Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 102 402
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Понякога ИГ не ме тормози и мога да направя 20 тага,понякога на втория ме блокира за 3 дни или седмица,но никога не ме е дразнило,че другите играчи си тагват на воля,пък били те и инфлуенсъри.
Много ми интересно как някои профили (не са инфлуенсъри) отбелязват по 20 човека на минута в инстаграм? 😡

# 376

За почивката е без покупка

Нова игра на Always в LIDL от понеделник

# 377
Има ли някой, който е играл в играта в Инстаграм на krasytto и leta.ivanova? Изтеглиха победител вчера, но на мен ми изглежда, че не ги следва и двете, каквото беше условието. Писах на едната дама, но не знам дали ще ме отрази изобщо. Някой, ако иска може да провери дали и при него излиза, че не ги следва и също да им пише.. На Гардена скоро изтеглиха нов победител, надявам се и тук да не оставят нещата така..

# 378
По същия начин излиза и при мен
Има ли някой, който е играл в играта в Инстаграм на krasytto и leta.ivanova? Изтеглиха победител вчера, но на мен ми изглежда, че не ги следва и двете, каквото беше условието. Писах на едната дама, но не знам дали ще ме отрази изобщо. Някой, ако иска може да провери дали и при него излиза, че не ги следва и също да им пише.. На Гардена скоро изтеглиха нов победител, надявам се и тук да не оставят нещата така..

# 379

Вчера я видях в нашия магазин, киселите продавачки леко ме изгледаха на кръв Simple Smile
https://nestea.tymbark.bg/
ето линк и за другата напитка
https://garagepromo.bg/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR294bCvD2pjryv … 9Z41bSBzCPKh_0IHA

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 09:44 от ֍_Boby_֎

# 380
Относно тагването в Инстаграм. Забелязах, че трябва да изчакам да видя, че отговорът ми е публикуван, а не да бързам с таговете и натискането на бутона за публикуване. Дано ме разбрахте. Ако бързо пускам нов отговор ми забранява за известно време достъп до публикуване.

# 381
И при мен не излиза, писах на krasytto. Но ме съмнява, че не ги виждаме тези неща, понеже профила на победителката е поверителен.

Edit :
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 10:51 от Михаела 🍀

# 382
И аз си го помислих, не съм сигурна дали показва поверителните профили, затова я помолих да провери. Отговори ми, че следва и двата профила и всичко е наред.. дано е така.

# 383
Първа награда ( мога да кажа за лятото ) - крекери от Billa ( които сигурно ще ги няма ) 😂

# 384
Вчера изненадващо спечелих надуваемото легло от Милка.🙂 А  току-що пристигнаха и две награди.

# 385
Първа награда ( мога да кажа за лятото ) - крекери от Billa ( които сигурно ще ги няма ) 😂

На входа на магазина има голям картонен регал за европейското (би трябвало във всички филиали да е еднакво разположението на промо регала). Крекерите са наредени там, но естествено има по 20 кашона със сирене и с паприка, а наградата ми беше със сол.
И със сол - няма.
Обикалях, обикалях, та при чипсовете преди касите имаше със сол.

# 386
  • София
Аз спечелих сникърс от Била. Има ли значение коя карта ще се маркира при получаването на наградата, че тази в приложението е различна от онези, които си вадехме преди години.

# 387
  • София
Leilla_ ,пожелавам Ви да спечелите най-желаните награди и следващия Ви пост да бъде изпълнен с позитивизъм!
Днес е пристигнала наградата ми от @havliacom - ИГ,та като я взема-обещавам да изтипосам една снимчица🙂
От играта на Нова-Великият понеделник са качили седмичните печеливши,но ми избяга снимката и сега не мога да я открия.

# 388
Кучешката къщичка от играта на Нестле пристигна. Бях обещала да я снимам, но ще го направя, когато я сглобим. Искам да похваля куриер Захари от Transpress - много учтив човек, който сам предложи да я качи, тъй като се оказа тежка.

# 389
Здравейте,  някой знае ли къде мога да проверя точките, които съм натрупала, с кредитна карта VISA на бившата Райфайзен? Преди се виждаха в приложението, но сега не мога да ги намеря в KBC Mobile

Общи условия

Активация на акаунт