Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 979
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 1 065
Има игра на always и Лидл .
Все пак се свързах с Хайникен ,потвърдих си наградата ....

# 1 066
Здравейте!
Не съм писала отдавна, нямаше с какво да се включа, но ви следя.
Благодаря за игрите, които публикувате и цялата налична информация тук.
Спечелих награда от пломари и сега четох правилата, че трябва печелившите да се свържат с организатора. Не ми се е случвало такова нещо, та обръщам внимание ако има и други печеливши да не пропуснат. В правилата е даден този имейл за контакт OFFICE@SELECTEDBRANDS-CO.COM и смятам да им пиша там. Трябва да го направим в 15 дневен срок след обявяване на тегленето.

Честито за всички хубави награди в темата!
Само да допълня, ако сте от София може да си вземете наградата направо от офиса им.

# 1 067
Има игра на always и Лидл .
Все пак се свързах с Хайникен ,потвърдих си наградата ....

Как се случи това?

# 1 068
Аз днес купувах 2 по 22,99 ,но реших да не занимавам касиерката да ми ги разделя понеже тези по нашия край (Враца) не са от най-дружелюбните 😆

Значиииии.... Много съм зле!
Ходих да купувам боя, излизам с 3 кофички "Леко" и моля на касата да ми разделят покупката на 3 отделни бона заради играта. Касиерката такава, физиономия направи... Все едно и коства супер много усилия да го направи. Минава ми първата покупка, следващите 2 бои пак ми ги маркира на едно, аз обаче настоявам и тези да са отделно. Сядам доволна да си регистрирам бележките и гледам боята ми 19.99, а участието е за покупка над 20 лв 😠.
Права е била касиерката като е настоявала да ми ги маркира заедно ама...
Честито за наградите от Каменица. Супер награда 👌

# 1 069
Свързаха ли се с вас за наградите от Рошен. На мен никой не ми е звънял.

# 1 070
Свързаха ли се с вас за наградите от Рошен. На мен никой не ми е звънял.

И аз нямам обаждане,но някой се похвали с такова.

# 1 071
Как се случи това?

звъннах на националния номер на загорка (080011330)и казаха ,че ще проверят ш ще ми върнат обаждане .и вечерта пак ми звъннаха от +35924340847

# 1 072
Как се случи това?

звъннах на националния номер на загорка (080011330)и казаха ,че ще проверят ш ще ми върнат обаждане .и вечерта пак ми звъннаха от +35924340847

Дадох вчера този номер на познат, който е изтеглен за тениска. Свързал се е с тях и са му казали, че ще се свържат с него от агенция. Посочили са дори часови интервал. Така и не са му се обадили.

# 1 073
И аз чакам от Рошен и на мен никой не ми е звънял.Незнам дали съм аз,но инициалите и номера са като моите,може и да е съвпадение .В Рошен бях с три бележки,ако съм аз как да разбера коя е?Защото на едната бележка имам продукти с които играя и на други игри,които не са приключили.Какво се прави в подобни ситуации,когато имаш спечелена награда ?

# 1 074
Здравейте, някой от София(може и от друг град, но не съм наясно как може да стане) и има зеления несесер, иска ли да го размени за розовия.

# 1 075
И аз чакам от Рошен и на мен никой не ми е звънял.Незнам дали съм аз,но инициалите и номера са като моите,може и да е съвпадение .В Рошен бях с три бележки,ако съм аз как да разбера коя е?Защото на едната бележка имам продукти с които играя и на други игри,които не са приключили.Какво се прави в подобни ситуации,когато имаш спечелена награда ?

От Рошен ми се обадиха от скрит номер във вторник, много любезна дама предложи да ми каже номера на бележката, но не беше необходимо, т.к при мен е една.Доставят до адрес или офис, независимо от куриера.

# 1 076
В играта на edna.bg и Dove има публикувани инициали. Дано някой да се познае.
Скрит текст:
Днес дойде сака от КК.
Скрит текст:

# 1 077
Едно столично заведение-Mangi Piangi беше пуснало доста щедра награда -няколко бутилки вино и еклери та чак се зачудих каква  е това чудо.Докато снощи не видях как човек от заведението тегли победителя от участвалите скролвайки между имената и добре разглеждайки ги.И така докато си хареса един профил и обяви ,че той печели ..Чудесен начин да си направиш реклама и да дадеш наградата на някой познат или приятел.

# 1 078
Здравейте, група!
За съжаление нямам с какво да се похваля, но ако някой може да ме зарадва с малко МБ от Виваком, ще съм много благодарна Purple Heart

# 1 079
Това Нести е една хартийка,която се маха.

Общи условия

Активация на акаунт