Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 45 041
  • 823
  •   1
Отговори
# 810
Част от последните ми поръчки. Другите неща не си заслужават и ще ги връщам някой ден.
Тези черно-бели карти са с много добро качество. Очаквах нещо като хартийки, но са твърди и хубави. И цената им беше супер.

Балоните очаквах да са по-плътни, но и така не са зле.

Може да снимам, ако ми се получи украсата. С тях поръчах още едни балони, но те са от онези като фолио и ще ги надуя в деня на празника ни. Също ще дам отзиви по-късно и за стойките за балони. Като гледам едната, може би няма да ми хареса.
Заедно с балоните поръчах и тези: чинийки, чашки, салфетки, сламки, етикети за бутилки, торбички за сладки/бонбони. Много ми допаднаха и се изненадах от качеството. Очаквах по-китайски неща.

Нямах много надежда и за това ансамбълче, но то също ме изненада. Колкото да се облече веднъж, е супер.

Тази ваза е толкова зле, че не си заслужава да я снимам.

Не поръчвайте от тези помпи. Да, евтини са, но балона изобщо не може да се задържи и постоянно изпуска.

Някои от балоните ще накича на такива плоскости, за да не ги лепя един за друг

Иначе понеделник поръчах с Емаг помпа за балони и днес е в кутия на Sameday. Споделям само колко са бързи. Продавача беше румънски.

Cuckoo, аз върнах едни неща от една поръчка, но никъде не видях къде да обединя с още неща и накрая товарителницата ми беше само за тия две неща от една поръчка, които бях маркирала. И мислех, че няма да стане да добавя. Като започнеш връщането на нещата от втора поръчка ли те пита да върнеш заедно с друга поръчка? Нали, ако започнеш връщане по втора поръчка, трябва да си завършил връщането по първата? Ей тук нещо се обърквам.

# 811
  • София
За Express One нямам думи, ако се налага пренасочване. Не искам да чувам за тях. Цялата работа е, че е трудна или невъзможна комуникацията с тях. Писах назад в темите колко време ми забавиха една пратка от Амазон. Уникални са!!! В крайна сметка ми доставиха пратката, но не до адрес. Ние сме в много малко населено място и нямаше да дойдат явно. На всички останали куриери не им пречи да идват и да са коректни. Лошото е, че при поръчване не се знае на кой куриер ще попадна. За известно време ще спра с поръчките от Тему. Като цяло си накупих много и хубави неща. От Тему съм доволна, но с Експрес Уан не искам да си късам нервите. Worried

# 812
  • София
Като започнеш връщането на нещата от втора поръчка ли те пита да върнеш заедно с друга поръчка? Нали, ако започнеш връщане по втора поръчка, трябва да си завършил връщането по първата? Ей тук нещо се обърквам.
Да, първо заявих за една поръчка и ми дадоха етикета с баркод, т.е. завърших заявката и топката е у мен да върна нещата. После отидох във връщане на другата поръчка и май че при "начин на връщане" ми попита искам ли да обединя с друга. Разбира се, че може и поотделно да се върнат, но наистина защо да не икономисаме малко ресурси.

# 813
Тези помпи са за балоните от фолио.

Аз с моите две леви и в последния момент сътворих това, лесно се работи с лентата, лепилото на точки е мнго добро също. Значи слагаш два големи балона в дупките на лентата и пълниш с дребните като ги лепиш с точки.
Скрит текст:
Скрит текст:

Обачеее връзването на балоните ми разказа играта, премазах си и двата показалеца, още ме болят и вчера случайно ровейки си из Тему виждам, каквооо, помощник за връзване на балони, купувайте си го и него, моля ви!
https://share.temu.com/5CYUyM4ZXZA

Балоните са супер качество, чинийки, салфетки, транспарантът също.

# 814
Като започнеш връщането на нещата от втора поръчка ли те пита да върнеш заедно с друга поръчка? Нали, ако започнеш връщане по втора поръчка, трябва да си завършил връщането по първата? Ей тук нещо се обърквам.
Да, първо заявих за една поръчка и ми дадоха етикета с баркод, т.е. завърших заявката и топката е у мен да върна нещата. После отидох във връщане на другата поръчка и май че при "начин на връщане" ми попита искам ли да обединя с друга. Разбира се, че може и поотделно да се върнат, но наистина защо да не икономисаме малко ресурси.

Много ти благодаря. Ще опитам, че съм събрала доста неща от различни поръчки и вместо да ми се мотат, искам да ги разкарам. А и е безумно да пътуват с различни пакети и пратки.

Evhen, жив/а и здрав/а да си. Имам такава джаджа в комплекта и се чудех за какво е. Едва вързах тези 5 балона за показно, пък какво остава за 20-30-50 😵💫

# 815
Lemy https://eurodis.com/ ето я фирмата. Може да имат договор с някоя наша, както DPD със Speedy
[/quote]
DPD нямат договор със Speedy, а са негови собственици. Купиха го преди няколко години. На практика това е една и съща фирма.

# 816
Разцъках сайта на Eurodis. Пише, че в България работят с Express One.
EDIT: Погледнах и за някои други държави и явно навсякъде работят със съответната пощенска служба.

# 817
Получих тези панделки. Пише сатен, ама не са. Като тези за опаковане на цветя са и са много, много тънки..... Няма да се разправям и да ги връщам за 1,50.

панделки

# 818
Благодаря ви!
Видях го сайта, но погледнах че няма въобще превод на български, и се отказах да ровя, реших, че едва ли се занимават с България.
Да видим какво ще ми поднесат, дано ме изненадат, и всичко да е наред. 😬

# 819
  • София
DPD нямат договор със Speedy, а са негови собственици. Купиха го преди няколко години. На практика това е една и съща фирма.
А, да, вярно. Но все пак не е преименувано, две отделни компании са.

# 820
# 821
Точно и аз щях да напиша същото.
Помпата е за фолиевите балони, надува си без проблем.
Ние имахме обратния случай, за РД на детето купихме от Тему точно фолиеви балони, а се оказа, че помпа нямаме. Съпругът ми по спешност отиде и купи една от магазин за 1 лв., струваше 2 лева и излязохме от ситуация. Иначе щеше да има много разочаровани.
😊

Тези помпи са за балоните от фолио.

# 822
А, със сламка не става ли да се надуят фолиевите балони? Взема да си я оставя тогава, че съм купила и такива балони 😃 Добре, че се обадих с “негативен” отзив 😃

# 823

Общи условия

Активация на акаунт