PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 900
  • 783
  •   1
Отговори
# 525
Утре смятам да посетя магазин на Пандора, дано не са свършили нещата, които искам. Днес няма да има как да отида.
Иска ми се да си взема осигурителна верижка, но ми е необходима такава с клипс /краят на гривната е гладък, тези с навиване няма да свършат работа или поне аз не виждам каква би била ползата, приемам съвети в тази връзка/. Цените им, обаче, доста са се повишили и верижката е по-скъпа от гривната, та имам колебания дали да взема на този етап. В Немската Пандора верижките са с 20%, с 30% са само определени артикули.

# 526
Аз вчера си взех от магазин 2 чернопетъчни гривни. Обаче понеже съм ужасно пощелива днес си поръчах още една гривна, пръстен, чарм и обеци. Има вероятност пръстенът да не ми пасне. Има възможност за смяна. Знаете ли дали се доплаща разликата от намалението при смяна на размер?

# 527
  • Down south
Ох, малките неща така ме радват ! Само вие, мили съратнички, бихте ме разбрали. Най-после си я дочаках ❤
Скрит текст:
Скрит текст:
Чудесно, много да те радва!
Така ли че я носиш или ще правиш комбинация?

# 528
Благодаря много ! Към момента така ще я нося, може да добавя панделката. Искам тази да ми е коледна, и всяка зима да си взимам нови талисмани за нея. Не знам дали до Коледа ще си взема още, но дано се поспра малко с пазара на бижута, че тази година прекалих. Сега съм се накичила като коледна елха с две гривни, и дано не ми хрумне да слагам третата 😀
Като заговорихте за осигурителни верижки - оказа се, че новата не е на клипс, както очаквах, но каквото - такова. Мураното е страхотно, не знам защо чак сега си взимам.

# 529
Момичета да сте видяли тази гривна скоро във физически магазин? Вчера в Парадайз продавачката ми каза,че може би няма да я зареждат повече🥲

# 530
Доста бързи бяха пандора бг сайта, днес ми дойде чернопетъчната поръчка. Нещо което не си личи в сайта
на тоз Дядо Коледа дупЕто му се клати (не е монолитен) - има ос на която е закачено.

# 531
Извинете за "тъпия" въпрос, но как се определя размера на грвната, тъй като искам да купя онлайн за подарък, но нямам никакъв опит с Пандора.

# 532
Правят ли и други намаления през годината? Около Великден примерно?

# 533
  • Down south
Извинете за "тъпия" въпрос, но как се определя размера на грвната, тъй като искам да купя онлайн за подарък, но нямам никакъв опит с Пандора.

# 534
Моята нова гривна е 16 см. Снимах на мъжа ми една от старите ми. Мери се само верижката без закопчалката. Едвам закопчавам новата, тя е като детска, но заради плетката, която ще се отпусне, ми е взел 16 см. Говорим за меките гривни.

# 535
Може ли да ме ориентирате в какъв порядък излиза доставката с превозвач? Досега не съм поръчвала така. И то пък за късмет гривната от сериятаPandora Reflexions е изчерпана. По чуждите сайтове сигурно правят по често намаления.
Тя и офертата която е сега 2+1 също е изгодна, та много се колебая, дали да поръчвам или да изчакам

# 536
  • BG-DE
Намаленията в България общо взето съвпадат с тези по другите страни, 4-5 пъти в годината са, ако не се лъжа. Ако има превозвач от Испания погледнете испанската Пандора, цените са малко по-ниски.

# 537
И колко е с превозвач 50-100лева? За да си направя сметка дали си заслужава

# 538
От немско на мен ми излиза около 3-5 лева (таксуват на килограм),  кутиите им за транспорт са доста минималистични - наполовина на обема, който са от тези в магазина. Слагат по няколко талисмана/гривни накуп.
От английско  е малко по-сложно ( и с една идея по-скъпо), заради брекзит, но всеки превозвач който обслужва линията си има условията на сайта.
Испанската не съм посещавала, май ще трябва да я разгледам и нея Simple Smile

# 539
Поръчах от немският сайт тази гривна,и два броя от клипса. Дано дойдат бързо

Някои неща дето харесах онлайн не ми харесаха на живо. Други пък на които не бях обърнала внимание онлайн ме впечатлиха на живо. Не мога да смогна да се прибера по светло за да снимам новите придобивки. Дано утре успея.

Общи условия

Активация на акаунт