Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 790
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Айгюл, може би тези стъклени бутилки са стари. Досега се отчитаха като другите кодове. Тези за новата игра най-вероятно са от някой нов "списък" и трябва заведенията да имат ново зареждане.

# 796
Някой печеливш има ли отговор от форумната игра на elmex

# 797
  • София
От тази игра имаше ли публикувани победители? :
https://www.nestle-cereals.com/bg/xbox

# 798
Някой печеливш има ли отговор от форумната игра на elmex
Какъв отговор?Доколкото знам пращаш данни и направо пращат наградата във форумните игри.

# 799
  • Сандански
Старите партиди етикети ги отчита като обикновенни. Трябва да са от новите за да ви ги отчете като новата валута. Simple Smile

# 800
Бях питала какъв е срока за пращане на наградите от Леки и най-накрая са ми отговорили Grinning Пък да видим каква престилка ще дойде..ако дойде.

Скрит текст:
Извиняваме се за получилото се забавяне поради независещи от нас обстоятелства, свързани с фирмата-доставчик. Ще получите наградата си в най-скоро време.

edit: дойдеееееееееееееееее Grinning

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 10:21 от Блосъм

# 801
КК пращат мейли за сниманите бележки,със спортен сак съм Blush

# 802
# 803
  • Сливен
Получих снощи съобщение, за престилка от Леки, за днес. Само че, ще мога едва в Понеделник да я взема, че не съм на адрес. Иначе, щях да кача снимка.

Допълвам - на 22.06 съм изпратила данни.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 09:50 от сикрет

# 804
Все пак Леки реагириха доста бързо и изпратиха правилната престилка, даже с приборите. 😁

# 805
КК изпращат мейли.

# 806
  • Сф
С по колко бележки сте горе долу на КК за саковете? Аз регвам почти всеки ден по една ,че пия доста. А сега и въпроса на века - пазите ли бележките? Аз знам ,че по принцип не ги искат КК, но за тази игра не знам точно как е. Благодаря:) !

# 807
С по колко бележки сте горе долу на КК за саковете? Аз регвам почти всеки ден по една ,че пия доста. А сега и въпроса на века - пазите ли бележките? Аз знам ,че по принцип не ги искат КК, но за тази игра не знам точно как е. Благодаря:) !
Аз съм с 5 бележки,но последната ми е от вчера и не знам дали е включена в тегленето.За сега си ги пазя

# 808
  • При децата ми
Участвам с доста бележки в "Кока-Кола", тъй като майка ми, и някои колеги пият почти всеки ден. Бележки не пазя. Нямам спомен "Кока-Кола" да са искали касови бележки. А, и нали ги снимаме.

# 809
И аз имам имейл от кока кола

Лошото е ,че незнам дали ще го използвам!

Общи условия

Активация на акаунт