Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 148 - юли 2024)

• 99 712
  • 1 232
  •   1
Отговори
# 1 095
Получих няколко награди от Инстаграм ❤️

Скрит текст:

# 1 096
Нещо с регистрация са организирали, само че на мен ми обягва този вкусния знак 😂

въртях като луда...и нииищо не открих! чак се изнервих....

# 1 097
  • София
Нещо с регистрация са организирали, само че на мен ми обягва този вкусния знак 😂

въртях като луда...и нииищо не открих! чак се изнервих....
Аз го намерих на началната страница като скролнах малко по-надолу:

# 1 098

Somersby пращат смс си

# 1 099

Не видях да е споделяна - Хайнекен и Лидл , от днес.
Самърсби са качили печелившите , май съм с чанта....

# 1 100
Не печеля от Самърсби, с 2 бележки. Донесоха ми топката от Леки, става, очаквах да е по-зле. Чакам фланелката от Хайнекен, вероятно няма да е скоро.

# 1 101
Здравейте, спечелила съм два билета за концерта на Глория в Пловдив днес,но няма да можем да отидем. Ако някой има желание да отиде ,нека ми пише и ще му ги подаря.

# 1 102
Здравейте!
Помня, че имаше и други печеливши от играта за ваучер за гориво - Кит Кат и ОМВ.
Искам да запитам - дали някой си е получил вече ваучера? Или имате ли отговор на имейла с подадените данни? Благодаря!

# 1 103
  • Велико Търново
Здравейте!
Помня, че имаше и други печеливши от играта за ваучер за гориво - Кит Кат и ОМВ.
Искам да запитам - дали някой си е получил вече ваучера? Или имате ли отговор на имейла с подадените данни? Благодаря!
Нямам отговор и не съм го получила още. Останала съм с впечатление, че Нестле много се бавят в изпращането на наградите.

# 1 104
Nestea са оповестили информация за тегленето на 22.07.2024 и са изтеглили нови 4-ма участника.

# 1 105
  • Сливен
Днес пристигна раклет грила от Ариана и Лидл, надуваемото легло от Милка. И спечелих от Шуменско и Кауфланд 24бири. Доволна съм.

# 1 106
  • Сф
И аз с кърпа от Съмърсби и Лидл
С 3 или 4 бележки съм, изобщо не очаквах.

# 1 107
Имаше игра на Prostenal за 20 топки , вече не е активна.Някой видял ли е печеливши или да има дани за
контакт с тях да им пиша.

# 1 108
Тази седмица май никой не се похвали с награда от Кока Кола - сак или ваучер ? Дали са теглили печеливши ?

# 1 109
Здравейте,
имам покана за конкурса "Бургас и морето", което се провежда в Неделя в Летния театър в Бургас от 20:30 часа. Покана е за двама! Някой има ли желание да присъства на концерта?

Също така имам покана и за "Националния конкурс за млади изпълнители на Бургас иморето", който ще се провежде тази събота в НХК от 19 часа в Бургас. Поканата също е за двама.

Пишете ми, който има желание!

Общи условия

Активация на акаунт