я гледам съм все едно епилирана. Само като се вгледам има страшно тънки светли косъмчета.

# 130
  • София
Понеже се знаем от инсулиновата, при теб мърдаха ли андрогените?
При мен уж не. Но е факт, че инсулинът си е висок. Но пък ръце и крака не са хормонални зони. Абе, един Господ знае.

# 131
Не съм ги изследвала.
Но е факт, че и цикъла ми се оправи още повече. Дори изчезнаха зверските болки.
Не знам на кои зони трябва да се промени окосмяването, но навсякъде се промени.
Краката - и там имаше промяна, но не голяма. Поне не бяха вече мъжки яки косми.
На корема имах страшно окосмяване, сега вече е като на ръцете.
Но на зърната, ореолите си има. Между гърдите също.

# 132
А може ли да се прави лазерна на интим при наличие на външен хемороид?

# 133
  • София
Доколкото съм чувала, около ареолите са физиологични, не непременно хормонални.

# 134
Започнах лазерна епилация по лицето, но имам от преди нея пигментация над горна устна мога ли да използвам крем специално за това и ако да кой бихте ми препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт