PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 890
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
  • BG-DE
Дами, какви са празничните ви идеи за комбинации на любимите ни гривни? Аз напоследък все си въртя тези двете 🙂

# 586
  • Пловдив
Аз нямам празнична.
Съчетавам с гривна панделка.

# 587
И аз нямам коледна гривна. Нося тази комбинация в момента. Талисманът в средата ми е любим. На снимката не личи ,но страхотно отразяват светлината камъчетата и блести

Дойде ми гривната от Германия със позлатеното сърце. Като имам време да и сложа талисманчето ще снимам

# 588
Много харесвам тези Мурано, в списъка с желани от мен са. Със здраве да ги носиш, Mishkonti Simple Smile

# 589
  • Пловдив
Въпрос за размер. Сигурно е обсъждан, но намирам само откъслечни постове, от които разбирам, че май сгреших.

Китка 14,5 см при плътно измерване. Поръчах тази гривна с цел да я наблъскам с много талисмани (не само оригинални). Прочетох общо правило някъде в интернет за гривни: обиколката на китката + 2 см, прецених, че талисманите ще заемат още място и смело поръчах 17 см. Постфактум взех да чета и установих, че според мнения назад в темата 2 см разлика са много дори въпреки талисманите. Отдавна не съм носила гривни и нямам подръка за измерване.
Сбърках ли?
Ясно, че ако се окаже голяма, ще връщам, но да си знам отсега дали да ме е яд.

# 590
  • BG-DE
Щом искаш да я носиш с много талисмани може и да е ОК, моята китка е 16.5см и нося 18см гривни но никога не слагам повече от 6-7 талисмана.

# 591
Магдена, с оглед на това, което си написала и аз съм на мнение, че няма да ти е голяма.
Весели и светли празници, пандорки Blush

# 592
  • София
На всички вас момичета, верните фенове на марката Pandora:

с пожелание за още много красиви бижута от марката! Да имате ведро настроение, красиви емоции и усмихнати делници в които да творите с цветните, слънчеви, изискани, оригинални талисмани на гривните си!

Светли, красиви и уютни Коледни празници с любимите ви хора и любимите ви бижута! Gift Heart

# 593
Честита Коледа момичета. Бъдете здрави,обичани и щастливи! И нека новата година ви донесе всичко за което си мечтаете,плюс няколко пандорки😍
Ето тази сладурска висулка получих аз  😁
Не се забърквай с мама 🤭 🤭 🤭

# 594
  • Down south
Забавно!
Кой от семейството е имал идеята за гравирането Grinning

# 595
  • BG-DE
Daylily, този талисман се продава с гравиран такъв надпис 🙂

# 596
  • Пловдив
Имам талисмани на  Тома Сабо за гравиране. Пандора от скоро правят такива талисмани. Интересно ми е дали гравират  различни от Пандора, че направиха и в Пловдив такива.

# 597
  • Down south
Daylily, този талисман се продава с гравиран такъв надпис 🙂
Мерси!
Сега с всички налични гладки charms за гравиране, реших че някой го е поръчал Sunglasses

# 598
Дъщеря ми ми го подари. Каза ми ,че ми е взела талисман който бил точно за мен и като го видях и аз първоначално реших ,че го е дала да се гравира специално за мен. Но не,така се продава😁
Току що видях ,че има намаление в немската и английската Пандора 👌

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 13:59 от Mishkonti

# 599
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз получих за Коледа, от половинката този талисман от новата колекция, слънце и луна.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт