Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 528
  • 823
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Малко отзиви от поръчката, която взех вчера:

https://share.temu.com/HbmVNqDjsfA бюстие – взех го за някои блузи/рокли без презрамки. Още не съм обикаляла дълго време с него в жегите, но поседях около час в нас и не се смъква. Има силиконови ленти отвътре и го държат.

https://share.temu.com/KojdyFkBoWA роклята, заради която направих поръчката. Уголемена е, трябва номер по-малък и добре че се усетих, когато я поръчвах, та сега ми е идеална като размер. Цветовете отговарят напълно, моделът – също. Много ми харесва. Големият минус – материята. И друг път съм поръчвала дрехи от Тему, които са 100% полиестер, но с нито една не съм удряла греда. Тази рокля, обаче, най-вероятно ще запарва. Много съм раздвоена дали да я върна, защото ми харесва и ми се носи. Пазя плика ѝ, имам и време, така че ще го мисля още

Другите неща са дреболии – дегримиращото олио, имитация на Skin1004 – не съм го отворила още, променящият цвета си пръстен, за който писах преди (повторих го) и един, приличащ на червило, стик за корените на косата, който също още не съм пробвала.

# 586
Какви са тези боси обувки?

# 587
Какви са тези боси обувки?
Наричат се и "минималистични". Това са обувки, които максимално имитирарбосото ходене - много тънка, гъвкава и абсолютно равна подметка, широки при пръстите, за да могат те да заемат анатомичната си форма.

# 588
Благодаря!
Чудят се какви глупави термини да измислят.
Имала съм такива обувки, и спортни като маратонки с тънка подметка, и като балеринки, без да съм знаела, че са боси.

# 589
  • София
Аз писах, че сестра ми е харесала пачовете с алое вера. Ще я питам да ми прати линк на търговеца. Ако е имало и друг - да се обажда.

# 590
  • SF
Тези са се побъркали.
Имам около 16 лева от Корекция на цената, които можех да възстановявам само под формата на кредитно салдо.
От едни лепенки ми връщат 26 стотинки и единственият метод на възстановяване е Първоначалния метод на плащане - тоест ще ми ги върнат в картата до 10-15 дни.
Супер!
Пробвах да ги добавя към 16-те лева, но тази опция беше сива. Ще ми ги върнат в картата.
Щом така са решили....

# 591
Благодаря!
Чудят се какви глупави термини да измислят.
Имала съм такива обувки, и спортни като маратонки с тънка подметка, и като балеринки, без да съм знаела, че са боси.

Босите обувки са по-специфични… и грозни. Ето снимка:

# 592
  • Пловдив
Някой може ли да помогне къде и как да отпечатам етикета за връщане на пратка от box now?

# 593
Сваляш си файла в пдф и в някоя книжарница, в офиса или някъде, къдри има принтер.

# 594
  • Пловдив
Сваляш си файла в пдф и в някоя книжарница, в офиса или
 някъде, къдри има принтер.
Много благодаря за бързият отговор! Аз в къщи имам принтер така ,че няма да имам проблем да го принтирам. Утре го залепям на пакета . Въвеждам кода на тварителницата, enter и ми се отваря вратичка.
Така ли е?
Отново благодаря за помоща!

# 595
Като заявиш връщане, ще ти изпратят ПИН код, с който да си отвориш вратичка. Май не беше същия номер като товарителницата. Не обърнах внимание. Разреши си на Вайбър бизнес съобщенията. Кутията, която ми се отвори не беше особено голяма, за това имайте предвид какво изпращате. Най-малкото да е в плик, а не в кашонче. После от приложението трябва да се потвърди, че сте изпратили пратката.

# 596
Преди време една дама тук похвали пачовете от алое вера. Моля, ако още чете/пише тук, да сподели от кой търговец са.
и аз бях прочела тук добри отзиви и за това си поръчах тези  https://share.temu.com/W2VDm9ZggqA и съм доволна, но златните не ми харесаха особено. Не знам коя потребителка ги беше похвалила

# 597
Да, точно номера на товарителницата е кода за връщане.

# 598
  • Пловдив
Благодаря DeVa 🫶

# 599
Малко да се посмеем 😎

Общи условия

Активация на акаунт