Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 786
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 825
Тя ми звънна.
П.П.
Номерът, от който получих обаждането е същия, който е посочен в мейла, в който се иска снимка на бележката.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 14:54 от rallii

# 826
  • Nesebar
Старите партиди етикети ги отчита като обикновенни. Трябва да са от новите за да ви ги отчете като новата валута. Simple Smile
[/quote
На мен и старите ми ги отчита като нови

# 827
  • sofia
Някой, спечелил чашите от КК дали му дойдоха и за колко време горе-долу, че изненадващо спечелих и поради летния сезон се чудя къде да ги заявя. Благодаря предварително.

# 828
Хем се хваля, хем мрънкам. Спечелих серум на Eucerin от инстаграм, игра на Хриси Парова. Тя ми написа да се свържа с Eucerin, но по никакъв начин не ме отразяват вече 4 дни. След това каза да пишем на друга страница, те също не ни отразяват. Да спечелиш и да се чудиш как да си получиш наградата.... Не ми се беше случвало. Sis_ko спечели с мен..
На мен ми е много странна ситуацията. Печелила съм и друг път от Eucerin и не съм имала проблеми. Хриси Парова също е точен човек, не знам на какво се дължи тази липса на комуникация. Ще продължавам да ги притеснявам, наградата е хубава и искам да я получа. Vilss.88, ако искаш и ти им пиши пак. Истински разочароващо ще е, ако не можем да си получим наградите.

# 829
# 830
  • София
спечелете книга до 25 юли

петъчните награди на Кока-кола
Скрит текст:
5 чадъра и 2 комплекта чанта +плажна хавлия
Скрит текст:

Някой, спечелил чашите от КК дали му дойдоха и за колко време горе-долу, че изненадващо спечелих и поради летния сезон се чудя къде да ги заявя. Благодаря предварително.
напишете до офис на Спиди/Еконт, а като дойдат всеки с пин-кода може да ви ги вземе

имам смс от DHL на 22 юли-понеделник ще донесат от  анкетата на Лидл карта с 20 лв

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 13:46 от lite16

# 831
Аз днес си заявих чашите на КК - ще видим кога ще дойдат.

И също така подадох офис на Спиди и ми писаха че доставят с Еконт и да кажа офис за там. Дадох им офис на Еконт и им казах да си оправят формата за известие на печалба , защото там пише Спиди

# 832
  • София
Току що си взех 24те бири Каменица от Фантастико, спечелени от ИГ, даже ми ги дадоха студени Simple Smile

# 833
Току-що спечелено.

# 834
  • sofia
Имам спомен,че някой каза,че е получил кошницата на Ленор с последната игра от Лидл...или е било друго нещо?

# 835
Нямах много време предните дни да пиша, но влизам да похваля Lenovo с леко закъснение.  Преди няколко дни спечелих двоен билет за концерта на Judas Priest. В рамките (буквално ) на 3 минути, след като дадох имейл, билетите пристигнаха!  🫶 Уникално преживяване! 🤘
Дано повече организатори на игри вземат пример от тях.

# 836
Уцелих  още едно надуваемо легло от Милка на ММ.

# 837
Браво. Супер сте. Радвам се когато съфорумки спечелят нещо. Hug
Аз в Милка не участвам, защото леглото не ми трябва, няма и къде да го сложа.

# 838
Ако на някой му трябват кодове от стъкло на КК  , да пише , имам 10 .
П.с. Вече са раздадени !

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 17:12 от TaniaTanq

# 839
Уцелих  още едно надуваемо легло от Милка на ММ.
Браво! По кое време на деня ги печелиш? Точно се чудя кога да регистрирам моята бележка, сутрин ли като има още бройки легла, нощем ли...

Общи условия

Активация на акаунт