Истина и брутална откритост или лицеприятна, но лъжовна престореност?

• 12 990
  • 592
  •   1
Отговори
# 525
  • сф
не, не е дошъл от мен, не знам защо намесвате бивши.

# 526
  • Някъде там
Върнах се и прочетох всичките ти постове в темата (освен ако няма изтрити). Единственото което си написала е : И двамата поддържаме връзка от разстояние с по един партньор.
Извинявай, но от това никой няма как да разбере че всъщност, партньорите и на двамата са в други държави и вие се виждате много рядко с тях.
Връзката от растояние може да е от два съседни града ( села ) и тн и да е възможно честото виждане.
Някои четем все пак,други ако искате да разберем написаното правилно, го напишете и така.

# 527
  • сф
надявам се, че сега като съм го пояснила, е ясно вече.
има изтрити много ясно, не ви ли прави впечатление, че нецензурните цинизми от морализаторски настроените майчета са заметени?

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 09:12 от people.of.poly

# 528
  • София
А изтрито ли е уточнението дали с основния ти партньор имате брак или сте само във връзка и децата ви общи ли са?
Не казвай, че няма връзка с темата. Напротив. Има и то огромна, дори да ти се струва, че не е така.

# 529
  • сф
Не е изтрито, там си е. Успех!

# 530
  • София
О, нямам намерение да чета наново или пък да ровя назад.
Може би имаш проблем с емоциите, но описаните отношения ми звучат адски затормозяващи, скучни и бакалски.
Успех и на теб!

# 531
  • сф
Супер. Много благодаря Heart

# 532
Още ли продължава тая мъка?

Авторката, ако искаше да ни покажеш друг модел като вариант на семейни/пъртньорски взеимоотношения, трябваше от постовете ти да разберем колко щастливи, свободни, вдъхновени и спокойни сте всички, в твоята лична полиамория. Вместо това се натрапва някакво чувство за неудобство, теглене с ченгел и извъртане, нежелание да се наричат нещата с нормалните им, човешки имена и ненужно използване на чуждици и суха теория, вместо личен позитивен опит.

За разлика от други потребители, които описаха и обясниха свободно отношенията  си и причините да са в такива, ти постоянно се извиваш, гърчиш и изглежда, че съзнателно заблуждаваш. Не ми отговаряй, помисли си защо е така. На 30-та страница трябваше вече да сме усетили колко хубави са такива отношения, а досега всички се мъчат да разберат какво е забележителното да имаш мъж, с когото да имате странични онлайн връзки. Тегава работа...

Недей да оставаш с впечатлението, че някой те укорява, скандализиран е, посредствената му душица не разбира извисеността на вашата връзка, тук е форум, в който сме чели какви ли не истински сериозни проблеми в семейните отношения.
Вие реално сте си свободни хора, съквартиранти  в битов план, държите си някакви тръпки за фасон, но извинявай, коя истинска емоция се поддържа в телефона и виждания от дъжд на вятър... Ако поне бяхте наблизо всички партньори и се скъсвахте от секс и фън, да ни го презентираш като вариант, а то самота и скука.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 11:20 от Iris04

# 533
  • сф
не искам да заблуждавам никого, че полиаморията е нещо, което гарантира само положителни емоции просто. опитвам се да се придържам към реалното. човек дори и добре да живее, понякога командироват партньора му някъде си. за мен също ситуацията  не е оптимална, но какво да се прави

# 534
  • София
Командироват го, но не с друг партньор.
А животът е твърде кратък, за да се живее с кофти емоции.

# 535
  • сф
понякога има и кофти емоции, но не твърде често или твърде много. знам, че при вас са само хубави.
и кво като го командироват, но не с друг партньор?

# 536
  • София
Да, наясно съм, че не разбираш какво е да си единствен и да си постоянно заедно с Твоя човек.
Когато го командироват, той не живее с друг, не обича друг, не прави секс с друг, копнее само и единствено за теб и ти за него. И нямате търпение да си наваксате тази липса при връщането му, без да сте разпиляли тази емоция и енергия с други хора, което още повече усилва положителната емоция. Раздялата засилва връзката, а не търси заместители.

# 537
  • сф
o, знам какво е да си да си постоянно заедно с Твоя човек - токсично. дори в моно динамиката е препоръчително да сте пълноценна и самодостатъчна личност - пробвайте.
забравихте и човек да напишете с главна буква този път.

# 538
  • София
Двете неща не са в противоречие. Да обичаш само един човек не означава да сте постоянно заедно или да не си самодостатъчен и пълноценен, дори подсилва усещането.
Далеч по-токсично ми се струва да имам вкъщи съдружник, а да копнея за някой онлайн. Загуба на време, когато човек е над пълнолетие.

# 539
  • сф
ами аз обичам да обичам повече от един човек. но не ми пречи, че вие обичате само един човек. все ми е едно. а вие защо се държите с мен, сякаш се опитвам да вляза с взлом в спалнята ви или нещо да ви налагам или да ви изкарвам нещастна/заблудена/объркана/лека?
моногамията предполага ли задължително посредственост, нетолерантност и болно его? или това е някакъв частен случай? питам, защото около мен има доста моногамни хора, ама не всички са така. та не вярвам тези характеристики да идват от моногамността.

Общи условия

Активация на акаунт