PANDORA - Тема 10 Юбилейна

• 34 887
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
  • BG-DE
Весело посрещане на Новата година! Нека само прекрасни емоции да ни донесе 🎆
Ще се радвам и моята последна поръчка да се намери някъде, че трябваше днес да дойде но изчезна незнайно къде 😟

# 616
  • Down south
Много е красива тази висулка, и аз и се чудех но нещо не ми хареса как се комбинира с полумесеца ми. Доста по-добре би бил този талисман но, за съжаление, при нас го няма.

Какъв красив чарм, но явно е предназначен само за онези земи.

Дано ти дойде поръчката!
Току що ми излезе нещо от бъдещата пролетна колекция.
Някой виждал ли е още нещо?

# 617
  • BG-DE
Daylily, има го в българския Силвъркорт този талисман но май никъде другаде го няма. Ако имаш нещо за пролетната колекция давай го 🙂

# 618
  • Down south
Наистина ли го има в България Heart Eyes  14K gold или Shine?
Може ли линк?
Благодаря!

Това видях от новата колекция

# 619
  • BG-DE
Ау, много красив талисман 😍
Заповядай https://silvercourt.bg/products/view/762839C01-31840

# 620
Оооо това и аз си го заплювам. Разкошно е.

# 621
  • Down south
Много благодаря!
Може ли някоя добра душа в България да ми помогне с ориентация, как да го купя от тук и да го доставят в София?
Системата не ми приема кредитната карта?

ПП Новият чарм тук вече е наличен за членове на Пандора

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 04:07 от Daylily

# 622
  • Някъде там
И на мен новият чарм на пандора ми хареса много.

Нямам търпение за sale секцията. Интересно ми е какво ще пуснат и дали ще си харесам нещо.

# 623
Честита Нова година, момичета! Желая на всички здраве, защото е безценно и пари за Пандора Joy
Daylily, нямам представа как става плащане с вашите карти. Не се сещам за друго освен някой да го купи за теб.
А можеш ли да превеждаш суми по българска   банкова сметка? Да преведеш сумата на някой близък и той да ти вземе талисманчето.
Много ми хареса показаният от теб от новата колекция. На живо видя ли го? Как е като големина?

# 624
  • BG-DE
ЧНГ, да сме здрави и да сбъдваме все повече мечти!
Моята поръчка от намалението днес най-накрая пристигна но се чудя дали да ги задържа. Единствено облачето много ми хареса, сърцето ловец на сънища е красиво но само се върти и перата щръкват нагоре, а детелинката с подкова и калинка е така направен, че както  аз не си свалям вечер гривната се опасявам, че на сутринта ще е счупено, много нестабилна изработка. Ще се радвам ако някой го има да сподели впечатления. Честно казано бих задържала само облачето но имах неблагоразумието да поръчам с Кларна на вноски и не знам дали мога да върна само отделни неща или трябва да е цялата поръчка 🤔

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 15:43 от Menerva

# 625
Menerva, честити да са ти новите придобивки, независимо какво ще направиш с тях Blush
Лично на мен много ми харесаха капанът за сънища и облачето.

# 626
  • Пловдив
Бях чела някакво мнение,  че някои талисмани на Пандора са по-скоро "фотогенични", отколкото практични за носене. Напълно го споделям. Много ми харесват всички,  но за ежедневно носене не знам как ще се държат. Труден избор,  Menerva.

# 627
  • Някъде там
За много години Пандорки,пожелавам през новата година да сме живи и здрави и да блестим с бижута на Пандора.
Menerva, страхотно изглеждат на снимките всичките талисмани. Дъщеря ми има ловец на сънища, който е с висящи перца, не е най-удобното нещо за носене.Върти се, перата понякога застават нагоре и тя се притеснява, че ще ги счупи и затова не го носи.
Не знам какви са условията на Кларна, но може до се обадиш и да разбереш, би трябвало да може да върнеш част от нещата.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 09:16 от Искрица

# 628
  • Down south
Честита Нова година, момичета! Желая на всички здраве, защото е безценно и пари за Пандора Joy
Daylily, нямам представа как става плащане с вашите карти. Не се сещам за друго освен някой да го купи за теб.
А можеш ли да превеждаш суми по българска   банкова сметка? Да преведеш сумата на някой близък и той да ти вземе талисманчето.
Много ми хареса показаният от теб от новата колекция. На живо видя ли го? Как е като големина?
Много ти благодаря!
Специално за теб отидох да видя клубния чарм, но в "нашият" магазин още не е наличен. Щял да дойде на 01/09, заедно с колекцията за Valentine's Day. Имаха само две-три неща

# 629
  • BG-DE
В английската Пандора вече е налична валентинската колекция, единствено гривната със закопчалка крила ме грабна 😍
https://uk.pandora.net/en/new/#navigation

Общи условия

Активация на акаунт