PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 894
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
  • BG-DE
Имаше преди такава опция в немската Пандора но я махнаха, макар и не идеална все пак даваше някаква представа. И аз ще съм благодарна ако някой знае за такава опция

# 571
Здравейте, Пандора пускат ли намаления за Коледа или имаше само за черен петък?

# 572
  • У Диспансера ...♥♥♥
на 100 % ще са реплики, единственият сайт с оригинални бижута на Пандора за България е този : https://pandorabulgaria.net/products/new
Аз пък мислех, че тук са някакви реплики. Миналата година не бях изобщо запозната, че се продават толкова реплики на Пандора, че се шибнах в него за гривна и талисмани. Дойдоха и след това влязох в темата и прочетох за Силвъркорт сайта, беше ме яд че съм се прекарала, но сега виждам че са си оригинални. Те бяха за подарък, след като влязох тук за мен си поръчах от Силвъркорт.

# 573
И мен ме интересува дали се очакват намаления по Коледа или?

# 574
  • Пловдив
Oт FB: От днес до 25.12.2024г. открийте 💫 празнични сетове на специална цена💫 - перфектният избор за красив и докосващ подарък 😍
Заповядайте в най-близкия магазин Pandora!

# 575
  • Някъде там
Oт FB: От днес до 25.12.2024г. открийте 💫 празнични сетове на специална цена💫 - перфектният избор за красив и докосващ подарък 😍
Заповядайте в най-близкия магазин Pandora!
Някой ако стигне до Пандора, може ли да снима тези празнични сетове.
Стана ми любопитно Simple Smile

# 576
Доколкото си спомням след НГ има намаления на Пандора.

# 577
  • Пловдив
В края на януари започва намалението на бижута, които "пенсионират" и повече няма да се предлагат.

# 578
  • на пистата
Здравейте момичета.
За първи път поръчвам от сайта на Пандора и имам въпросче.За колко дни пристигат нещата горе-долу?Благодаря

# 579
Последно като поръчвах дойдоха в рамките на 2 дни (ноември)
(pandora bulgaria, не силвъркорт)

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 15:28 от medeamona

# 580
  • София
И аз два пъти съм поръчвала от silvercourt и идваха за 2 дни.

# 581
  • на пистата
Благодаря.Имам известие,че утре ще са тук.Притесни ме това в сайта,че пише 5 работни дни а по акции и празници 10.А сина ми поръча подарък на приятелката за коледа.Мислех,че може да не дойдат на време.Та той ми вика-питай бг мамите 🤣

# 582
  • Пловдив
Сигурна съм,  че всички сайтове искат клиентите им да получат пратките си преди празниците. "Застраховат" се с по-дълъг срок.

# 583
Не знам дали се застраховат. Миналата година звънях на Силвър Корт 3-4 преди Коледа и ми казаха, че няма да имат възможност да изпълнят поръчка, която да дойде навреме за празника. Вероятно наистина са натоварени по това време на годината, знам ли...

# 584
  • Mostly in my mind
Всички са натоварени по това време на годината, нормално е. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт