Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 055
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Елора, колко общо на зона мислиш да направиш?
И аз съм в gpoint, но в друг град.

Изключително доволна съм, това са процедури от октомври до този месец. Мога да се похваля с чудесен ефект, но аз споменавах преди, че съм с много бяла кожа и отвратително тъмно и грубо окосмяване, лоши хормони.. Мисля да ходя септември по някое време, евентуално. Между другото, на цели крака са си 5 процедури, не знам защо отчита 6, може би защото последния път ги правих отделно, през няколко дни..

Та като цяло, добри отзиви давам за студиото, тъй като имаше хора, които са доста скептично настроени заради цените.

# 46
Ами мисля 10 да ги докарам, после да дам почивка за да проследя какво ще стане.

Моите ръце почти не ги епилирам. С годините станаха много  тънки и не се забелязват.
Преди като бях 120 кила си бях много космата, после като отслабнах, оправих храната на много места изчезна окосмяването или намаля или пък изсветляха.
Примерно на ръце и корема бяха като на маймуна. Дебели и черни.
Сега на ръце и корем са много тънки и трябва да се вгледаш за да ги видиш. Ще мина с епилатора, все пак на море съм.
Мустаците също ми оредяха, не са като на Чорбаджи Марко Joy

# 47
И със сигурност си казвала, колко ти излиза като цена електроепилацията в такъв случай? По-изгодно ли е от лазерната?

При електроепилацията, основният проблем не е цената, а това, че в България тази услуга се предлага в много малко студиа; да не говорим, че почти не можеш да намериш салон, в който услугата да се извършва на задоволително ниво.
По отношение на цените, не мога да направя адекватно сравнение между двете процедури, тъй като те работят на различен принцип, съответно - ценообразуването не е еднакво.

# 48
Аз съм кльощава.. Ама инсулина и тестостерона ми не са.. В интерес на истината имах период, в който бях с около 10 кг по-тежка, явно хормоните са били много по-зле, та потвърждавам връзката с отслабването и точно окосмяването по ръцете и корема.. Отделно и съм на Т4 от около година вече. Есента ще видя къде какво е положението и ще вкарам още зони, други може би ще приключа за известно време.
Та тогава пак ще дам отчет как вървят нещата.
Успешно пържене на досадните косми на всички! 😆

# 49
Връзката между хормоните и окосмяването, за съжаление, невинаги е пропорционална. Simple Smile

Най-голям проблем с нежеланото окосмяване имах точно в годините, след като навърших пълнолетие, а тогава бях слаба, като вейка. После надебелях чудовищно, но не съм забелязала окосмяването ми да е станало по-обилно. От няколко години насам отново отслабнах много - да, голяма част от космите ми изчезнаха, но мисля, че това по-скоро е резултат от многото процедури (лазерна и електроепилация), а не толкова от нормализирането на теглото, защото, както писах, най-гъсто окосмяване в живота съм имала, именно когато бях кльощава.
Между другото, подозирам, че окосмяването ми също намаля с напредването на възрастта. Даже съм почти сигурна, че при мен и това е фактор. Не казвам, че при всеки е така.

# 50
Благодаря, Гърненце. Наистина при всеки си е индивидуално, само споделям опит, може да е в помощ на някой.
А иначе за възрастта, майка ми на 56 споделя, че по краката значително са намаляли и изтъняли, за сметка на това обаче избиват някакви по брадичката.. Пълно щастие няма.  😆

# 51
Да, избиват на брадата. Не знам от възраста ли е.
Аз от години си мъкна един досадник на брадата и го махам редовно.
Ама го имам от 30 годишна.

# 52
  • Точно където трябва
Ами козметичката ми каза да не се бръсна преди това. Но ме е срам с дълги косми. И затова се чудех колко дълги е приемливо.

# 53
Благодаря, Гърненце. Наистина при всеки си е индивидуално, само споделям опит, може да е в помощ на някой.

О, така е. Simple Smile При повечето хора действително отслабването действа благотворно на хормоните и, респективно, на окосмяването.

# 54
Здравейте дами! Някоя има ли впечатления от епилацията в Дерма Акт? Сега отново са пуснали промоциите и миля да се възползвам. Също така ако сте били там, ще съм благодарна да ми кажете в коя от двете клиники и дали процедурата се извършва от лекар или козметик ?

# 55
Аз ходя в кв.Витоша при д-р Милева. Момичето работи добре, а и за лятото са пуснали добри цени на фона на повечето в София. С elysion-pro работят

# 56
  • Mediterraneo
Елора, колко общо на зона мислиш да направиш?
И аз съм в gpoint, но в друг град.
Скрит текст:
Изключително доволна съм, това са процедури от октомври до този месец. Мога да се похваля с чудесен ефект, но аз споменавах преди, че съм с много бяла кожа и отвратително тъмно и грубо окосмяване, лоши хормони.. Мисля да ходя септември по някое време, евентуално. Между другото, на цели крака са си 5 процедури, не знам защо отчита 6, може би защото последния път ги правих отделно, през няколко дни..

Та като цяло, добри отзиви давам за студиото, тъй като имаше хора, които са доста скептично настроени заради цените.

От октомври насам са 9 месеца и за това време имаш направени изброените процедури?! Не бих се радвала на подобен ефект, не и ако процедурите са толкова много за толкова кратко време. Аз за 9 месеца правех 3 на крака и 6 на лице, да речем. Но разбирам, все пак цени държат, доколкото разбирам, хубаво им е да има клиенти, които ходят всеки месец.

А какво съветва козметичката, да отидеш с космите на процедура и да ги маха тя? Или ще те святкат директно с космите?
Ами козметичката ми каза да не се бръсна преди това. Но ме е срам с дълги косми. И затова се чудех колко дълги е приемливо.

# 57
Тарталета, така прецених, така направих. Промених си решенията в движение. Изчела съм темата, питала съм някои неща. Първите процедури ми бяха по-чести, последните на по-големи интервали. Малко по-горе обясних за хормоните и окосмяването ми. При мен имаше за всяка процедура, наясно съм, че не е било поник ало всичко, но не се имам за балък, че съм ходила често.
По-уверена и по-гладка не съм била никога. Следваите процедури ги планирам края на септември, евентуално, пак го казвам,може да реша и да са октомври.
Не подтиквам никой към нищо, споделям моите действия и резултати.

# 58
  • Mediterraneo
А, да, да, то това е ясно, всеки си харчи парите, както намери за добре.

# 59
Точно така, харча си ги както ми е кеф, и не натискам никой да ходи  на месец, два или половин година някъде. За това е темата, да се споделя. От там нататък всеки си прави избор и не начуква канчето на другия защо не е направил като него.
От дебели, черни и гъсти, отидох на последните с много тънки, по-светли и много по-рядки. Положението ми е многократно подобрено, не съм казала, че съм гола като охлюв за вечни времена. Тъй че, за хвалене е моето.

Общи условия

Активация на акаунт