Кралски работи и клюки - юли и август 2024

• 170 414
  • 1 630
  •   1
Отговори
# 1 590
Много е хубава роклята, но ми се искаше да заложат повече на норвежките дизайнери. Метте-Марит понякога носи такива, но сватбата щеше да е голяма възможност да рекламират малко местното. Пък ако ще и специално ушити рокли да са.

# 1 591
  • Някъде там
Тя не беше ли с норвежка марка рокля вчера и при пристигането със страхотно яке пак норвежка марка ?
Много го харесах, 339 долара е то.

# 1 592
От шаманската страна само сестра му ли присъства?

# 1 593
Забелязах ММ на чантата й - много умно като има двойно име, където и двете започват с М. Това казвам, че тя понякога носи дрехи на норвежки дизайнери, но щеше да е много хубаво, ако всичките й тоалети на тази сватба бяха норвежки. И носията като е норвежка щеше да се получи много хубаво. Това щеше да е хубава реклама на норвежките дизайнери. Същото важи и за Ингри, де. Но както и да е, избрали са дрехи, които са искали.

Сега ми попадна кратко видео. ТV2, частният канал, който винаги излъчва от кралските събития съвсем очаквано са помъкнали 40 кила камера нагоре по камънаците, за да намерят точното място да снимат в шатрата.

Благодарение на тази камера се видя прегръдката между шамана и краля и шамана и Хокон, както и булката под чаршафа, където за секунда й се показаха розовия букет, тиарата и белия цвят на роклята.

Ека, сестра му Анджелила с мъж и дете, както и полубрат му Брандън ли се казваше със съпругата. Само те от неговото семейство. С другите е скаран. Те са общо 5 братя и сестри, шаманът е номер 4 в поредицата деца. Шаманът и Анджелина са единствените от децата, които имат общи баща и майка, другите са полу. Тя беше подходящ донор за него на бъбрек като пълнокръвна сестра.

Ето ги Анджелина и Брандън.

В типично американски стил летят заплахи от страна на шамана и Марта към майка му и сестра му Деми, както и от страна на Деми към шамана. Деми казва, че шаманът изисква от нея 2 неща - първо да изтриела някакъв клип, където го призовава да се срещат, за да изгладят недоразуменията, второ да му предаде всички електронни файлове, които тя има срещу него. Деми казва и че шаманът е заплашвал нейната дъщеря, неговата племеница, че ще ги съди за милиони долари. Деми от своя страна казва, че е използвала последните 4 години напълно да приключи с шамана и с това, което е станало преди 4 години. Не казва какво точно е станало. Казва и че възнамерява да разкрие неща, дето не са публично достояние в момента и които не са в негова полза. Той и бившия на шамана, масажистът Ханк, беше започнал да разкрива неприятни истини за шамана преди да му запушат устата със заплахи, договор за мълчание и една сума пари.

Семейни вражди не са новост, но когато принцесата праща заплашителни писма за съд към свекървата си и ги подписва с титлата принцеса, тогава е непростимо. Тя намесва цялото кралско семейство в играта на пари на годеника си, вече съпруг.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 23:24 от Fenris

# 1 594

Скрит текст:

# 1 595
  • Майничка

Леле! Само червеният нос липсва! 🤭

# 1 596
Много се надявам това красиво момиче Амалие да остане приятелка на Сверре. Толкова нежно, естествено и красиво същество! От всички свързани по някакъв начин с кралски семейства жени, най-много тя ми харесва. Дано момчето успее да я задържи.

# 1 597
И двамата се интересуват и се занимават с алтернативни практики. В това отношение са на една вълна. Шаманът даже в един подкаст много обширно беше разказал за сексуалния им живот и веднага го привикаха в двореца на разговор. От тогава не е говорил за това какво става между чаршафите. И като цяло спря да говори за неща, които пасват на един друг тип публика. Сега говори само за любов, колко красива е Норвегия и колкосе радва да е тук.

# 1 598
  • Countryside
Сега говори само за любов, колко красива е Норвегия и колкосе радва да е тук.
Е, че то лъжа ли е Joy правилно са го "посъветвали" от двореца, вече канализира енергията правилно Joy

# 1 599
  • София
Хубави снимки от сватбата, явно добре е минала.
Радвам се, че има и за архивите, явно не е толкова натегнато положението, както се твърдеше първоначално. Сигурна съм, че има и много снимки, които няма да станат достояние на публиката, но ще са част от личния архив на кралското семейство, не на институцията.

Шведите са си тръгнали

Тюркоазената чанта е подарък от шоколад Geiranger chocolate, направен специално за сватбата на принцесата.

Държавният секретар Кристофер Тонер информира VG, че подаръкът от правителството е норвежко ябълково дърво, което ще бъде дадено през пролетта.  Булката и младоженецът са получили картичка от министър-председателя с поздравления, казва Тонер.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 12:12 от Lana

# 1 600
Не само булката е рекламирала собствената си фирма за производство на дрехи, но и е отворила магазин до рецепцията на хотела в Гайрангер, където гостите да си купят най-новата колекция.

Всеки гост получил 5 купона за алкохолни напитки, които да използва по време на 3-те дни празнуване. Ако искат още, да си плащат от джоба. Малкото меню с налични алкохолни напитки съдържа няколко варианта и всичките с цена 225 крони. Видях снимка някъде, ще я пусна като ми попадне пак.

# 1 601
Логично, нали ограничаването на алкохола е държавна политика в Норвегия.

# 1 602
Това няма нищо общо. По-скоро искат да си спестят пари от алкохола на гостите, защото алкохолът е много скъп.

# 1 603
Е колко да е скъп този алкохол 😃 Цената, която си дал, при обръщане в лева излиза към 30 някъде, или 15-на евро. Ми то и у нас е горе-долу толкова. А вие там не сте с нашите пари, или?
Не знам как и какво е прието на сватбите по Скандинавско, може би целта все пак не е икономии, а да не се натаралянкат елитните гости, но пък нищо не ми пречи да се съглася с теб - стиснати са ✌️

# 1 604
Е колко да е скъп този алкохол 😃 Цената, която си дал, при обръщане в лева излиза към 30 някъде, или 15-на евро. Ми то и у нас е горе-долу толкова. А вие там не сте с нашите пари, или?
Не знам как и какво е прието на сватбите по Скандинавско, може би целта все пак не е икономии, а да не се натаралянкат елитните гости, но пък нищо не ми пречи да се съглася с теб - стиснати са ✌️
Предполагам, че правиш разлика между алкохол, купен от магазина, и алкохол, сервиран в заведение. А "малкото"  в Западна Европа не е 50 мл, а 25 мл. Толкова им е евтино, че от години практикуват алкохолен туризъм у нас.

Общи условия

Активация на акаунт