Лазерна епилация и електроепилация – 12

• 34 148
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Имам две процедури на интим, днес предстои трета. В началото след всяка процедура има ефект т.е има забавяне на растежа, към 15тия ден повечето (но НЕ всички!) косми опадват и 3-4 седмици почти нямам косми, но след това се завърщат АБСОЛЮТНО всички. Сега, като наблици времето за нова процедура от седмица насам си избиха съвсем всички косми. Никъде няма липсващи, никакво разреждане. Това предполагам не е нормално? Аз очаквах за 2 процедури поне 10-20% от космите да липсват трайно, така ми каза и козметичката, че някои, които са унищожени нямало да излязат повече. Да ама не. Отделно, че страшно ме боли и няма да мога да изкарам целия курс. Тя иска всеки път да увеличава параметрите, а аз на тези едва издържам. Втория път се наложи да ме прави на същите като първия защото като вдига не можах да издържа. Та се чудя за какво е цялата мъка като и ефект няма? Да спирам ли какво да правя? Диоден е лазерът, студиото е добро с медицински лица.

# 601
  • Melmak
От диоден да боли така?

# 602
Какъв тип сте? Ако сте с по-тъмна кожа и гъсти, тъмни косми в зоната е възможно да има болка..

# 603
Ако ви правят на ниска степен резултата може да е незадоволителен.

# 604
  • Mediterraneo
От диоден да боли така?
Боли, боли, баш непосилно си ме болеше на интим. Аз не довърших до края процедурите там, но дори и с тези 5-6, които имам, космите са чувствително разредени и 5 години без поддръжка. Отказах се да търпя тази болка, не си заслужава за мен. С разреждането е поносимо и лесно за по- нататъшна поддръжка.

# 605
От диоден да боли така?

Многократно съм писала, че от всеки лазер боли зверски, ако е настроен на висока мощност. То, в един момент може да почне да маха кожа (при мен се е случвало, именно с диоден).
Не знам откъде тръгна този мит, че с диодните не боляло.

Иначе, аз не бих продължила в същото студио, ако резултатът до момента е кръгла нула.

# 606
  • Melmak
Не знам на каква мощност го настройват, но космите падат, а болка няма. Не значи, че са ме правили на някакви слаби импулси..

# 607
Не знам на каква мощност го настройват, но космите падат, а болка няма.

При мен така е с Александритния ("GentleLase Pro") - болка няма никаква, а всичко опадва.

# 608
Ами на интим ми е сравнително тъмна кожата, космите също. Боли жестоко, но аз си имам много нисък праг на болка. На подмишници и на крака също много ме боли.
Интима на единични импулси ли ви го правят или както другите зони без да спират?

# 609
При мен е без да спират. Досега не съм усещала болка, но и не виждам кой знае какъв ефект на 3та процедура. Онзи ден усетих няколко боцкания, но нищо кой знае какво.
Краката пък за е процедура има не малък ефект досега. Единични ми пускат като минават колената.

# 610
Последния път ме правиха на единични защото иначе не мога да издържа. И пак на същата мощност, не може да я увеличи. Хем искам да пробвам на друго място да видя дали пак толкова ще боли, хем си мисля, че проблема си е в мен, аз едва издържам и като ми скубят веждите.

# 611
Знам, че е е индивидуално, но ще питам. Днес направих 3-та процедура на пълен интим. В събота мисля да ходя на плаж. По принцип ползвам висока слънцезащитна, 50+, сега ще съм още по-стриктна. Някоя от вас имала ли е подобен случай? В студиото ми предложиха да отложат часа и да направим процедурата идната седмица, но не се съгласих. Не знам реално колко е голям риска от пигментация и ще рискувам.

# 612
Аз спазвам правилото 7 дни преди и 7 дни след без слънце. Даже следващия час за 4-та процедура на интим го записах със 7 дни отгоре, защото ще ходя на сватба на морето и ще имаме поне няколко плажа с детето.

# 613
Аз пък бих отишла. Ще сложа фактор и ще метна един шал отгоре като лежа по гръб на шезлонга.
 Не съм предразположена към пигментация и затова съм по-смела. Била съм на плаж 6 дни след цели крака, не съм имала драми.

# 614
  • Варна
Знам, че е е индивидуално, но ще питам. Днес направих 3-та процедура на пълен интим. В събота мисля да ходя на плаж. По принцип ползвам висока слънцезащитна, 50+, сега ще съм още по-стриктна. Някоя от вас имала ли е подобен случай? В студиото ми предложиха да отложат часа и да направим процедурата идната седмица, но не се съгласих. Не знам реално колко е голям риска от пигментация и ще рискувам.
Аз си ходех на плаж миналото лято няколко дни след процедурите. Диоден лазер, при това правих доста зони. Мажа се хубаво, ходя късно и не стоя по цял ден на плажа и изобщо не съм имала проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт