PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 951
  • 783
  •   1
Отговори
# 420
Аз го загледах това червено Мурано, но ми се стори много голямо на снимките. Не мога да преценя реално. Би ли дала отзив, когато го видиш на живо, Daylily?

# 421
Не знам, коя точно е "Дървото на живота" Снимка?
Златните 14К са съкровище.

Никой ли не забеляза червените мурано-та?
Забележителни са. Другата седмица при намаленията имам желание за две

А тези звезди, дали не могат да минат за цветя? Искам също две

това е гривната на която съм се спряла

# 422
Очаква ли се черен петък и кога?
За колие кое е нормалната дължина, мисля 45, но не знам да не е късо? Дебелото колие, което е като меките гривни искам.

# 423
Деница, имам такава гривна, но сребърна. Писала съм няколко пъти в предишните теми, но пак ще кажа - откопча се и падна в магазин от ръката ми, а аз не усетих нищо. Мъжът ми видял, иначе щях да пия една студена вода и да остана без гривна. Веднага ѝ купих осигурителна верижка и вече нося гривната само с нея. Случи се да се разкопчае и с верижката веднъж. Пиша това, за да имате предвид, че трябва и осигурителна верижка. Писали сме доста за гривните със закопчалка във формата на сърце - повечето се разкопчават.

# 424
Деница, имам такава гривна, но сребърна. Писала съм няколко пъти в предишните теми, но пак ще кажа - откопча се и падна в магазин от ръката ми, а аз не усетих нищо. Мъжът ми видял, иначе щях да пия една студена вода и да остана без гривна. Веднага ѝ купих осигурителна верижка и вече нося гривната само с нея. Случи се да се разкопчае и с верижката веднъж. Пиша това, за да имате предвид, че трябва и осигурителна верижка. Писали сме доста за гривните със закопчалка във формата на сърце - повечето се разкопчават.
Точно такава си взех наскоро, обаче пък едвам я разкопчавам да я сложа, чак ме е страх да не я повредя от напъване... Или може би с носенето се разхлабва закопчалката Thinking

# 425
При мен няма разлика в закопчалката. Не е била стегната, не се е и разхлабила за 3 г носене.

# 426
  • BG-DE
И аз имах една гривна с малко хлабава закопчалка но това видео ми помогна да я оправя и вече нямам проблем с нея, ако искаш погледни го 🙂
https://youtu.be/SODOpctU3_c?si=8QAzx8VHzNCfxxYI

# 427
Точно такава си взех наскоро, обаче пък едвам я разкопчавам да я сложа, чак ме е страх да не я повредя от напъване... Или може би с носенето се разхлабва закопчалката Thinking

А имате ли промяна в цвета?

# 428
  • Някъде там
Загледах червеното мурано, но червеното като цвят не ми е сред най-любимите. Тези дни ще отида до Пандора и ако го има на живо ще преценя.
За сега от зимно-коледните муранота се спрях на това, което има Сладкодъвка.Единствено не ми допада цената му, която се покачва през няколко дни  Sad.

# 429
  • BG-DE
Това с цените е много неприятно, днес ходих до магазин на Пандора и ми направи впечатление, че дори най-старите, класически гривни, които до миналата седмица бяха по 59€ днес вече са 65€ 😡 Това обаче ме мотивира да си взема още една панделка преди да са й качили и на нея цената.

# 430
Браво, Menerva!  На двойната гривна ли си ги сложила?

# 431
  • BG-DE
Не 😀 Напоследък нося тези двете 😀

# 432

А имате ли промяна в цвета?
Не, но аз съм я носила броени пъти, а и не я мокря.

# 433
  • Down south
@ Mini Me
На кой модел се спря в крайна сметка?
Защо не я носиш?

След 16-ти ще отида да купя набелязаното, надявам се намалението да е, ако не значително, то поне задоволително.
Червеното мурано изглежда изключително атрактивно и това, въпреки че имам достатъчно от предишни колекции.
По принцип не обичам гривни/чармс, ангажиращи със сезони, празници и време на годината.
Харесвам неща, които мога да нося, без рестрикции.

# 434
  • Down south
@ Mini Me
На кой модел се спря в крайна сметка?
Защо не я носиш?
Цвета няма да се "измие" внезапно. Носи я и и се радвай!

След 16-ти ще отида да купя набелязаното, надявам се намалението да е, ако не значително, то поне задоволително.
Червеното мурано изглежда изключително атрактивно и това, въпреки че имам достатъчно от предишни колекции.
По принцип не обичам гривни/чармс, ангажиращи със сезони, празници и време на годината.
Харесвам неща, които мога да нося, без рестрикции.

Общи условия

Активация на акаунт