PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 899
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
  • Mostly in my mind
На дъщеря ми в петък поръчах тази, 16 см, вчера дойде. Много бързи. https://pandorabulgaria.net/products/view/598827C01-481
За съжаление я върнахме. Малка към точна й е. Ако сложи талисмани, трудна работа.
Снощи поръчах тази 17 см. заедно с тези талисмани..Дано този път е добре

Не пожела осигурителна верижка за сигурност. Стояло й натруфено😊

# 541
  • Down south
В последния момент успях да се сдобия с тази клинка.
Имах я преди две години и я подариха на дъщерята на приятелка, която много я хареса.
Това е моята "коледна" комбинация. Не харесвам charms, които са сезонно обвързани и почти нямам такива, за това така - нещо червено

Не чакайте да покажете само нови покупки. Покажете как носите гривните си, така всяка може да почерпи идеи Flowers Hibiscus

# 542
Здравейте момичета. Най-накрая смогнах със снимките. Започвам с подаръка който приготвях и се чудех между две гривни. В крайна сметка взех и двете в различни размери и която стане. Изборът е ето тази заедно с талисмана Стич и два клипса взех да не се мотае Стич из цялата гривна. Стич не е лош но мисля,че ще се върти. Клипсовете са много сладурски с бледо розови камъчета. На сайта изглеждат по- наситени.

А това е втората гривна която ще разменя или продам някъде по Фейсбук групите.

Взех си тази панделка. Мисля да си направя двуцветна гривна,та за нея. Гривната я очаквам от Германия. Много е сладурска тази панделка. Не мислех да я купувам ,но като я видях на живо😍. За същата гривна взех и този талисман. Него много бях харесала по снимки в сайтовете но на живо не е толкова впечатляващ. Няма блясък. Фотогеничен е определено🤭

Взех и това Мурано без никаква идея с какво ще го комбинирам ,но ми хареса. Преливащо розово-лилаво ,но на определена светлина излизат и други цветове.

И ето това си взех. Снимам го до мураното за да се види размера. Но е от тези талисмани дето се въртят и застава настрани понякога. Но си го харесвам. Чакам едни клипсове за да комбинирам с него.

# 543
Здравейте момичета. Най-накрая смогнах със снимките. Започвам с подаръка който приготвях и се чудех между две гривни. В крайна сметка взех и двете в различни размери и която стане. Изборът е ето тази заедно с талисмана Стич и два клипса взех да не се мотае Стич из цялата гривна. Стич не е лош но мисля,че ще се върти. Клипсовете са много сладурски с бледо розови камъчета. На сайта изглеждат по- наситени.

А това е втората гривна която ще разменя или продам някъде по Фейсбук групите.

Взех си тази панделка. Мисля да си направя двуцветна гривна,та за нея. Гривната я очаквам от Германия. Много е сладурска тази панделка. Не мислех да я купувам ,но като я видях на живо😍. За същата гривна взех и този талисман. Него много бях харесала по снимки в сайтовете но на живо не е толкова впечатляващ. Няма блясък. Фотогеничен е определено🤭

Взех и това Мурано без никаква идея с какво ще го комбинирам ,но ми хареса. Преливащо розово-лилаво ,но на определена светлина излизат и други цветове.

И ето това си взех. Снимам го до мураното за да се види размера. Но е от тези талисмани дето се въртят и застава настрани понякога. Но си го харесвам. Чакам едни клипсове за да комбинирам с него.

Страхотни неща показвате и комбинации 😍 И на мен тази панделка много ми харесва, но съм ви дала запор на покупките, че напоследък много ми стана 😂 Дано скоро и аз имам с какво да се похваля.

# 544
  • BG-DE
Ох, и аз си цях казала до Коледа нищо но цените тук в Испания ме изкушиха (по-ниски са от тези в Германия) и това е плячката 😀

# 545
  • HH
И аз се разписах скромно на немските намаления.
Двете плътни сърца взех. Но не съм на 100% ок с комбинацията. Въртях няколко пъти и пак не съм напълно щастлива.

# 546
  • BG-DE
Така е много красиво 😍

# 547
Здравейте, момичета. За пръв път се включвам в темата. Изчетох всичко, но не открих никаква информация за този сайт : charms-bg.com. Предлагат изцяло бижута на Pandora, на бих казала доста примамливи цени. Никъде не успях да открия информация дали са автентични, иначе доста бързо отговарят на запитвания, има и телефон за връзка и предлагат оригинални опаковъчни торбички и кутии. Бих искала да направя коледен подарък на дъщеричката ми -гривна с талисмани за доста голяма сума, но ужасно ме е страх бижутата да не се окажат имитация. Моля за съвети и мнения, благодаря предварително!

# 548
на 100 % ще са реплики, единственият сайт с оригинални бижута на Пандора за България е този : https://pandorabulgaria.net/products/new

# 549
  • Mostly in my mind
на 100 % ще са реплики, единственият сайт с оригинални бижута на Пандора за България е този : https://pandorabulgaria.net/products/new
И този Simple Smile https://silvercourt.bg/products/brand/pandora

# 550
  • Down south
Тук (САЩ) за Коледа ще "раздават" гривни.
При покупка над $135 - сребърна, за позлатената сумата е $295

# 551
  • Mostly in my mind
Първата Пандора на дъщеря ми. Blush Heart

# 552
  • BG-DE
Тези гривни ги "подарява" и немската Пандора, за покупки от 129€ и 199€ Joy Моите пеперуди за пеперудената гривна дойдоха, много са красиви, макар и мънички 🙂

# 553
  • Down south
Защо мислиш, че са мънички? Изглеждат нормален размер и в комбинацията има нещо магнетично.

# 554
  • BG-DE
Благодаря, и на мен ми харесва така но идеята ми беше да ги нося с този чарм обаче той се оказа по-голям и нещо не ме очарова 🙂

Общи условия

Активация на акаунт