PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 890
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
  • Down south
Половинката ти има чудесен вкус Blush

# 601
Имам талисмани на  Тома Сабо за гравиране. Пандора от скоро правят такива талисмани. Интересно ми е дали гравират  различни от Пандора, че направиха и в Пловдив такива.
Гравират се само техни определени  бижута .

# 602
  • Телиш/Плевен
Да се "запиша" и аз в тази хубава тема. Heart
Преди години спечелих гривна Пандора от форума, от тази тема. Вървеше с подарък коледен талисман по избор и избрах захарно бастунче, понеже го бях вмъкнала като елемент в приказката, с която участвах и която ми донесе късмет. Все още си го нося и ми е сред най-любимите талисмани, наред с летящото прасенце. Heart Eyes Ето и другите ми любими талисмани:
Скрит текст:

# 603
  • Някъде там
Лале в дъжда, това захарно бастунче е много сладурско. Понякога се ядосвам, че не успях да си взема такъв тип талисман, но пък няма как да го сложа на нито една композиция и така се успокоявам.
 Днес ММ ще води голямата ми дъщеря в TheMall за да си избере на място нещо ново, после ще споделя в темата.

Честито на всички,  които са получили нови талисманчета и бижута на Пандора за Коледа. Много ми харесаха новите придобивки.
 Аз си чакам намалението, интересно ми е какво ли ще пуснат.

# 604
  • Телиш/Плевен
И аз чакам намалението с нетърпение. Heart Eyes Също и пролетната колекция, пускат я около рождения ми ден, но за нея вече ще ми трябва малко търпение. Grinning

# 605
  • BG-DE
От 27-ми в немската Пандора започна pre-sale за клубни членове. Предполагам, че подобни ще са и намалените неща в българската. Аз не съм очарована, главно GoT и Stranger things талисмани са намалени. Поръчах тези три талисманчета но ако изобщо дойдат ще го мисля дали да ги задържа 🤔

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 11:55 от Menerva

# 606
Само на мен ли сайтът на немската Пандора не ми се отваря? От снощи пробвам и не става.

# 607
  • Телиш/Плевен
Пробвах сега с линка от първия пост, отваря се без проблем при мен.

# 608
  • Някъде там
Днес посетихме Пандора в the mall.С дъщеря ми се сдобихме с нови колиета.Утре ще снимам и ще покажа.

# 609
  • Down south
Покажи ни колиетата Blush
Тук намаленията са +50% но бижутата са само тематични.

Изненадващо по празниците получих множество комплименти за слънцето и луната, които аз така и не успях да съчетая, но явно правят впечатление

Ако ги видите наналени, не се колебайте

# 610
  • BG-DE
Много е красива тази висулка, и аз и се чудех но нещо не ми хареса как се комбинира с полумесеца ми. Доста по-добре би бил този талисман но, за съжаление, при нас го няма.

# 611
  • Някъде там
Вчера ги видях на живо слънцето и луната и са много красиви.
Харесаха ми и бих си ги закупила ако ги пуснат на намаление.
Споделям снимка на колиетата.
Красива като цвете е за дъщеря ми, за мен е аз и ти завинаги.
на закопчалката има циркон, много красиво и нежно.

# 612
  • BG-DE
Честито, със здраве да си ги носите, супер са, особено твоето много ме грабна 😍

# 613
  • Телиш/Плевен
Искрица, много са красиви! Heart Eyes

# 614
  • Пловдив
Весела Нова година и от мен!
Гривната, за която питах по-горе, пристигна. Не е голяма, добре е. Благодаря за отговорите.
По абсолютно никакъв начин не успях да я закопчая сама с една ръка. Това нещо се гъне, мята, подскача, талисмани хвърчат, и без, и със големите два талисмана - не стана. Grinning Ще ползвам чужда помощ. Но са красиви и идеята за подреждане на висулки по избор е чудесна.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт