Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 874
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 930
Бях спряла да играя каквито и да било игри точно заради тези фалшиви имена, които все печелят. Много е разочароващо това и дано организаторите го разберат. Тук в тази тема има страхотни хора, които споделят игри или пък кога се регистрирали даден код. На скоро ми се случи да играя в Емека заради пончото. Така и не спечелих, защото определено си имаше часове за печалба, но имаше хора, които спелиха за продажба голям брой, та просто си купих от тях Sad

# 931
  • Пловдив
В повечето случаи имената не са фалшиви. Бележките им са фалшиви.

# 932
  • София
Аз им писах на Нестий, пишете и вие. Помолиха за повече подробности защо трябва да проверяват бележките. 😃

# 933
  • Велико Търново
В Нестий има и човек, спечелил и куфар, и раница. Дано проверяват бележките. При мен е зеро положението.
Правилата го позволяват:
"15. Максималният брой награди, които всеки регистриран участник може да спечели за целия период на играта е един брой от вид."

# 934
  • София
Диана вече я няма, май и други хора. Трудно ми е да ги сверя през телефона.

# 935
С раница съм от Nestea. Миналата седмица те ли се обаждаха за данните или вие ?

# 936
Миналата седмица спечелих раница от Нести. Взеха ми данните за доставка, за представяне на бележка не се и спомена. Така че, пробват се хората, ако мине. И в повечето случаи минава. Това е практика от години, представете си за какво печелени става въпрос.
П.п. Има повтарящи се имена и в раниците от миналата и тази седмица.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 16:36 от Maksimix

# 937
Аз печеля раница ,,ще чакам да звъннат .
В петък вечерта ми звъннаха от Хайникен ,но не можах да вдигна ,дали пак ще звънят ???Thinking

# 938
С раница съм от Nestea. Миналата седмица те ли се обаждаха за данните или вие ?
Те се обаждаха. На мен ми казаха да си приготвя бележката.

# 939
Диана вече я няма, май и други хора. Трудно ми е да ги сверя през телефона.
Сверих ги- Д.Славова е заместена от Ц.Трифонова. Всички други( за куфарите) са си същите.

# 940
Мен ме радва как я шкартираме Дианчето, горката, няма да има раница или куфар, но ще си намери име с което да играе. Затова пиша на организаторите, за да си отворят очите за реалността в България 🍀
Вярвам, че сме сила, така че си продължаваме както до сега 💚

# 941
Оооо най-накрая, имаме при куфарите на Нестий. Първа награда за годината, с една бележка бях.

# 942
Аз им писах на Нестий, пишете и вие. Помолиха за повече подробности защо трябва да проверяват бележките. 😃
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 943
С три бележки ме няма в Нестий,но поне дъщеря ми харесва този чай и е доволна,че го купувам 😂 В Престиж и Лидъл също- едно голямо нищо!

# 944
Здравейте! Някой печелил ли е от играта на Nestle baby&me?

Общи условия

Активация на акаунт