П.П. писала съм едновременно с Аида за последния й въпрос.
По принцип съм съгласна с хипотезата за любовница, но просто не виждам кога и как, а вярвайте ми, доста съм мнителна. В интерес на истината, мисля че е имал подобни проблеми с предишната си дългогодишна приятелка, но няма как да знам подробности.
Колкото до секса - ами правила съм и по-добър, но кой не е хаха. В началото всичко си беше наред, после започнахме да правим опити за бебе, така че бяхме малко по-целенасочени, но не сме изпадали в някакви крайности за дати, часове, овулации и т.н. Забременях без особени усилия и в началото всичко си беше наред. После той започна да няма желание и го отдадох на бременността, защото някои мъже се притесняват, а и такова беше неговото обяснение. После се роди детето, 2 месеца след това е пртивопоказно, а и покрай грижите за детето е трудно и то си мина времето и ето ни сега, почти 1 година без интимност.
Но да, проблема е по-дълбок от това, че няма желание за секс. Аз си мисля, че той не ме обича вече и не ме желае, а той че искам да му стъжня живота. В общи линии знам защо сме се докарали до тук, само че не знам как да изляза от тази спирала. Временно ли е това, случва ли се на други, или от сега нататък ще е така?
Имам чувството, че му е по-добре с момчетата, да пият бира, да карат мотори, да играят на PS4, на него просто си му липсва ергенския живот. То и на мен ми се ще да се забавлявам по цял ден, но имаме вече отговорности и не смятам да се нагърбвам сама с тях. Ако ще е така, то той не ми трябва изобщо, нито пък аз на него.