Оргазъм след раждане

• 3 420
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Доколкото знам добре е да изчакате контролния преглед на 40 ден поне да мине и доктора официално да "разреши"

# 16
Не е опасен, стига да сте с чисти ръце.
А защо и той се е сдържал?
Може да се е сдържал от секс, но от мастурбация едва ли.
Не мога да си представя млад мъж да не се празни месеци наред.
Най-малкото ще го болят тестисите, ще стане раздразнителен, и като цяло не е добре за здравето на простатата му.

Не знам какво да посъветвам авторката. Аз след раждане бях цялата в конци, болеше ме отдолу и изобщо не съм мислила за секс. Правихме го за първи път около два месеца след като родих.

# 17
Абе то си има и алтернативни начини, изобщо не е задължително проникване... Яяя, изобщо не мога да си представя как ще ми навреди един оргазъм или кой ще ми го забрани, при положение че няма никакво компрометиране на хигиената. И освен това, когато си се сдържал(а) дълго време, как ще спреш прородата си да не се случи, то може и насън да се случи.

Още повече... Ясно, че ще сме супер заети, притеснени и какво ли още не покрай бебетата, но от друга страна.... Мъжа ми си е взел бащинството и е нон стоп при мен, аз съм с някакви ужасно пищни форми, денонощно почти гола, като добавим ендорфини и още какви ли не хормони, не мога да си представя да няма изкушения. Само хората трябва да са отговорни и рационални, да няма проникване.

Затова влязох за някоя пикантерийка и очаквах някоя мама с много леко и приятно преминало раждане, която е получила оргазъм някъде по трасето или малко след това, но не би. 😊

Общи условия

Активация на акаунт