Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 6 - юлска

• 34 926
  • 823
  •   1
Отговори
# 795
Морфеа, как 30 лв. за корекция?! Аз бих го върнала. В такова вмирисано ателие пък за нищо на света не бих рискувала, то не е сигурно какво ще излезе в крайна сметка.
Една тениска имам в последната поръчка, уж памучна смес, чист полиестер. Заради принта я взех, но не ми харесва. Един сутиен, без банели, и за него съжалявам.
Дрехи няма да поръчвам повече от тях, не струват.
И въобще мисля да се ориентирам към финал с Тему. Имам 4'лв. кредит, ще ги ползвам и край.

# 796
  • при Arctic Monkeys
Здравейте, върнах артикули и вместо да ми се възстанови сумата по сметка, са ми дали кредит. Аз ли поглешно съм посочила нещо? Не исках кредит, а да ми върнат парите.

# 797
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, върнах артикули и вместо да ми се възстанови сумата по сметка, са ми дали кредит. Аз ли поглешно съм посочила нещо? Не исках кредит, а да ми върнат парите.
Вие сте сгрешила.

# 798
  • при Arctic Monkeys
А мога ли да поискам връщане или вече не?

# 799
Мисля, че не. Те вече са Ви заредени като кредит.

# 800
  • Асеновград
Вчера и днес пуснах две нови поръчки. Разделени за да използвам ваучери за намаление. И макар да поръчвам редовно, за първи път се сблъсквам с объркан от мен размер. Платих и се усетих, че съм объркала размера. Писах на съпорта , дадоха указания и смених размера:

Можете да опитате да замените вашия артикул(и), като следвате стъпките по-долу:
1. Влезте в акаунта си
2. Изберете иконата на аватара „Вие“ от приложението Temu и изберете „Вашите поръчки“
3. Намерете съответната поръчка в "Всички поръчки"
4. Изберете артикула(и), които искате да замените.
5. Кликнете върху „Изпрати за замяна“ и „Потвърди“.

Стана , доволна съм.

Предстои нова тема, ако се сещате за нещо полезно да влезе в първи пост , ми пишете, да го добавя, в шаблона.

# 801
  • София
Бях купила в по-предишна доставка един комплект за подреждане на багаж. Днес го поглеждам, че мислех да го изпера преди да подредя багажа на детето в него и какво виждам. Счупен цип, скъсан шев - е такъв боклук не бях получавала. Ами върнах го - нямаше как. И отзив оставих с все снимки.
Скрит текст:

На снимката не се вижда добре, но са изкривени (почти счупени зъбците на ципа) там където е мъхът. Единственият начин да се ползва, понеже не си го поискаха е двата срещуположни ципа да се срещат в тази точка.

Тук тигелът е омотан, забрал, почнато да се шие на друго място...абе красота, но някак си ще го оправям на ръка.

Днес ми пристигна пратката със среброто, но за моя изненада ме викат в близкия офис да си я взема, а не ми я докараха до адрес както до сега.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 14:13 от Gorg0nzola

# 802
  • Асеновград
Бях купила в по-предишна доставка един комплект за подреждане на багаж. Днес го поглеждам, че мислех да го изпера преди да подредя багажа на детето в него и какво виждам. Счупен цип, скъсан шев - е такъв боклук не бях получавала. Ами върнах го - нямаше как. И отзив оставих със все снимки.
Скрит текст:

На снимката не се вижда добре, но са изкривени (почти счупени зъбците на ципа) там където е мъхът. Единственият начин да се ползва, понеже не си го поискаха е двата срещуположни ципа да се срещат в тази точка.

Тук тигелът е омотан, забрал, почнато да се шие на друго място...абе красота, но някак си ще го оправям на ръка.

Днес ми пристигна пратката със среброто, но за моя изненада ме викат в близкия офис да си я взема, а не ми я докараха до адрес както до сега.
Ако търсиш органайзери за багаж, гледай компресиращите. От тези имам един комплект, евтини са ,но кой знае колко добри.

# 803
  • София
Бях поръчала от тези – https://share.temu.com/FCzJNzfibmA
Много съм доволна от тях.

# 804
Каква е тази фирма EURODIS, пише, че с нея ми идва поръчката, или тя е само за Китай, а на БГ територия ще я поеме друга фирма?

# 805
  • софия
Може би expressone

# 806
Благодаря ти!
Оф, толкова удобно ми беше с кутиите, а тези работят с куриери, подозирам проблеми с доставката, че няма да съм в къщи до края на седмицата.
Ама че тъпня, защо ги набутват тези. И телефона е от 0700, да те набутат порядъчно.

# 807
  • софия
Многократно е даван сайта/приложението:

# 808
Тъкмо го свалям приложението, но не бях сигурна че има алтернатива за тази фирма.
Благодаря!
Ще искам да ми го оставят в офис.
Някой има ли опит с тази фирма?
Сменили са си името, като МВМ бях срещала доста оплаквания преди 🤔

# 809
  • София
Различно е. Аз им ги върнах и след около седмица ми възстановиха сумата, но знам, че при някои неща не искат връщане.
А, как върнахте нещата от две пратки? И двете с обща товарителница или две отделни?
Аз върнах неща от 2 пратки с обща товарителница, те подканят да се ползва общо връщане.
 Първо пуснах заявка за връщане от едната поръчка, после за нещата от другата избрах опция, че ще върна заедно с друго.
При първото ми връщане казаха, че съм ценен клиент Simple Smile и затова ми възстановиха парите ПО КАРТА след няколко часа, веднага щом занесох пакета в Спиди (тогава опцията беше такава).
Но при комбинираното - вече седмица няма движение на пратката. Не се притеснявам особено, ще стане все някога.

Lemy https://eurodis.com/ ето я фирмата. Може да имат договор с някоя наша, както DPD със Speedy

Общи условия

Активация на акаунт