PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 915
  • 783
  •   2
Отговори
# 495
  • BG-DE
Здравейте момичета. Ще купувам гривна за подарък. Според вас коя е по - стабилна откъм закопчаване?

Имам и двата модела, откъм закопчалка втората е по-сигурна но пък самата гривна е куха и при моя позната се счупи, тогава прочетох в нета, че се случват такива инциденти с тази плетка. За мен първата е и много по-красива, но това вече е въпрос на вкус 😀

# 496
Здравейте, момичета! Бих искала да попитам, тази гривна надеждна ли е, дали в кратък период няма да се скъса? Преди време имах от детската версия, с детелинка, години наред носих, накрая я продадох в eBay. Сега Ви чета, че откъм качество не са добре. Предварително благодаря. (и много се извинявам, ако има объркана дума)

# 497
Здравейте!
Моля за съвет! Решила съм да си поръчам тази гривна:
https://pandorabulgaria.net/products/view/599493C00-24931 ,
но не съм сигурна за размера. От меките гривни нося 17 без талисмани, 18 с много талисмани, Reflexions 17, а от твърдите 19

# 498
  • Пловдив
Ако имаш възможност, пробвай в магазин. Размер 1 ще ти стане. ако искаш да ти е по-свободна - размер 2.

# 499
Sunflower, много благодаря! Simple Smile
За момента няма как да отида в магазин.
Бях се заблудила, че трябва да е размер 3 - 19см както при твърдите гривни

# 500
  • Пловдив
Не. Тази гривна е с овална форма /на мен ми е много удобна/. Носи се без талисмани и е хубаво да ти е по ръката.

# 501
Ясно, нещо като отворената Moments. Нея я нося точно така и ми е една от любимите.
Отново благодаря за помощта! Heart

# 502
Сега на 29-ти ли ще е черния петък ?
Нямам търпение вече да се накича 🤣

# 503
Сега на 29-ти ли ще е черния петък ?
Нямам търпение вече да се накича 🤣
Мисля, че на 29-ти ще е във физическите магазини.

# 504
Вчера четох в друга тема, че в Парадайс ще има намаление във физическия магазин Пандора на 29-ти и 30-ти.

# 505
В Grand Mall Varna  също намалението във физическия магазин на Pandora ще е на 29-ти и 30-ти.

# 506
https://paradise-center.com/inspiration/inspiration-9

Pandora
Вземи 3, плати 2 от 29.11 до 30.11

# 507
  • Русе
Момичета разглеждам осигурителните верижки и не ми е много ясно тези които се водят клипс няма ли опасност и те да се отворят, не съм ги виждала още на живо, че да мога да преценя реално. По- красиви са като модели, но ако няма да върши работа да се ориентирам към другите. Давайте съвети

# 508
  • Down south
Зависи и от модела гривна.
Клипсовите са много стегнати и трудно се отварят, дори и с отварячкста/сърце  на Пандора.

# 509
Аз имам с клипс и навиващи се. С клипса по-добре седят, тази навиващата ми се скъса (след години носене, де).
Смятам тази да взема сега, с гривната звезда би седяла най-добре според мен.

Общи условия

Активация на акаунт