Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 349
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив/София
Здравейте, преди седмица ми направиха тест на крака, тъй като имах още тен.
Мястото беше колкото длан и ме боля много по време на прпцедурата, но по-лошото е, че после пареше ужасно цял ден. Буквално куцах.
Мазах го и до 1-2 дни премина.

Сега обаче се притеснявам кога да отида пак за крака? Тенът би следвало до 2-3 седмици да избледнее, но според жената кожата ми е ммого суха (буквално грапава, белееща) и това бил проблемът.
Сега мажа с разни хидратиращи продукти, но дали ще оправи нещата?

Някой имал ли е такъв случай?

Иначе на подмишници съм супер, след 4 процедури почти нямам косми. Интим средна работа, но крака едва сега започвам, лятото нямаше как.

# 136
  • София
Аз ще ходя чак декември, за да ми се махне тенът.

# 137
  • Пловдив/София
Аз ще ходя чак декември, за да ми се махне тенът.

Уау, чак три месеца?
Аз бърза работа нямам, но много ще ми се развали схемата с интима като дати, а ми е далече да ходя поотделно.
Може би ноември компромисно…

# 138
А може ли да се прави лазерна на интим при наличие на външен хемороид?

Да, може. Ако е много болезнен обаче е добре да им споменеш, за да внимават около мястото.

# 139
Благодаря, GALVAL,ще го имам предвид.

# 140
Здравейте, момичета, описвам моята история и аз с тази епилация или по-скоро опити за такава.
Моля ви първо да препоръчате студиа в Пловдив, може в София в краен случай, където работят с александритен лазери да сте се уверили, че е такъв, защото май на доста места посочват, че има и двата накрайника и работят само с диодния.
Аз ходих в дермавист в Пловдив, тъй като бях доста изчела, че на алма лазерите са много добри. И там имат такъв – soprano titanium. Мисля, че има два накрайника – диоден и александритен, но се оказа, че ме работят с диоден. В рамките на две години направих над 11 процедури може би на интим и подмишници, като съм спазвала стриктно сроковете. Все не беше идеално, но от студиото ми препоръчаха да ги разреда, краката ги почнах по-късно и имам може би около 6 – 7 процедури, та на тях бръсна почти всяка седмица. Иначе интим и мишници беше добре, но минаха 3 месеца и пак растат често. На срамните устни си има, там е много трудно. Въпросът, че след 11 -12 процедури би следвало да е по-голям ефекта. Цените също са сериозни, например на мен ми направиха пакет, но на сестра ми отказаха. Като огромен плюс мога да посоча операторката, която ме работи. Супер търпелива, стриктна, внимателна.
И сега искам да опитам с александритен, просто ми се иска за тези пари ефектът да е по-траен. Преди бях чела за лазерите на candela, че техният александритен вариант е много добре. Обаче пак трудната част - моля ви,  кажете къде в Пловдив или в София /ако няма в Пловдив/ има такъв, май е Gentle Lase Pro. Доколкото виждам в сайта май си е един накрайник и няма как да те подведат: https://candelamedical.com/products/gentle-pro-series/
Дайте препоръка ако сте ходили или пък с какъв друг александритен са ви правили процедура?

# 141
За София: "Lege Artis", "V Derm", "Body Aesthetics".

# 142
Здравейте, момичета, описвам моята история и аз с тази епилация или по-скоро опити за такава.
Моля ви първо да препоръчате студиа в Пловдив, може в София в краен случай, където работят с александритен лазери да сте се уверили, че е такъв, защото май на доста места посочват, че има и двата накрайника и работят само с диодния.
Аз ходих в дермавист в Пловдив, тъй като бях доста изчела, че на алма лазерите са много добри. И там имат такъв – soprano titanium. Мисля, че има два накрайника – диоден и александритен, но се оказа, че ме работят с диоден. В рамките на две години направих над 11 процедури може би на интим и подмишници, като съм спазвала стриктно сроковете. Все не беше идеално, но от студиото ми препоръчаха да ги разреда, краката ги почнах по-късно и имам може би около 6 – 7 процедури, та на тях бръсна почти всяка седмица. Иначе интим и мишници беше добре, но минаха 3 месеца и пак растат често. На срамните устни си има, там е много трудно. Въпросът, че след 11 -12 процедури би следвало да е по-голям ефекта. Цените също са сериозни, например на мен ми направиха пакет, но на сестра ми отказаха. Като огромен плюс мога да посоча операторката, която ме работи. Супер търпелива, стриктна, внимателна.
И сега искам да опитам с александритен, просто ми се иска за тези пари ефектът да е по-траен. Преди бях чела за лазерите на candela, че техният александритен вариант е много добре. Обаче пак трудната част - моля ви,  кажете къде в Пловдив или в София /ако няма в Пловдив/ има такъв, май е Gentle Lase Pro. Доколкото виждам в сайта май си е един накрайник и няма как да те подведат: https://candelamedical.com/products/gentle-pro-series/
Дайте препоръка ако сте ходили или пък с какъв друг александритен са ви правили процедура?

В Пловдив РК Медикъл естетикс имат Candela Gentle Lase Pro Plus. Имаха и промоция миналият месец. Александритен е - правила съм подмишници там.

# 143
  • Sofia
Здравейте,

Имате ли някаква информация за студио Lavedy в София? Обмислям да ги пробвам, но не намирам инфо. На сайта пише, че работят с Elite iQ и Polylse AL (единия трябва да е александритен, другия Nd:YAG 1064 nm, каквото и да значи това).

# 144
  • Стара Загора
Лазер център смениха името си и oт няколко месеца са Lavedy. Работят с александритен лазер.

# 145
  • София
Искам да започна лазерна на подбедрици.
Знам, че трябва да бръсна 2-3 месеца. Цял живот съм епилирала. Има места, на които вече няма нищо. Предразположена съм към подкожни косми и възпаления.

Често ексфолиране, мазане с кремове с урея, мисля да включа и серията на Cerave със салицилова. Нещо пропускам ли? Знам, че не е голям период, но при бръснене всеки ден ще имам проблеми сто процента. А не е малка зона все пак.

# 146
Catcher, на мен ми казаха да преустановя употреба на козметика със салицилова киселина. Също така, седмицата преди процедура и без ексфолиране.

# 147
  • София
Благодаря, това е полезно, не знаех.

# 148
Киселините правят кожата фоточувствителна, недей наистина.
Не е тоооолкова страшно бръсненето, особено откъм врастнали косми е песен в сравнение със скубане с епилатор или кола. Ти щом досега си скубала, това ли ще те уплаши?
Аз точно заради такива проблеми съм спряла да скубя освен веждите си преди повече от 20 години, от другаде косъм не оскубвам че забравя накъде се расте после...

# 149
Catcher, вариант е просто да не се бръснеш всеки ден. Веднъж седмично не става ли?
Или да не носиш поли - по това време на годината няма да е трудно, според мен. Simple Smile
Ако пък става въпрос, че имаш притеснения от човека до теб - там не бих могла да дам съвет, защото аз пред мъжа ми се е случвало да ходя и мата-космата. Trollface

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 18:18 от Гърне без похлупак

Общи условия

Активация на акаунт