Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 100 003
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 1 035
Хораааа, имам смс от Каменица Simple Smile направо подскочих, мноооого харесвам такива награди, за нея не съм мрънкала,  но сама си дойде Simple Smile
Сега с чиста съвест ще взема и Карлсберг за ТВ, а каменицата ще я ползвам за почерпка за наградата Simple Smile

# 1 036
Много благодаря Мифи,свързах се ,ще проверят и ще ми звъннат .

# 1 037
  • sofia
От кой номер се обаждат от Алвина, някой знае ли?

# 1 038
За Каменица не разбрах 4 бележки ли трябва да регистрираш за да участваш в томболата?

# 1 039

Една награда от ИГ пристигна днес. 🙃

# 1 040
Хораааа, имам смс от Каменица Simple Smile направо подскочих, мноооого харесвам такива награди, за нея не съм мрънкала,  но сама си дойде Simple Smile
Сега с чиста съвест ще взема и Карлсберг за ТВ, а каменицата ще я ползвам за почерпка за наградата Simple Smile

И аз получих

# 1 041
  • Пазарджик
Как се събират кодовете от стъклените шишета от КК?Като седнеш на заведение  яги носят отворени т.е.няма капачка.
Под етикетчето....
Не е под етикета,а уж е с промоционален етикет.

# 1 042
4 бележки са за каменица, изписва накрая че участваш Flowers Four Leaf Clover

# 1 043
Последния път като си поръчахме кока кола от заведение и ни донесоха забележете украинско кенче! Без код, без етикет на български, нищо! Да не би и Вашата стъклена бутилка да е някаква такава?

# 1 044
Огромна част от колата е паралелен внос от Украйна. Нямат кодове под етикет, капачка или езиче.
 Там където колата е с български етикет и е стъкло, отлепвате леко етикета, кода е отдолу.
Няма промоционален дизайн на бутилките.
Тези, които съм вкарвала досега, се отчитат към новата валута.
Тук писаха, че има стари партиди където кода се отчита към старите точки.

# 1 045
  • при късмета
На стъклените бутилки не са промоционални етикетите. Отстрани има надпис "отлепи тук". И за разлика от предишни промоции е само на кола и без захар, фанта и спрайт нямат. Бяхме на море и изхвърлих няколко кода. Отлепя го от шишето за всеки случай, нали не участвам откак е само в приложение, сложа го в найлончето на цигарите, ако потрябва на някой и като свърши кутията хвърлям Joy

# 1 046
Здравейте, някой успя ли да използва ваучера за Фешън дейс от играта на Ленор? Сега опитах да го приложа и дава, че е невалиден.

# 1 047

Това е игра на Ново Мес в ИГ!
Не са тагнати печеливши.
Аз съм една от тях. ❤️☺️
С прибори за барбекю съм.

# 1 048
  • Пазарджик
На стъклените бутилки не са промоционални етикетите. Отстрани има надпис "отлепи тук". И за разлика от предишни промоции е само на кола и без захар, фанта и спрайт нямат. Бяхме на море и изхвърлих няколко кода. Отлепя го от шишето за всеки случай, нали не участвам откак е само в приложение, сложа го в найлончето на цигарите, ако потрябва на някой и като свърши кутията хвърлям Joy
За 1.5л става въпрос.

# 1 049
Верея са публикували за големите награди
ПС дали има смисъл да пазя 100 броя кодчета 🤣

Общи условия

Активация на акаунт