Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 322
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Така са ми казвали.
Иначе ако искаш може и 1 път в годината, ама....Grinning

# 361
Здравейте!
След първа процедура лазерна епилация около 14 ти ден трябва ли всички косми в зоната да опадат или само някои?
Понеже правих две зони в различни студиа и се повлияаха различно и сега не знам как трябва да бъде.
Преди 18 дни правих за първи път подбедрици, но и до днес едно 80-90 % от космите са си там и са с нормална дължина т.е продължават да си растат. Има само няколко места без косми.
Имах една процедура на подмишници в друго студио, при която на 14ти ден опадаха абсолютно всички косми и бях напълно гладка за около 2 седмици, след което започнаха постепенно да растат. Израстнаха може би 80% от космите макс.
И двата лазера са диодни.
Та може ли да считам процедурата на краката за неуспешна?

# 362
  • Melmak
Има значение и лазера, и зоната, и дори хормоналния ви баланс. Няма как от една процедура да ви опадат всички косми. Аз ходя на александритен лазер на крака и първите пъти ставах на петна. Някъде имах, някъде нямах, но да очаквате как от една процедура ще опадат много…

Тук дамите споделят, че мишниците са една от зоните, които най-лесно се влияят.

# 363
От една процедура трябва да паднат всички сегашни косми след седмица-две. После ще пораснат нови, но сегашните трябва да са опадали. Иначе не са си свършили работата изобщо.

# 364
Няма как от една процедура да ви опадат всички косми.

Наистина добронамерено моля да не се пишат неверни неща, защото така новите потребителя се заблуждават и стават големи недоразумения.
Всички косми в третираната зона трябва да опадат на 100% - ако това не се случи, процедурата е била неуспешна, като причините за това може да са много.
Естествено, след няколко седмици или месеци голяма част от тези косми порастват отново и се налага повторна сесия.

# 365
  • Melmak
Явно не сме се разбрали. Космите са в различни фази. Няма как абсолютно всички косми да опадат и да не поникнат повече.

# 366
Ясно, благодаря! Явно пак ще сменям студиото. На първата процедура (подмишници) много ме боля и затова реших да пробвам на друго място, да видя дали е от модела лазер. На краката нямах абсолютно никаква болка, но и ефект очевидно няма. Това дали има връзка, т.е нужно ли да е боли и пари за да има ефект?

# 367
  • Melmak
Болката е субективна. Мен диоден не ме е болял в нито едно студио. Обаче от александритен умирам от болка. Пък си имам ефект от диодните, не е като да нямам.

# 368
Явно не сме се разбрали. Космите са в различни фази. Няма как абсолютно всички косми да опадат и да не поникнат повече.

Всички налични косми, имах предвид. В седмиците и дори месеците след процедура кожата ми е напълно гладка, без дори 1 косъм по нея. После израстват, де.
Така съм още от първата сесия, която направих в живота си.
А иначе, с другата потребителка пояснихме, защото тук, в темата, през годините са се включвали дами, с въпрос - дали е нормално след процедура наличните им косми да са опадали само наполовина. Ами, не, не е.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 15:43 от Гърне без похлупак

# 369
Боже, ако не са опадали от процедура след 10-15 дни, сменяте студиото.
Кажете и името кое е. Да знаят хорарта.
Не съм имала такъв проблем.
При александритния падат веднага, той е силен, те направо си изгарят.
При диодния си трябват време и опадат. Не навъднъж, но си опадат. Не съм ги следяла.
Утре крачка ще правя, а днес ми спряха топлата вода и не мога да се обръсна.
За щастие мисля, че почти нямам нищо, та не мисля, че ще и е проблем. Има бръснач, ще мине където трябва.

# 370
Студиото е G point, но е в Русе. Ще сменям, да. Вече запазих час на друго място, да видим там как ще е.

# 371
Много е важно този дето ви я прави да разбира.
Явно тази не става.
Не знам, то има ли  как да се оплачеш на собственика на фирмата, че не си вършат работата.

# 372
Ами доколкото разбрах студиата са на франчайз, та не знам има ли на кой да се оплача. Може дори жената, която ме прави да е собтсвеничка, нямам представа. Те имат още 3 студиа в Русе, но вече мисля да пробвам на друго място.

# 373
Много не съм наясно с франчайза.

# 374
На Гюдюлева са Gpoint.

Общи условия

Активация на акаунт