PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 950
  • 783
  •   1
Отговори
# 435
  • София

Днес съм с тази комбинация.
И с този пръстен, много е нежен и удобен.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 09:06 от iana28

# 436
  • Някъде там
iana28,  много красива и стилна комбинация.
Аз напоследък през 90% от времето нося твърдата си гривна в комбинация с тънка златна гривна.
Много си харесвам това съчетание, както и талисманите на гривната.

# 437
  • София
И аз ги имам крилцата, много са хубави.

# 438
@ Mini Me
На кой модел се спря в крайна сметка?
Защо не я носиш?
Цвета няма да се "измие" внезапно. Носи я и и се радвай!

След 16-ти ще отида да купя набелязаното, надявам се намалението да е, ако не значително, то поне задоволително.
Червеното мурано изглежда изключително атрактивно и това, въпреки че имам достатъчно от предишни колекции.
По принцип не обичам гривни/чармс, ангажиращи със сезони, празници и време на годината.
Харесвам неща, които мога да нося, без рестрикции.
Ето на тази

Някак ми е по официална, иначе имам една на морелато и на нея редя талисманите, а на другата съм сложила тези с роуз голд, ще снимам и двата ансамбъла после 😂
Искрица, чудесно съчетание 😍
Едит: ето така съм си ги комбинирала в момента, аз не обичам много талисмани наведнъж.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 12:35 от Mini Me

# 439
Момичета засичали ли сте скоро някъде талисмана роза? Изведнъж ми се прииска да я имам 🤭 Купих си ето тази мека гривна. Засега само с двете Мурано я нося.

# 440
  • BG-DE
Честита гривна! Ако говориш за голямата роза с камъчетата, мисля че на лятното намаление го "пенсионираха" 🙂

# 441
Да,за нея говоря. Жалко😥

# 442
  • BG-DE
Недей да съжаляваш, аз я имам и мога да ти кажа, че е крайно нелеп талисман, да красива е но по никакъв начин не може да се застопори, непрекъснато се върти и застава надолу с главата 😖 Помисли за другите рози от серията и те са много хбави, както тази със зелените листенца така и жълтите и розовите с емайл.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 21:06 от Menerva

# 443
Ще чакам намаленията да видя дали ще си харесам нещо за тази гривна

# 444
Някой има ли инфо за ЧП в Пандора ?

# 445
  • Някъде там
Близка приятелка си закупи този талисман, който е от новата колекция, не го бях забелязала, но след като го видях на живо определено ми е в wish листата.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 11:18 от Искрица

# 446
  • BG-DE
Много е сладък този талисман, когато отидох да си взема втората панделка доста се чудих дали да не взема него но реших, че в момента повече искам панделката и затова взех нея но определено е  и в моя wish list 😀

# 447
На мен също ми харесва, не писах ли? Само се чудех дали няма да ми стана много сърцата. Иска ми се да го видя на живо обаче...След няколко седмици може би ще пътувам и ако мога да го видя на живо ще преценя на място дали да го взема.

# 448
  • Down south
Дъщеря ми искаше да го взема за подарък на нейна приятелка.
Отказахме се, защото звездичката е закрепена така, че почти не се движи, тоест е един цял ръбат чарм.
Повторно преглеждане днес - не от мен.

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 16:16 от Daylily

# 449
  • гр.Пловдив
Аз се сдобих с нова гривна с 14к златна закопчалка поръчка от чужбински сайт за 220лв. Отдавна исках такава,но все нямаше моят размер 21см.Заложих на най-стабилната закопчалка за мен.

Смятам да си я нося и без талисманите,само с черен часовник -стои много стилно , доволна съм Blush

Общи условия

Активация на акаунт