PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 933
  • 783
  •   2
Отговори
# 450
  • BG-DE
Честито 😍 И аз много искам такава но никъде не намерих, освен във Vinted, но там няма гаранция, че няма да попадне човек на менте. От кой сайт я взе, ако не е тайна?

# 451
  • Down south
Получила се е добра два тона комбинация, а цената направо е Flushed

По повод намаленията за Thanksgiving, тук ще бъде 30% включително новата колекция.
Изключение, разбираемо са 14К златните бижута и лабораторните диаманти.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 16:25 от Daylily

# 452
  • гр.Пловдив
Честито 😍 И аз много искам такава но никъде не намерих, освен във Vinted, но там няма гаранция, че няма да попадне човек на менте. От кой сайт я взе, ако не е тайна?

В групи на Пандора във фейсбук съм и оттам поръчват момичетата,аз не се занимавам ,мога да ти дам координати,мисля,че в момента има още една такава 19см Simple Smile

# 453
  • Някъде там
Получила се е добра два тона комбинация, а цената направо е Flushed

По повод намаленията за Thanksgiving, тук ще бъде 30% включително новата колекция.
Изключение, разбираемо са 14К златните бижута и лабораторните диаманти.
Доста добро намаление ще имате.Тук най-вероятно ще е 2=3, поне така беше миналата година.
Голямата ми дъщеря иска да си купи мека гривна, чудя се дали си заслужава да давам пари, забелязвам поскъпване на гривните  и на талисманите с 20-30 лв, което не ми допада.

# 454
  • БГ
Здравейте,
по ваши наблюдения по ЧП в немската пандора има ли по-добри намаления отколкото тук? Искам да си взема първата гривна пандора и се чудя къде ще е по-изгодно Simple Smile

# 455
  • HH
Не мисля, обикновено намалението е 20% или 3 за 2, като второто в някои случаи е по-изгодно.

# 456
Момичета, здравейте Simple Smile
Пазарували ли сте от "Central Mall"
Доста примамливи цени предлагат. Всяко мнение ми е полезно Simple Smile

# 457
  • Някъде там
И аз чакам да видя какво намаление ще обяват.Голямата ми дъщеря иска гривна с пеперуда и розово мурано Simple Smile

# 458
  • Down south
Този път надминаха очакванията.
Започва днес и ще продължи 2 седмици

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 21:39 от Daylily

# 459
На SiLVER COURT ще има Онлайн 𝗕𝗹𝗮𝗰𝗸 𝗙𝗿𝗶𝗱𝗮𝘆 3=2 от 𝟮𝟭.𝟭𝟭. до 𝟮𝟯.𝟭𝟭. Аз сигурно ще се възползвам 😊

# 460
Супер, време за коледни подаръци явно.

# 461
  • Mostly in my mind
Здравейте. Искам да направя подарък на дъщеря ми гривна. За пръв път ще пазарувам Пандора. Въпросът ми е тези см,които са показани, включват ли и закопчалката?
Конкретно този модел ни интересува https://silvercourt.bg/products/view/598827C01-481
Чудим се между 16 и 17 см. Тя е на 14 г. почти.

# 462
  • Пловдив
Включва се и закопалката, да. Но опитът ми показва, че понякога има разлика с до половин сантиметър.

# 463
  • Някъде там
Здравейте. Искам да направя подарък на дъщеря ми гривна. За пръв път ще пазарувам Пандора. Въпросът ми е тези см,които са показани, включват ли и закопчалката?
Конкретно този модел ни интересува https://silvercourt.bg/products/view/598827C01-481
Чудим се между 16 и 17 см. Тя е на 14 г. почти.
Вече са отговорили на въпроса дали се включва закопчалката.
За размера най-добре да измерите китката на детето и да използвате таблицата в онлайн магазина на Пандора.
 https://pandorabulgaria.net/pages/chesto-zadavani-vaprosi
Това са най-често задаваните въпроси и на позиция 17 има таблица за размерите Simple Smile.

# 464
  • Mostly in my mind
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт