Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 989
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 1 050
Аз също спечелих чаши от coca cola app,трябваше да изпратя имейл .Но като го изпратя постоянно ми изписва ,че не може да бъде изпратен.Как мога да се свържа с тях за да си дам данните за доставка?

# 1 051
На Нестий да чакам обаждане ли?
Вчера им се обадих, но казаха да изчакам те да ми се обадят

# 1 052
Спечелих надуваемото легло от Милка!

# 1 053
Как се събират кодовете от стъклените шишета от КК?Като седнеш на заведение  яги носят отворени т.е.няма капачка.
Под етикетчето....
Не е под етикета,а уж е с промоционален етикет.
Чакай сега, хем въпроса ти е за стъклени бутилки, хем от 1.5л? Какви са тези коли в заведение?
Събират се символи " бутилка" и " чаша" като консумираш кола от стъклена бутилка 250мл, регистрираш цифрите, които са там, където пише" отлепи тук", попълниш анкета с адрес, име на заведението и няколко въпроса и участваш за две награди спрямо желанието ти и броя символи. Всичко това се случва в приложението КokaКolaapp.

# 1 054
  • при късмета
На стъклените бутилки не са промоционални етикетите. Отстрани има надпис "отлепи тук". И за разлика от предишни промоции е само на кола и без захар, фанта и спрайт нямат. Бяхме на море и изхвърлих няколко кода. Отлепя го от шишето за всеки случай, нали не участвам откак е само в приложение, сложа го в найлончето на цигарите, ако потрябва на някой и като свърши кутията хвърлям Joy
За 1.5л става въпрос.
За друга игра става въпрос през цялото време. Аз, дето нямам приложението, разбрах, че за чаши не ти трябват обикновените кодове, а от стъклените бутилки по заведенията. А стъклени няма 1.5л. Това е само за чашите, другите награди са с обикновени кодове от всякакви разфасовки

# 1 055
  • Б
На някой хапват ли му се бисквити? Ето тук има изброени многто победители https://www.facebook.com/groups/620844314666136/?hoisted_section … 8454&locale=bg_BG. Надявам с от групата някой да се познае.

# 1 056
3:0 за Милка

# 1 057
На някой хапват ли му се бисквити? Ето тук има изброени многто победители https://www.facebook.com/groups/620844314666136/?hoisted_section … 8454&locale=bg_BG. Надявам с от групата някой да се познае.
Може ли информация, за тези без Фейсбук?

# 1 058
  • In The Middle Of Nowhere
Това е затворена група…

# 1 059
  • Б
Може ли информация, за тези без Фейсбук?
И победителите са...  Михаела Христова, @Десислава Неделкова, Violina Zarchova, @Магдалена Апостолова, Росица Василева, Iva Stoyanova, @Диляна Вълкова, Стефани Борисова, @Натали Якимова, Darina Vankova, Милена Георгиева, @Деница Александрова, Мони Иванова, Димитринка Димитрова, @Виктория Миладинова, Margarita Tsvetanova, Теодора Чокарова, Румяна Кичукова, Татяна Тодорова, Божидар Румяна Величкови, @Мария Петрова, Radina Shamburova, Валентина Георгиева, Милена Иванова, Mariela Mikova, Елена Йорданова, Йоана Дойчинова, милена кирева, Катрин Димитрова, @Елена Коцева. Честито!
Благодарим на всички участници за споделените истории. И ви желаем успех в следващите ни игри. ❤️
👉 Молим победителите да ни пишат на лично съобщение, за да получат наградите си.

# 1 060
Значиииии.... Много съм зле!
Ходих да купувам боя, излизам с 3 кофички "Леко" и моля на касата да ми разделят покупката на 3 отделни бона заради играта. Касиерката такава, физиономия направи... Все едно и коства супер много усилия да го направи. Минава ми първата покупка, следващите 2 бои пак ми ги маркира на едно, аз обаче настоявам и тези да са отделно. Сядам доволна да си регистрирам бележките и гледам боята ми 19.99, а участието е за покупка над 20 лв 😠.
Права е била касиерката като е настоявала да ми ги маркира заедно ама...
Честито за наградите от Каменица. Супер награда 👌

# 1 061
https://www.facebook.com/share/p/C5mVdxATMtwY3t4q/.
Това е линка към играта 🙂

# 1 062
Значиииии.... Много съм зле!
Ходих да купувам боя, излизам с 3 кофички "Леко" и моля на касата да ми разделят покупката на 3 отделни бона заради играта. Касиерката такава, физиономия направи... Все едно и коства супер много усилия да го направи. Минава ми първата покупка, следващите 2 бои пак ми ги маркира на едно, аз обаче настоявам и тези да са отделно. Сядам доволна да си регистрирам бележките и гледам боята ми 19.99, а участието е за покупка над 20 лв 😠.
Права е била касиерката като е настоявала да ми ги маркира заедно ама...
Честито за наградите от Каменица. Супер награда 👌
Такова нещо би ми скъсало нервите....Не е било писано.

# 1 063
Момичета,има ли игра на Била и Always?
Купих един кашон 😂
И видях това

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 19:14 от Alize_

# 1 064
  • Велико Търново
Здравейте!
Не съм писала отдавна, нямаше с какво да се включа, но ви следя.
Благодаря за игрите, които публикувате и цялата налична информация тук.
Спечелих награда от пломари и сега четох правилата, че трябва печелившите да се свържат с организатора. Не ми се е случвало такова нещо, та обръщам внимание ако има и други печеливши да не пропуснат. В правилата е даден този имейл за контакт OFFICE@SELECTEDBRANDS-CO.COM и смятам да им пиша там. Трябва да го направим в 15 дневен срок след обявяване на тегленето.

Честито за всички хубави награди в темата!

Общи условия

Активация на акаунт