Помощ Хламидии.........

• 153 116
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
Денис, Hug  bouquet много благодаря!  bouquet

# 361
привет отново!
един цикъл след лечението на хламидия ми правиха цитонамазка и съм първа група.раничката ми също изглеждала по-добре и засега няма да я правим нищо.също така лекарката ми каза,че няма нужда да правим МБ на ЦС.всичко било наред-да си правя секс и да забременявам,ако искам даже Embarassedаз,обаче, чак не мога да повярвам и се чудя дали с мъжо да не си пуснем кръвни тестове newsm78много бързо я докарахме до първа група и чак да не правим контролна МБ ми се вижда странно Thinkingлекарката казва,че щом съм първа група,всичко е наред и след 6 месеца пак ще правим цитонамазка.дали да искам някакви допълнителни изследвания и да си пускаме ли кръвни?

# 362
  • София
привет отново!
един цикъл след лечението на хламидия ми правиха цитонамазка и съм първа група.раничката ми също изглеждала по-добре и засега няма да я правим нищо.също така лекарката ми каза,че няма нужда да правим МБ на ЦС.всичко било наред-да си правя секс и да забременявам,ако искам даже Embarassedаз,обаче, чак не мога да повярвам и се чудя дали с мъжо да не си пуснем кръвни тестове newsm78много бързо я докарахме до първа група и чак да не правим контролна МБ ми се вижда странно Thinkingлекарката казва,че щом съм първа група,всичко е наред и след 6 месеца пак ще правим цитонамазка.дали да искам някакви допълнителни изследвания и да си пускаме ли кръвни?

ПАП групата няма нищо общо, тя може да покаже наличие на инфекция, но хламидията може да протича безсимптомно.

Споре мен е добре да си пуснеш Иг.А и Иг.Г - достатъчно е и само ти, без половинката Simple Smile

След лечението да са минали 30-40 дни, повече-по-добре

# 363
точно така ще направя-ще си пусна кръвен тест,а и личният лекар смята,че така е най-добре.аз се лекувах през първата половина на октомври,та мисля към средата на декември да си направя един тест.мисля даже да си го платя и да отида при лекарката само за разчитане на резултатите Peace
много ти благодаря отново Денис  bouquet

# 364
  • София
dessy encheva   Grinning и аз ще чакам резултата

# 365
Добър ден,

След 6 месечни неуспешни опити за бебче, наред с много други изследвания, си направих и кръвен тест за хламидия, чиито резултати са:

Хламидия Trach. - Ig A антитела ЕLISA    1/ 32Титър    Отрицателен титър < 1/8,Положителен титър > 1/8
Хламидия Trach. - Ig G антитела ELISA    > 85   AE            <9.0 отицателен;(9-12 гранична); >12.0 пол.

Ще пием двамата с мъжа ми 10 дни доксициклин 100мг. на 12ч., изопринозин и витамини. Естествено без кекс и орални ласки по време на лечението.

30-40 дни след лечението ще направя микробиология и ДНК тест за хламидия, както и кръвен, отново IgG и IgA + микоплазма и ореаплазма.
С резултатите от всички изследвания - полови хормони и щитовидни хормони, микробиология, хламидия и графики за измерена БТ и тестове за О на няколко цикъла - отивам при специалист по стерилитет...

Какво мислите за плана?

# 366
Мисля, че се правиш на лекар, а не си .
Вероятно това е схемата за лечение .НО ако не е  newsm78
Ще тровиш организма си и тоя на мъжа си  с токсичен антибиотик, който въобще може да не помогне .

# 367
sigma, вероятно лечението й е предписано от лекар, а и да не е - доколкото виждам резултатите са положителни, така че при всички случаи се налага антибиотично лечение, стига да не си алергична към антибиотика. Така, както си посочила какво ще пиеш и дните на прием на лекарството, плана ми звучи ОК!
Успех!

# 368
  • София
***Надежда*** + Цитросепт  /тази схема, да не споменавам лекаря Simple Smile действа безотказно за хламидия Simple Smile
Контрола след 40 дни е супер
Ще чакам да пишеш какъв е резултата. Добре е да се пусне в същата лаборатория

ПП За контрола ДНК тест  не ти е нужен, ти ще гледаш само Иг.Г как се понижава
Но си пускаш Иг.А и Иг.Г

# 369
ArtOfRali , denis_d Благодаря ви за подкрепата.

Денис, да, ще взема и Цитросепта. Аз възнамерявах след края на лечението с АБ да взема една таблета микомакс, но като гледам с Цитросепта ще се получи по-добре. Страхотна си, още веднъж благодаря! Simple Smile

Още от сега си представям как ще минат нощите ми преди деня на ЦС...

# 370
Цитросепта си го пий, но аз не бих се отказала от микомакса. Много е силен този антибиотик. И никакво навиване отсега за ЦС - не те познавах като песимист! Hug

П.П. писала си една таблета, той не се ли продаваше по 2 или вече забравям  newsm78 Мисълта ми е, че той е депо и ако се продава по две, може да вземеш едната в началото и другата при края на АБ.

# 371
Здравейте и от мен!Вече съм на ръба на отчаянието!Явно няма да излекувам тази гадина.След три курса на лечение с Антибиотик-Сумамед банки, Вибрамицин, Клацид и Офлоксин вместо стойностите да намаляват се качват.Последно изследвахме кръв на 4. 12 и резултата е IgG-3.43 и IgA- 5.35.Сега съм се насочила към д-р Теохарова от Центира по заразни и паразитни болести, тъй като според моя гениколог това са най-ефикасните антибиотици за Хламидия, но явно не и в моя случай.Притеснява ме още, че в края на  януари изтича заповедта ни от Фонда за Инвитро и нямам достатъчно време за лечение. Чудя се дали да не пусна изследване и на цервикален секрет(до сега не ми е изследван).Ох не знам вече! Ако някой може и иска да ми пише ще се радвам! Благодаря предварително!

# 372
  • София
ivka_gb
Успокой се Simple Smile и дай резултатите  с реф. стойности

И двамата ли пихте АБ?

# 373
Да . И двамата пихме АБ. Въздържаме се и от полови контакти.Изобщо спазваме всички препоръки и пак нищо.

# 374
Апр, ето ПОКАЗАНИЯТА на Цитросепт: Понижава нивото на холестерола в кръвта; унищожава патогенни бактерии, гъбички, паразити; има мощен антиоксидантен ефект, съхранява ефекта на витамин С; има фино дрениращо действие върху чернодробно-жлъчната система, пречиства стомашно-чревния тракт; има силно противовъзпалително и противоалергично действие.

Аз за това реших да не вземам микомакс, защото ще припокрият действието си с цитросепт. Микомакс е една таблета в кутията и обикновенно се пие веднага след лечение с АБ. До края на лечението ми има доста време. Може накрая да се застраховам с една таблета микомакс... Grinning

Относно ЦС, аз не мисля, че съм песимист, възнамерявайки да си я направя. Напротив. Реалист съм и точно затова, защото знам какво могат да ми сторят тези бактерии/вируси, съм длъжна да я направя. Сега имам само надежда, че всичко е наред...

Общи условия

Активация на акаунт