PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 924
  • 783
  •   1
Отговори
# 465
Лолита, имам такава гривна. Писала съм многократно за нея, но пак ще кажа - откопча се и падна, не усетих нищо. Обезателно вземете и осигурителна верижка, за да не се загуби. Гривните със закопчалка сърце са склонни да се откопчават сами.

# 466
Една от моите е със сърце - не се е откопчавала сама, дори доста трудно се откопчава, но аз винаги си взимам осигурителни верижки за гривните, макар и с по 1 талисман.
Сега се чудя дали да не взема 2 осигурителни на ЧП, защото едната ми се скъса, и вместо да я поправям, мога да взема нова, заедно с гривната, талисмана, и другата осигурителна, които смятам да си закупя, ако промоцията е 3 за 2.
Няма търпение вече за гривната със северната звезда, искам да си си направя зимен комплект с обеците. Колието не ме грабва, а и имам вече толкова много, че мъжът ми ще ме изхвърли Grinning

# 467
Аз затова предпочитам твърдите гривни, няма шанс да се откопчае и падне сама, не и ако е по размер, де. При мен разлика има с половин см., измерих я сега.

# 468
  • Някъде там
И аз ще поръчвам мека гривна за голямата ми дъщеря под формата на пеперуда, поне това беше желанието.
Пак ще говорим, че в тийн възрастта са доста променливи тези желания Simple Smile

# 469
Момичета, здравейте Simple Smile
Пазарували ли сте от "Central Mall"
Доста примамливи цени предлагат. Всяко мнение ми е полезно Simple Smile
Момичета, здравейте Simple Smile
Пазарували ли сте от "Central Mall"
Доста примамливи цени предлагат. Всяко мнение ми е полезно Simple Smile
Направих 2 поръчки към този сайт преди няколко дни.Наложи се да звъня,защото едната ми поръчка незнайно защо е анулирана,другата стои в изчакване няколко дни.Нито тел.е достъпен за връзка,нито имейла.

# 470
Аз покрай гривната със закопчалка сърце, съм сърдита и разлюбих бранда.Ценна ми е понеже е от семейството.Ще видя някъде може ли да се ремонтира.Последните колекции със странни талисмани, филмови герои и подобни също допринесоха да ме отблъснат.Днес минах покрай магазин и не разгледах като никога.Вас все така ще ви следвам, ще поглеждам новите колекции и ако ми дойде вдъхновението ще купувам.

# 471
  • Марс
Въпросният сайт "Central Mall" не е легитимен, то дори няма контакти. В първия пост ясно е посочено, че за онлайн поръчки само Силвъркорт имат лиценз в България, а Пандора само на място.

# 472
Аз покрай гривната със закопчалка сърце, съм сърдита и разлюбих бранда.Ценна ми е понеже е от семейството.Ще видя някъде може ли да се ремонтира.Последните колекции със странни талисмани, филмови герои и подобни също допринесоха да ме отблъснат.Днес минах покрай магазин и не разгледах като никога.Вас все така ще ви следвам, ще поглеждам новите колекции и ако ми дойде вдъхновението ще купувам.
За жалост Пандора наистина си промениха  концепцията за бижута.
Все по- детински колекции. И в България таргета от клиенти през последните години е от тийнейджъри.

# 473
  • Down south
Купих няколко неща, онези слънце и луна, които купих, върнах и пак купих, но вместо 75 пари, сега са 50. Осигурителната верижка от новата колекция и още два sparser-a.
Всичко отлежава вече два дни в колата. Утре ще направя снимка на слънцето и луната и това, с което мисля да ги комбинирам.

# 474
https://www.pandorabulgaria.com/

Момичета този сайт няма как да е с оригинални бижута, нали?

# 475
  • Пловдив
Едни и същи въпроси се задават много често, вместо това можете да прочетете първи пост...

Ha silvercourt.bg има черен петък до 23-ти - 2=3. Важи и за намалени Wink

# 476
Немската Пандора пуснаха мейлите - 20% от понеделник ранен достъп за членове

# 477
  • Down south
Варианти от мен.
Между 2 и 3, кой ви допада повече?

1

2

3

# 478
  • BG-DE