Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 727
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 1 080
Здравейте! Има ли някой от спечелил от играта на Пиринско в ИГ миналия месец? Казаха, че до 20ти наградата ще е при мен, а още нямам даже отразено в Еконт, че има постъпила пратка. Писах им, но не ми отговарят, само го виждат и до там

# 1 081
  • при късмета
Игра за Мини Купър в ИГ

До сега четох правилата... нямаш право 2 години да сменяш външния вид на колата и ако се налага да се плаща данък той е за сметка на участниците,  не на Организатора 🙄

Те сега ПОДАРЯВАТ награда или ПРОДАВАТ награда? Ако колата струва примерно 30000 лева аз ще трябва да платя 3000лв. ( 10% ) Много е несправедливо
В закона все още пише, че данъка е за сметка на печелившия. Няма несправедливост. Това, че за дребни награди другите организатори го поемат, не значи, че нещо е променено, а че те правят компромис и си спестяват бумащина. Преди необлагаемата сума беше 30 лв.

# 1 082
  • sofia
Някой може ли да ми каже телефона на Алвина, от който са му звъняли за награда в сегашната игра?

# 1 083
На някой звъняли ли са му от Nestea за тегленето тази седмица? Аз звънях във вторник, за да предам данни, но казаха да изчакам, че те ще върнат обаждане, но за сега няма такова 🤔

# 1 084
  • Велико Търново
Някой да знае какво изпращат БИ ПЛЮС АР ООД?
Редактирам се - май е тенистката от Калсберг.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 11:40 от dannyny

# 1 085
# 1 086

Получих раницата на Нестий, много е малка.

# 1 087
Те пък се излагат с тази раничка....

# 1 088
За мен и куфара е пълна излагация и ми се вижда много малък 🙄
Този път се изложиха Nestea

# 1 089
Ваучера за Gift tube идва в такава кутийка. От приложението на кока кола.

# 1 090
  • При децата ми
И при мен дойде днес ваучера от Кока-Кола.
Вчера пристигна и надуваемото легло.

# 1 091
Нещо с регистрация са организирали, само че на мен ми обягва този вкусния знак 😂

# 1 092
Здравейте. И аз нямам с какво да се похваля. Някой ако иска да разменим едик код от КК от пластмасово шише, за един от стъкло (искам да се пробвам за чашите), ще бъда много благодарна!

Редактирам се- една много мила съфорумка TaniaTanq ми изпрати. От все сърце й благодаря!

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 17:25 от Елза&Ана

# 1 093
Ако има повече желаещи за размяна и аз бих искала да се пробвам за чашите. 😊
Здравейте. И аз нямам с какво да се похваля. Някой ако иска да разменим едик код от КК от пластмасово шише, за един от стъкло (искам да се пробвам за чашите), ще бъда много благодарна!

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 14:15 от Михаела 🍀

# 1 094
Здравейте,ако някой проявява интерес - имам ваучер за ветроходство с катамаран на язовир Искър. Ваучерът е за 1 човек , на стойност 100 лв , но има условие - да се заведе още някой , който да си плати преживяването. Няма да го ползвам , от Gift tube е. Искам да го подаря на някой Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт