Помощ Хламидии.........

• 152 319
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ходя във Вита,там си имат лаборатория.

И двамата ли се лекувахте  /АБ/ + без секс докато трае лечението?!

# 691
  • София
Мне,не ми бяха казали за секса:((((Иначе и 2-мата се лекувахме....Доколкото прочетох,щом PRC теста е положителен,значи имам 100% хламидия(нали на мен този тест ми е правен newsm78)
Другото,което ме претеснява е,че най вероятно съм болна отдавна от тая гад,четох,че при по-стари инфекции,лечението обикновенно се повтаря.Мъжът ми държи да сменя лекаря и болницата,защото дефакто от Януари ходя там,до момента съм се изръсила около 700 лв.за прегледи,изследвания и лекарства без никаква файда #2gunfire отново съм в изходна позиция Rolling Eyes
Утре ще ми излезе цитонамазката и съм повече от убедена,че отново ще е лоша Cry
Направо незнам....слава богу,че родих секцио по спешност,поне да не си заразявам и детето....апропо,защо никой в тая смотана държава не изследва бременните жени за хламидий?
Денис,ако имаш идеи,сподели ги Praynig

# 692
  • София
 След като не сте спазили условието за секса, най-вероятно се е получила реинфекция - и щама се е видоизменил.
Ще трябва друг по-силен АБ
Добре е да си пуснеш кръвен тест - Иг.А и Иг.Г

След като се открива Хламидия в ЦС  - заразена си скоро
Ако е от няколко години инфекцията, ЦС ще е чист, а Хламидията ще се е качила по-нагоре по половата с-ма /матка, тръби/

# 693
Започни да пиеш цитросепт и вагинални тампони, мъжа ти също, доказано ги изтребва аз ги избих само с един курс ципрофлоксацин, но с упорито пиене на конски дози цитросепт и вагинални тампони почти 3 месеца.......

# 694
  • София
Не виждам смисъл да пускам кръвни!То е ясно,че имам...Не ми се ще и самолечение да предприемам...Може би ще се обърна към друг специалист!
Благодаря за отзивчивостта и ще пиша,когато има развитие:)

# 695

Ако е от няколко години инфекцията, ЦС ще е чист, а Хламидията ще се е качила по-нагоре по половата с-ма /матка, тръби/
денис, а ако инфекцията се е качила нагоре как се диагностицира тогава?

Звезден праз, за първи път чувам за ципрофлоксацина и за цитросепта? Моля те сподели по каква схема си ги пила? А тези вагинални тампони за какво са?

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 21:49 от Жълта Роза

# 696
 Laughing Laughing звезден праз ме кефи, определено  Joy hahaha

Ами ципрофлоксацина е антибиотик, мисля, че ги пих две седмици по два пъти на ден  newsm78 newsm78.....не си спомням, но цитросепта , според мен изигра основна роля, той силно повлиява патогена. И ето, че без много антибиотик, само с един курс, но с  упорство и ударни дози  се оправих . Пусни сърч в гугъл има много писано  Peace

Много е важно да се спазва въздържанието от секс, докато не тръгне да пада игг -то

# 697
  • София
денис, а ако инфекцията се е качила нагоре как се диагностицира тогава?

Ако
ДНК тест е (-)
 а Иг.А/М  и Иг.Г са (+) с различни вариации в стойностите
инфекцията се е качила нагоре - но, това невинаги означава остро възпалени/запушени тръби Simple Smile

# 698
  • София
Аз само да кажа,че цитонамазката ми е още по зле:((
този път и порциото е 2 ц, пфууууу

# 699
Ох, Звездно прахче, много се извинявам. В бързината не съм забелязала, че съм сложила "з" вместо "х". EmbarassedЩе попрочета за цитросепта и ципрофлоксацина и ще направя един курс. Защото повечето лекари изписват Сумамед и Вибрамицин за хламидия, но те сякаш не са толкова ефикасни.

Какви са тогава последствията от хламидията ако се е качила нагоре и не е запушила тръбите? newsm78

# 700
Аааааааа неее не, в никакъв случай антибиотик не си самоназначавай. Naughty Naughty  опасно е да пиеш на своя глава, а и аз наистина не си спомням как го пих, по каква схема, на мен лекаря ми го изписа и го слушах, съветвам и теб. Ако искаш само да помогнеш, вкарай хомеопатия, но лекарства самостоятелно не вземай!

# 701
Денис, а какво мислиш за гръцкия Real Time PCR test, който се прави от менструална кръв? Ако той е положителен какво следва според теб? newsm78

# 702
  • София

Денис, а какво мислиш за гръцкия Real Time PCR test, който се прави от менструална кръв? Ако той е положителен какво следва според теб? newsm78

Патента е на Roche  Германия / мисля/ може и чрез урогенитални проби да се засича

Открива свежа инфекция /само/
Използва се най-вече за определяне генотипа  /Е,G и т.н./ и видоизмененията на щамовете  / но това не е от значение за пациентите, а за учените - вирусолози, имунолози, генетици и т.н./

Ако има стара инфекция не може да я засече
Ако тест е (+) следва АБ лечение на двамата партньори

# 703
Исках да ви попитам Цитросепта няма проблем да се пие паралелно а антибиотика, нали така? За пробиотиците също, в смисъл такъв че не отслабват действието на антибиотика или нещо подобно? newsm78

# 704
  • София
Пуснах нов секрет за хламидия,на друго място...за всеки случай,да не се тровя излишно Rolling Eyes.Утре,като излезе ще пиша,най-вероятно ще е положителен де ooooh!
Исках да питам Звезден прах,какви са тези вагинални т-ни newsm78

Общи условия

Активация на акаунт