Истина и брутална откритост или лицеприятна, но лъжовна престореност?

• 12 955
  • 592
  •   1
Отговори
# 585
Поли, убеди ме. И аз по принцип съм бунтарка, срещу принципите, залегнали в съвременната цивилизация. Които принципи, със сигурност са ни наложени от някое зло, моногамна извънземно, а не са плод на хилядолетна еволюция.
Моля за лични данни, или телефон за някой от твоите партньори, може пък да ми хареса да си общуваме с теб така, аморно, открито, и непосредствено, само на един муй разстояние. Ако не възразяваш де, че мен лично такива като теб, вечно недо@@@ни, че и с претенции да образоват нисшите духом, ме изнервят.. Че и недоклатеното ти аморе със сигурност ще ме изнерви.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 16:31 от Прекрасная Василиса

# 586
  • сф
разбира се. дайте им само малко време да изчетат темата, за да добият впечатления и да преценят дали имат желание да се срещат с вас.

# 587
Снимки, телефон?
Да видя поне дали си струва.
Не съм толкова отчаяна, че да си лафя, или лягам, с всякакви хора, които не могат да си държат гащите вдигнати. И на които им е цел и смисъл на живота да укачат всичко, що мърда.

# 588
  • сф
еми съжалявам, така разбрах предния пост... Rolling Eyes

# 589
  • София
Дообре, значи имаме решение - да преминем към номадство, че да оправим демографската криза,
особено в стара Европа! Ау, то тогава навлизаме в друг проблем, а именно родствените връзки - ще станат дооста оплетени, ноо, сещам се, че може да се води стриктна здравна и т.н. документация с всеки нов извинете!член на групата.
Обаче как само си избирате точно кои въпроси да удостоите с внимание, и се хващате за нещо, което мисля го изяснихме, ама явно не..... Та конкретика няма да имаме, за който очаква.

# 590
Човек, ако върши нещо , за което го е срам от децата му, не ми го хвали, въпросното нещо,  та ако ще най-голямото аморе на света да е.

Скрит текст:
Иначе не останах с впечатление за някакъв бурен любовен живот, според мен една средностатистическа свободна, разведена жена без претенции за полиаморност, стига само да има кой да и гледа децата  от време на време, има по- чест и  разнообразен емоционален  и сексуален живот от тая цялата група.

# 591
  • сф
pilito, признавам, че в момента ми се струва по-реалистичен вариант, в който минаваме към номадския начин на живот, отколкото някои хора да направят крачка към приемствеността, разбирането и толерантността.

# 592
Достатъчно по темата.

Общи условия

Активация на акаунт